18

Едно ще ви кажа

преди 9 години

Българския сурово печен на барбекю суджук е сто пъти по-вкусен от немските наденици и другите ястия от чуждестранната кухня.

17

Анонимен

преди 9 години

До Баш ми е арно....----евала брато-браво

16

Баш ми е арно....

преди 9 години

До Гай БаньоНе бе....я се замисли малко...Предлагам на ЮНЕСКО короната на българската кухня-----филия,намазане със свинска мас и червен пипер отгоре---а за допълнение,една кофа домашно винце и литър 60* ракийка...........па тогава да ви,,,,,, е..... бем и конпиро....

15

Гай Баньо

преди 9 години

Предлагам на Юнеско две филии хляб и едно кюфте по средата.

14

бг

преди 9 години

Мишел Обам е мъж.

13

Анонимен

преди 9 години

Ееех, нещастните ние... Ами, така ще е, докато ние имаме компири, а другите имат картофи... Кой ще ни разбере, че говорим за... така де, - "ЧИПС". Я да видим кои компири са най добри за UNESCO, за GUINNESSS или просто за мезе?

12

Анонимен

преди 9 години

Пил съм над 50 вида бира и stella artois е най добрата от всички (не българската, която се прави е на каменица), а godiva е най-добрия шоколад.

11

Анонимен

преди 9 години

Скоро ще са прочути и с бъгарските Ман*али. Да вземат да направят и ден на Рома

10

Ястреб Велики

преди 9 години

А нашите опити кога ще ги включат

9

Анонимен

преди 9 години

Кога Бойко ще кандидатсва за неговото традиционно ядене филия с Мас?

8

Анонимен

преди 9 години

Сори белгийци, ама нито бирата ви може да се мери с немската, нито шоколада ви със швейцарския. Картофите ви не съм ял, но не съм се и засилил. Вкусни купешки пържени картофи още не помня да съм ял, и тук и в чужбина.

7

ля ля

преди 9 години

хората си имат бира и картофки - а ние гледаме да си продадем историята даже!

6

Анонимен

преди 9 години

Не знам кой ги е измислил, но ще има да вземат, че са им най добрите. Всеки пробвал картофи по моя метод е категоричен, че са най-добрите, които е опитвал през живота си!

5

до 4

преди 9 години

Немските и чешките бири са доста по-добри от белгийската пикня, швейцарския шоколад е номер едно в света, а за пържените картофки Белгия и Франция водят спор за произхода, тъй като очевидно френскоговорящи са в основата на измислянето им.

4

Циганин

преди 9 години

Белгия прави е известна с добрия си шоколад , не е евтин и затова е недостъпен за масите у нас .Бирата в Чехия и Германия е супер ,а аз си мислех що тези бият толкова бира -имах удоволствието и двете страни да пия бира -клас и няма нищо обща с нашата .Картофи -фри са вредни и аз много рядко ги консумирам -иначе ми харесват със сирене и студена бира Крушовец .")

3

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 1Белгийската бира е най-добрата, освен популярните Stella Artois и Jupiller има много други по-качествени и скъпи местни брандове за всеки вкус. Провери в някой бг супермаркет, със сигурност ще намериш и белгийски шоколад(бонбони). Швейцарците са взели рецептите от белгийските и френските майстори, факт.Вече за картофките ми е малко смешно.. Ама като си поръчаш "french fries", почват да ти обясняват, че това са belgian fries и са най-вкусните на света..Поздрави от Антверпен!

2

Анонимен

преди 9 години

Белгия е известна единствено с брюкселско зеле на тиган, брюкселско зеле с червен лук, брюкселско зеле с бекон, брюкселско зеле с кестени и бекон... пропуснах ли да спомена и брюкселското зеле?

1

Анонимен

преди 9 години

"Освен с шоколада и бирата, Белгия се слави и с най-вкусните пържени картофи в Европа."Айде бе, щото аз шоколада го свързвам със Швейцария, бирата с Германия, а пържените картофи с Франция. Сефте чувам, че белгийците се славели с това, че и с най-вкусните картофи...