15

панчо

преди 9 години

До кърлеж. Даа бее,и той ще си помисли че дъжд вали,Боожее....

14

панчо

преди 9 години

Не гнили ами направо ВОНЯТ.

13

Анонимен

преди 9 години

"стой зад този сценарий"много сте грамотни, няма що...

12

Шаран -БГ

преди 9 години

От 2025 години ние, електоралните единици, виждаме в съдебната система гнили тикви и то много. Но можем ли да ги изринем? Опитвал ли се е някой гнили тикви да изхвърля на сметището? Лоша работа целия ще се оплеска! Мосю дьо Кабан като е видял само някаоя друга гнила ябълка лошо му е зрението. Да ходи при доктора на втория етаж !

11

ша видити вий

преди 9 години

всичкото съдия ще се обладае сега от необуздан гняв срещу такива долнопробни инсинуации и преднамерени внушения на разни "егейски" екземпляри. Как смеят!

10

адвокат

преди 9 години

Сега разбрахте ли , защо съдят Ц. Цветанов , защото той пръв каза , че има корупция в съд. система . Сега навярно и другите посланици ще си дадат сведенията, в които никой не се съмнява , защото те са с конкретни имена .

9

Алекс

преди 9 години

"Ксавие Ларен дьо Кабан заяви, че има генерален проблем в българската правосъдна система, в която има "гнили ябълки".Горкият посланик!? В правосъдната ни "кошница" се намира по някоя здрава ябълка (например Павлина Панова), но гнилите ще я смачкат. Пресен пример: Избора на председател на ВСС!Една от основните причини държавата да се намира твърдо на последно място в Европа е корумпираната ни правосъдна система. Без правосъдна система няма държава, това е!

8

eксперт

преди 9 години

Ами да я разкарат.И всички като нея.Толкова е просто!Да ходи де мете улиците.

7

хх

преди 9 години

Такъв гьон сурат рядко се среща като тази уж съдия Ченалова . Тази другарка е за стадиона на Пиночет. Тя е домашния съдия на мамин Дилянчо и на неговата мафия . Как да стане държава с такива *** .

6

Анонимен

преди 9 години

BALGARSKIAT SAD PLACE ZA GOLIAMA METLA,MNOGO GOLIAMA E KORUPZIATA

5

портиери и готвачи

преди 9 години

Ксавие дьо Кабан е един най-обикновен канцеларски плъх. Той си няма понятие от политика! Единственото, което той е управлявал през живота си, това са няколко чистачки, шофьори, секретарки, портиери и готвачи.

4

Анонимен

преди 9 години

Френският посланик видя "гнили ябълки" в съдаАз пък видях едни мармоти дето се занимаваха с някакви шоколадови артикули.Ай стига вече с този веселяшки хумор!

3

Наблюдател

преди 9 години

Цялото съдебно "дърво" е изгнило от корупция, какво остава за отделните му "ябълки"!

2

Анонимен

преди 9 години

Какво стана с ЛУСТРАЦИЯТА, другари?Айде и в Украйна ни изпревариха вече!Смеете ли да направите една хубава, лечебна, оздравяваща лустрация?

1

кърлеж

преди 9 години

срещнеш ли съдия заплюй го.все ще има за какво...