89

Anonimous

преди 9 години

Южен паток е станал жертва на готвача. Сега стои приготвен в тавичка с гарнитура. :)

88

Шоп

преди 9 години

Русия да не беше скачала на бой, а да си беше вършила работата, отредена и от ръководителите на Новия световен ред. Копай си нефта, пий си водката, а не да ми строиш ракето и да нападаш цялото земно кълбо. Сега ще опъват уши от глад.

87

Герчо с тамбурата

преди 9 години

И още нещо. Да се запомни,че положените подписи в Анкара за ,,Южен поток,, са подписи,които окончателно решават и съдбата на България като държава. Тези подписи се очакваха от Турция цели сто и тридесет години и най-после тя ги получи. Но Русия няма вина за това, а виновни сме си ние българите,че не се справихме с турските дьонмета в българия,оставени след освобождението в подарената ни държава.

86

Присмехулник

преди 9 години

Сега транзитираме към Гърция и Турция. Е като пуснат газопровода през Турция, какво ще им транзитираме? После като стигне и до Гърция, на тях пък какво ще транзитираме?? Те ще получават руска газ, само че през друго трасе. Ние ще се явим евентуално последният потребител и просто ще черпим газ но без транзит. Много ми е интересно какво казва Делян Добрев - през 2030 ще имаме собствена газ, като даже ще изнасяме. Е как така го изчесли, като даже не се знае какви са залежите.

85

Го4о

преди 9 години

Агресора Путин сам си вкарва "таралеж в гащите"! Газопровод до Турция - няма да има!

84

iwan.iwanow

преди 9 години

Южен поток е жертва на сблъсъка на коя *** повече да прибере в мазния си джоб! Не можаха да разделят едни пари и Руснака си го каза, че сме нация проста и почти стопила се!

83

Анонимен

преди 9 години

Тръбите, които се намират на българското черноморско крайбрежие са собственост на Южен поток транспорт, каза още Гогов. Те ще служат за правене на връзка между Червено и Черно море и нямат нищо общо с България. България не е инициатор на Южен поток. България се е присъединила. Инициатор, освен Русия, са най-големите европейски компании, каза Гогов. Тръбите пък са платени от германска, френска, италианска и руски компании.

82

Анонимен

преди 9 години

С бакалавъра по изкуства е нормално да не можем да направим нищо.

81

БСП експерт

преди 9 години

На въпроса какво губи България от спирането на проекта, той отговори: Нищо не се губи. Нещо не се осъществява. Ти няма да получаваш такъв приход от дейност, която няма да реализираш.

80

Анонимен

преди 9 години

До iСиктирНа сенатор МЪККЕЙН този поток НЕ МУ ХАРЕСВА, това е положението.Ако бяхме суверенна държава, можеше да си го правим, ама не сме :(--------като знаете че не сме "суверенна" държава за какво денонощно квичите ?

79

iСиктир

преди 9 години

На сенатор МЪККЕЙН този поток НЕ МУ ХАРЕСВА, това е положението.Ако бяхме суверенна държава, можеше да си го правим, ама не сме :(

78

Анонимен

преди 9 години

Южен поток ще отиде в Турция, Гърция, заобикаляйки България за Сърбия, и т.н. За България клон хвърлени от тръбата! Поздравления за да ви клиенти! Трето Проекти България пропуска!

77

Даола

преди 9 години

Добре е всички тези експерти да уточнят за какво става дума и каква е трайната прогноза за снабдяването на България с газ / от кого, докога и как/.Трябва да има единомислие на базата на професионализъм, а не всяка партия да играе против другите партии. Министър Стойнев беше на мястото си, но за жалост не му дадоха възможност в по-дълъг срок да осъществи идеите си. Това"текучество" в министерствата е непродуктивно.

76

Анонимен

преди 9 години

това е първата положителна стъпка за 25 години, бат Бойко ви каза при добив на газ БГ евтин ток и парно. Иначе пак най-бедните...

75

Бай Миле

преди 9 години

До АнонименИмам вазможнота да общувам с много хора от различни нации .Мога смело да кажа че българите украинците и татарите е почти едно също .Правете изводи какви сте.

74

Анонимен

преди 9 години

Идеята на Бойковистите и на Бойко в частност е да станем зависими от Турция. Това го тръбя от 2004 година насам. Самият ББ каза, че ще подкрепи членство на Турция (държава от Азия) в ЕС. Той и неговите съ-дупетати са пряко финансово свързани с турски интереси в БГ. Те са платени турски агенти. Също като ДПС. Сега и ток и газ ще внасяме от Турция. Нещо друго? Защо и храна да не започнем. *** българи, *** българщина. Виновни сме всички и не заслужаваме собствена държава!

73

Бай Миле

преди 9 години

Като последните 1000 години сте се грели с дръва така още толкова! Защото сте загубена нация!

72

Деляне, Деляне,

преди 9 години

Изтървахме питомното , ще гоним дивото. А нещо за газ от Южния полюс да кажеш?

71

1878

преди 9 години

Стойнев: "Южен поток" е жертва на сблъсък Русия - Запад....Неее Стойнев, той е жертва на вашата простотия и алчност!

70

Бай Миле

преди 9 години

До Никой За трабата до *** Русия е похарчела 4 милиярда дол.