12

коко

преди 9 години

Американците и Борисов го потопиха

11

Беров

преди 9 години

Знам ги тия -Най-работни ,най-умни,най-красиви а хладилника най-празен

10

До Анонимен 9

преди 9 години

Лъжеш, не си работил с руснаци никъде по света. Ако беше работил, щеше да знаеш че, са стегнати, организирани, могат да движат няколко неща/проекта едновременно и се поддържат, като цяло в добра форма, като повечето спортуват или челнуват в разни клубове. Това което пишеш е пропагандата набита в главата ти, включително още от живково време.

9

Добри

преди 9 години

Друг път си работил с руснаци сигурно са били украинци ,където и да съм работил с руснаци е било купон,а че били мързеливи теп какво ти пука нали ще изпъкнеш сред тях кът свински мъде в тръстика най-работния ,аре нема нужда

8

Анонимен

преди 9 години

За мен пък най-важното е, че българи са спасили руснаци, напук на соросидната антируска пропаганда ширеща се напоследък в БГ-медиите, и на пук на пуделчетата на ционистите - Борисов, Цветанов (награден дори за антибългарска дейност от едреите) и безродния *** Плевнелиев. Айде, последния до някъде го разбирам, щото русите са клали сънародниците му турците.

7

Каварна

преди 9 години

еее въглища да бяха поне дърва нищо няма да облажим

6

Мрън

преди 9 години

" В машинното била нахлула вода" Айде бе! Сериозно ли? Ей така изведнъж..няма буря, няма нищо.Някой май пак е решил да се отърве от старото си корито в наши води...

5

Анонимен

преди 9 години

Работил съм с руснаци по целия свят - навсякъде са едни и същи - арогантни, агресивни, мързеливи и алкохолици.Аз не мога да приема, че тези са ми братя само защото комунистическата пропаганда 60 години ми внушава това.

4

Mr.STARBUCKS

преди 9 години

До Анонимен 3Кои са туя ДВА пъти освободители, можеш ли да разясниш, че аз знам само за един !?

3

Анонимен

преди 9 години

Изобщо не се учудвам ,че нещо руско потъва... То държавата им потъва в изолация...

2

Анонимен

преди 9 години

Българският народ обича руските си братя - двукратни наши Освободители, напук на шорошоидите и ционистите, които се опитват да ни разделят. И техните мекерата Борисов и Плевнелиев естествено.

1

Анонимен

преди 9 години

Тиквата го е потопил, за дето Путин спря Южен поток.