28

Анонимен

преди 9 години

shtom gospoja nesi v pandelata znachi sadebnata sistema ne raboti ti si korympirana sadiite sashto .

27

Анонимен

преди 9 години

До Габонската афера Ами само това ли -а пропуснатите ползи от спирането на АЕЦа,а влизането ни в ес и нато?

26

681

преди 9 години

Когато политиката и икономиката в една държава се правят от бивши машинописки и секретарки-***, положението на тази страна върви на мнооого зле!

25

Анонимен

преди 9 години

Гж Кунева, ако мислите наистина дасе оправи съдебната система.Трябва да смените всички съдии и наи напред гна Цацаров.Като чели незнаете рибата от към каде се вмирисва,от към главата разбирасе.На главата се побиите но това го направете.Всички десни трябва дасе обедините като повече от братя.Така 6тесте много по силни,от началото 6те ви бъде малко трудно но трябва да преодолеете това ново нагаждане и мислене..

24

непукист

преди 9 години

Хаха до *** такава ли е инструкцията да се трият въпросите за Габонската афера?

23

Габонската афера

преди 9 години

Къде са 20-те милиона долара от Габонската афера, другарко Кунева? Защо не ги върнеш в хазната, че да има и за майките, и за онкоболните и за пенсионерите!

22

Анонимен

преди 9 години

Съдиите, прокурорите и следователите сами трябва да си изметат ***. Корумпираните, некадърните, парашутистите и психопатите сред тях се знаят. Но другите колегиално или страхливо мълчат. Така е и в държавната и общинската администрация и най-вече в полицията. Но времето вече изтича. Икономиката и обществото отказват да работят и да хранят мерзавците. Който се изчисти, изчисти. След това - покрай сухото ще гори и мокрото. Опрадания не се приемат.

21

анонимен

преди 9 години

до ***----не ми трийКОМЕНТАРА --НЕ СТАВАЙ СЛУГА НА ТЕЗИ РПЕДАТЕЛИ НА БЬЛГАРИЯ ИСТИНАТА ЩЕ ПОБЕДИ

20

песемист

преди 9 години

Стига с тази съдебна реформа. Ако има някой непукист да дойде и осъди мутрите и след това ...... Защо не писаха кои е Хирасим ... убития дребен бизмесмен който е внедрено ченге " сирак " още 1990 г. в Австрия.

19

Погнусена Отвратена

преди 9 години

Ще започвате ли най-сетне да правите истински реформи или още ще шикалкавите??? Колко още точно да почакаме??? Стига вече само с това бла-бла-бла....Народът май наистина ще си приготви винкели и павета....

18

Иван

преди 9 години

Тази жена съвсем изтъпя ! " Съдебната система да припознае себе си в съдебната реформа "?? Че кой друг да я прави, ББ и Кунева, барабар с ЦЦ ли ? Те май се имат за най големи прависти ! По вярното е, че им е удобно и изгодво да се месят във всяко по-важна дело и да командват как да бъде решено, понеже като мафиоти имат ползи от това, пълнят гуши. А лично тя е заслужил вредител на България !

17

1

преди 9 години

Стига вече с тези "академични,литературни и въобще ...турни и ...ични "изказвания.Няма ли в тая нещастна страна една истинска ЛИЧНОСТ,която да удари по масата с юмрук ,да каже истината и да предприеме истински действия.Туморът трябва да се ИЗРЕЖЕ от корен,без жал ио стига вече с това политическо слабоумие и словоблудство.СПЕШНА ДИКТАТУРА насочена към мафията и нейните политически метастази.

16

непукист

преди 9 години

За каква съдебна система говори Пръмова ?Няма ли да каже две думи за другия вице и ще посочи ли има ли бяла държава в която да има вице с присъда (обжалвана в момента) и за изчаквателната позиция на съда за да види на къде ще духне вятъра?

15

anonimen

преди 9 години

tazi krivoustata komunisti4eska babi4ka se uredi s post i se pravi na vajna

14

pluga

преди 9 години

V MOET0 SELO NA TAKIVA PRAZNI DUMI XORATI IM KAZVAT-D J U K I ZA FASUL!!!!!!! K O G A R E A L N O P R O I Z V O D S T V O MA A aaaaaa.?!?!?

13

now how jeanne d

преди 9 години

nai-novata i darjava pokazva smeli stari formi in the word juri system & economic

12

Анонимен

преди 9 години

Аве аре стига с тая евроовцаАман от брюкселски ибрици.

11

Анонимен

преди 9 години

Sadebnata sistema e nai boleznenata tama na Balgaria. Dokato ne se brakne v djoba na darjavnicite i prodajnicite na Balgaria, dokato ne vleznat sahstite hora zad reshetkite shte ima zloupotreba ot ministri i depotati, i darjavni chinovnici po visokite etaji.Razkrivat se mnogo zloupotrebi logichno e da si otgovorim zashto niama ministri v zatvora. ?!!

10

историк-анализатор

преди 9 години

Почти всички съдии и прокурори са номенклатурни кадри на БКП-БСП-ДС . За да има реформа тях трябва да ги няма . Германия след втората световна война разпуснаха всички съдии и прокурори и назначиха хора до 35 години . Това друг начин няма , защото нацизма=комунизма .

9

Анонимен

преди 9 години

Другарката Пръмова да каже някоя дума и за ГАБОНСКАТА афера и за посещението на групата (Андрей Делчев,Кунева-Пръмова и Гиньо Ганев) сформирана от правителството на професор Беров и за срещата им с президента Обонго от който научават ,че през габонски банки парите са прибрани от българи .Може би чак тогава ще има право да говори за правосъдие и реформи.