453

Контролът

преди 9 години

Путин и всички останали олигарси от Кремъл , ще се пръснат от яд- Задунайская Губерния - не е под техен контрол. Няма рубладжийско правителство в България и се чудят как сега ще командват България. Ако иска нещо Путин , той трябва и да дава не само комисионни. Поне да намали цената на руския газ за България до тази, която продава на германците, а не да ни налага 25-процентно увеличение по линията на Голиемия брат, или да направи 6 процентно намаление като при комшиите.

452

До Антикомуняга

преди 9 години

Сега след като лижим Американските и Европейски ***,сме много добре нали? Що за *** създаде тази демокрация? Така както вървим по заръка на "приятелите ни "от запъда,без нито един стратегически реализиран проект,държавата ни вместо да изнася ,само ще внася.Кой ще го духа само помисли-такива като мен и теб,така че започни да мислиш по-мащабно.

451

Анонимен

преди 9 години

Тоя като го гледам,ми се струва че е надрусан.Заради такива неадекватни ***,не на последно място ще бъдем,а има вероятност след някоя друга годинка въобще няма да ни има като държава.Колкото до Русия,този *** къде им се слага.Боже,опази ни от тези *** ,ще ни затрият държавицата .

450

ген.Луков

преди 9 години

Кой е този Лукарски?И въобще кой е избрал тоя "***".

449

Анонимен

преди 9 години

Интересно като е толкова на далавера тоя поток защо от Турция не се чуват тържествени възгласи?Май цялата тупурдия е една руска версия на приказката за киселото грозде.

448

Анонимен

преди 9 години

Путин бил хитър ама друг път. Турците нема да дадат един цент за газопровода, а вече зеха 6% намаление от януари. А ние щехме да му платим за 1/3 от трасето. Така че не ми обяснявайте колко е хитър Путин.

447

Гацо

преди 9 години

Тоа на снимката.... дженерал фейлиър... айде у дев нул...

446

Анонимен

преди 9 години

Абе така беше и за син поток, ама 18млрд дълг не друг а такива *** като менще плащат, които плащат данъци. За продажните политици няма за губи. те са взели парите в офшорки да затрият България а заплатите им идват от *** като мен.

445

боли ме чепа

преди 9 години

Рашките искаха да ни набутат да им платим тръбите ( 3 пъти по-скъпи от нормалното) и след 20 години да видим транзитни такси, и то само ако тръбата е100 % пълна...ми да го духат

444

един българин

преди 9 години

баси простотията... няма какво да се коментира! ВЪН!!!!

443

Анонимен

преди 9 години

Браво на този министър...изразява се тактично ,без нападки, със самочувствие,което липсва на повечето българи ......Браво и все така напред

442

На снимката

преди 9 години

Празен поглед, мъртви очи!

441

Дай, Боже !

преди 9 години

Дано сме се отървали завинаги от "енергийните проекти" на *** и путлеристите в БГ!

440

Анонимен

преди 9 години

Аахахаха :) Кой е тоя Лукарски, бе? Ама сериозно ли министърка на Икономията бил?!

439

Анонимен

преди 9 години

КОЙ предложи тоя льохман Лукарски!?

438

едно Българче

преди 9 години

Ако *** не блъфира и наистина спре проекта, предлагам да му издигнем паметник на Вова Освободителят ... това би било най-голямото добро ,което някога рушнаците са правили на България

437

Съвет

преди 9 години

Не разбрахте ли бе - бягайте от тази проклета територия!

436

ЖЖ

преди 9 години

До АнонименРуснаците не вайкат колко ние ще изгубим. Влез в Руските медий. Тази тема там не се обсъжда. Нашите тука вадят изватки от пресконференций и пишат ли пишат, че уж тоз казал колко губи БГ, а то е просто 1 изречение от 1 час конференция. Както писаха за Путин. Човека каза 4 изречения за БГ тук се написаха 4000 статий.

435

до 508

преди 9 години

Странен министър на икономиката си имаме - празен поглед, никакви идеи, никакъв професионализъм. Ако всички реформатори са като него не ни чака нищо добро, просто по-бързо трябва да се освободим от тях.

434

he he

преди 9 години

Рушките плашипутараци за два дни вдигнаха мизата от 400 милиона (джуджан) до 3 милиарда (милер). Скоро ще се включи и другият клоун Жириновски с някой нов виц...Истината е че ако имаше някакви печалби те щяха да отиват за спонсориране на руската агентура у нас...Така че да си вземат тръбите и марш у Сибир...