33

СПРАВЕДЛИВ

преди 9 години

И защо спешната помощ е безплатна? Откъде накъде? Както е известно няма нищо безплатно. Защо данъкоплатците ще заплащат солидарно спешната помощ? Безплатна трябва да е спешната помощ само за осигурените. На останалите на излизане от спешното им се връчва сметката, плащат я и по живо по здраво. Немогат да я платят - магистрали, тунели, изкопи и строежи - ЧАКАТ !!!

32

ааа

преди 9 години

До 52Ако претрепат и полицайте....какво правиме????????????

31

стига сте ги интегри

преди 9 години

До интегриранеЯ стига с тази интеграция,да не са дошли от майната си,поколения наред живеят тук,не учат, не работят,плодят се за пари,крадят,убиват и безчинстват.ти си тръгнал да ги интегрираш!Интегрирането ще стане когато престанем да им плащаме социални,енергийни,детски и не ги лекуваме даром ,а почнат да се издържат с работа и труд.По-кресливи и нагли създания от тези трудно може да се намерят,може-би само политиците ни!

30

me

преди 9 години

Това няма как да стане, защото е дискриминация и неизпълнение на хипократовата клетва. Това което министърът може да направи е да се договори с МВР да пращат патрулка заедно с лекарите на такива сигнали. И като някой е агресивен, бой, в районното за една нощ и ще се научат за нула време. Но да не се ходи на такива сигнали е меко казано безотговорно. Следващата стъпка ще бъде да не ходят на сигнали на песнионери, защото и без това ще си умрат. Не че и в момента не го правят.

29

Анонимен

преди 9 години

Медицината вече е САМО търговска дейност (можеби винаги е била)! Без да плащаш не можеш да изискваш! Още повече да имаш претенции към качеството! Все едно да влезеш в магазина, да си напазаруваш без да платиш и накрая да набиеш продавача, че бил нелюбезен!

28

Оракул

преди 9 години

До ***:В коментара ми нямаше нищо расистко или обидно,но беше изтрит.Да си чувал нещо за свободата на словото.Нали се правиш на журналист.След като сте ни дали трибуна ще се съобразявате и с инъкомислещите от вас.Ама то пък вие не мислите,само изпълнявате.Загубеняци.Отивам да си чета новините в Дарик,а вие ограмотете ромите че да има кой да ви чете тъпия сайт.

27

До Оракул 40

преди 9 години

До ОракулГрешиш!2050 година! България е 11 милиона, 2 милиона българи, 2 милиона турци, 1 милон помаци, 6 милона роми! България е демографски най-младата държава в Европа, една от най-развитите и продължаваща да се развива с главоломни темпове, мост между два континента и три империи!!!!!

26

Най-накрая

преди 9 години

Не съм му голям фен, но за тази позиция му няма как да не го поздравя. БРАВО !

25

Тоягов

преди 9 години

Като че ли Москов е единственият логично мислещ министър ,без да се съобразява с клишетата. А защо *** не си изучат лекари и мед сестри,които да се базират на место,след като имат претенции да бъдат обгрижвани, като човеци Богове??? Демокрация,демокрация,но демокрацията иска да се спазват законите.Който не ги спазва тоягата или солени глоби.

24

Анонимен

преди 9 години

До 36. Да, но на практика е така. В някои сайтове, в които съм се опитвал да се регистрирам, ми отговориха, че не приемат кредитни карти от България. Когато попитах защо, така не губят ли клиенти, отговориха, че имало много измами от България. Факт.

23

данъкоплатец

преди 9 години

преди два дни посетих спешният център на болницата във Варна ,маика ми се подхлъзна и падна а е на 70 години и имаше съмнение за счупване ,в чакалнята имаше само РОМИ ,ВСЯКАКВИ И ВЪЗРАСНИ И С ДЕЦА ,ЗНАЕХА ЗА ПРАВОТО СИ ДА СА ОБСЛУЖЕНИ БЕЗ ПАРИ И БЕЗ ПОТРЕБИТЕЛСКА ТАКСА ,ВСИЧКИ БЯХА НЕОСИГУРЕНИ ,А ЧАКАЛНЯТА БЕ ПЪЛНА С ХОРА,поне не бяха агресивни,не ни набиха!

22

интегриране

преди 9 години

Трябва да сме благодарни на ***,с тази раждаемост след години България няма да има млади българи,а само българи пенсионери и млади работещи ***,които си плащат всички осигуровки.Ако не ги интегрираме сега,тогава ще имаме проблеми

21

Анонимен

преди 9 години

vinovni sa lekarite,romite niamat nikakva vina.

20

Ромкрафт

преди 9 години

ПОРЕДНАТА ИЗМАМА НА ГЕРБ И СЪУЧАСТНИЦИТЕ ИМ!ТЕ МНОГО ДОБРЕ ЗНАЯТ, ЧЕ ТОВА НЯМА КАК ДА СТАНЕ ЩОТО ТЕХНИЯ ВЕРЕН ЕЛЕКТОРАТ ЩЕ СЕ РАЗГНЕВИ!!!ВСИЧКО Е ПРАХ В ОЧИТЕ КАТО ПРИ ИЗМАМНИКА РАДАН !! ДНЕС ТАКА ГОВОРИ УТРЕ НИЩО ОТ ТОВА НЯМА ДА СЕ СПАЗВА!

19

нина

преди 9 години

Защо ми беше изтрит коментара? *** .........

18

ДА СИ РОМ В БГ

преди 9 години

РАЗХОДЕТЕ СЕ НЯКОЙ ПЪТ ИЗ БЪЛГАРИЯ, МАЛКИ ГРАДОВЕ И СЕЛЦА!ЩЕ УСТАНОВИТЕ, ЧЕ МНОГО МЛАДИ РОМИ РАБОТЯТ, НАЙ-ТЕЖКАТА И ЧЕРНА РАБОТА - ДЪРВОДОБИВ, ЗЕМЕДЕЛИЕ, ЖИВОТНОВЪДСТВО, СТРОИТЕЛСТВО, ХИГИЕНИСТИ(МЕТАЧИ)!НО, СА ОСИГУРЕНИ САМО ТЕЗИ КОИТО РАБОТЯТ НА ДЪРЖАВНА, ОБЩИНСКА РАБОТА!КРАЙНО ВРЕМЕ Е БЪЛГАРИНА-РАБОТОДАТЕЛ ДА ПЛАЩА И ОСИГУРОВКИ НА ТЕЗИ ЧЕРНОРАБОТНИЦИ !!!!!!!

17

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 22Защото държава не си върши работата, за това плащате тока, водата им и т.н.

16

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 23Защото спешна помощ не е към осигуряването, а към държавата - право на живот, конституционно право, за което се грижим всички? И да попитам във вашия дух, а аз длъжен ли съм да ви плащам вашето лечение, не дай боже, ако ви се наложи нещо по-скъпо? Избира се система и сегашната е такава, но си има основни моменти, които трябва да ги спазваме иначе се връщаме много години назад в човешкото развитие.

15

Барбаром

преди 9 години

Ке се оплачим на хилзенския контет и нъ Обуцмина!

14

da

преди 9 години

крайно време беше!!