33

Anonimous

преди 9 години

Проблема в Ловеч, е че много бързо са се предали да го хванат жив. След това - могли са да пробват да го изтласкат към отворена клетка, или към открито място, където отстрела ще бъде доста по-лесен. Те са го заклещили в ъгъл към външна ограда на зоопарка и за зла беда там е имало пролука. Ягуара я е видял и е опитал да излезе от нея. Дори да беше излязъл, има шанс да го хванат (доста по-трудно обаче).

32

Anonimous

преди 9 години

Понеже виждам лека грешка в писанията ви: в Ловеч избяга ягуар. Ягуара е малка котка, за разлика от тигъра. Драма души с голяма мрежа в ръце спокойно са могли да го доближат и хванат (все пак трябва да са смели, ягуара може да пробва да ги нападне). Спокойно са могли да носят защитно облекло както при дресировка на кучета, т.е. ягуара няма да е опасен за тях. Вместо това неадекватно опитват да го упоят (3 спринцовки рикушират в храсти около ягуара), той побягва (не атакува) и тогава е стреляно.

31

Анонимен

преди 9 години

Абе,умници,как може да сравнявате двата случая,тук тигърът е в самата сграда,по един или друг начин ще го упоят или поне ще го изчакат да се прибере в клетката,като огладнее,другия тигър беше на свобода,не се знае къде ще отиде,не се знае какво ще го провокира,за него това е ситуация на с трес и е трудно да се нацели дозировката на упойката ,почти невъзможно ,аман от разбирачи !

30

Анонимен

преди 9 години

Тигъра е имал голям късмет за две неща. Първо че не е от ловешкия зоопарк. Тук ако излезе от клетката кмета реформатор Минчо Казанджиев веднага го реформира-демек разстрелва, после снимки и опити за препариране. Второ-имал е късмет че когато е излязъл от клетката ловешкия небезизвестен убиец на котки Минчо Казанджиев не е бил в София. Ако беше там по това време веднага да е повикал ловната дружина зт Ловеч аз да го приспят завинаги.Решителен и смел кмет искащ 4 мандат за крадене и трепане.

29

hahaha

преди 9 години

"На мястото са присъствали всички лекари от зоологическата градина, заедно с директора, кмета на столицата Йорданка Фандъкова, както и представители на специалните части."Фандъкова лично ли го е хванала за мустаците тоя тигър и го е завела в клетката м ? :)

28

gv

преди 9 години

Белчинската *** Фандъкова РАЗПОРЕДИЛА....Коя си ти??? Всичко се командва от Бойко...

27

Анонимен

преди 9 години

Страшна простотия и безотговорност. Добре, че няма последствия. А що се касае до заплащане то е 400-500 лв., което не е оправдание за случилото се.

26

отегчен

преди 9 години

Зоопарковете са едно от най извратените неща измислени от хората. Мястото на тигъра е на свобода в естествената му среда! Безсрамни хора! Вас ако ви принудят да прекарате живота си в клетка без нищо лошо да сте направили добре ли ще ви е?!

25

до 32

преди 9 години

Бате, за тази заплата толкова. Не можеш да искаш западни стандарти, за без пари.

24

баз

преди 9 години

Значи един хирург може да сгреши и да утрепа 100 човека, един политик може да съсипе една държава и за двамата няма да има последствия. На бай Пешо обаче ще му разгонят фамилията. Ама на бай Пешо заплатат сигурно е 300 лева.

23

Тръба

преди 9 години

Сега 100 камшика дето се опита да избяга. Само на хляб и вода го оставете да се мъчи гада. Другите животни да гледат за назидание.

22

Анонимен

преди 9 години

Тигарот е голема работа пичеве,да знаете ей! Па ако е от Бистрица и на държавнио самолет мое да се повози!

21

Анонимен

преди 9 години

До Венелин Не само в зоопарка, в таи държава всички са крещящо некомпетентни, безхаберни и безотговорни. И никога няма виновни.

20

Анонимен

преди 9 години

О-ой тигре-е-е,тигре-е..........,мутра ли си ти?!

19

Анонимен

преди 9 години

Добре ,че го хванаха , а не загина нелепо като ягуара от некадърност и безхаберие.

18

Анонимен

преди 9 години

GOSPOGO FANDAKOVA UVOLNETE VEDNAGA VASHITE HORA OT GERB--KOITO E GLASUVAL ZA GERB SHTE IMA RABOTA.

17

Венелин

преди 9 години

Тигъра и въобще големите котки не са агресивни, когато са нахранени и не ги дразниш. И сам е щял да се прибере, ака му бяха оставили храна вътре и не го закачаха. Освен това са привързани към местата които обитават. Бил е вътре в сградата, от която не може да излезе, така че е трябвало просто да го оставят да се поразходи и да се прибере сам.В нашия зоопарк всички са некомпетентни - от гледачите до директора!

16

Анонимен

преди 9 години

Значи можело и без да се убива ...

15

Анонимен

преди 9 години

да викнат ония... ловеца (дето спаси леопарда) ;) да се снима с него

14

Анонимен

преди 9 години

Същия тигър ли са прибрали че те много си приличат...