9

хубаво, ама....

преди 9 години

хубавото беще докато не "лопна мандЕлата"

8

Анонимен

преди 9 години

Вижте африканцитеВ гугъл ърт отворете адрес4 Tudhope Ave, JohannesburgОбикновен жилищен квартал в Африка На street view се разходете по улицата, се едно е БГРазходете се на съседната пресечка34 Olivia Rd, Johannesburgкарат коли кат вас, вижте белия блокАпартамент в него струва 35к евро. А наема е 400 лв. (R 2758 африкански ранда), вижте обявата пишете в гугал0.5 Bedroom Apartment Berea R 2 758Кажете сега вие къде живеете? Същите цени, същите наеми, карате същите "каляски", същото гето?

7

Анонимен

преди 9 години

И още малко факти:- хората избягват да ходят пеш по улицата;- нощем с кола не спират на червено, минават кръстовището и се оглеждат;- карат колите ВИНАГИ със заключени врати;- нощем не излизаш;- къщите са заоградени с 3 метра дувар, а над него и електрическа ограда;- такси не се спира на улицата, винаги се вика по телефона.И всичко това заради един факт, който е над останалите: престъпността там е в ужасяващи размери.

6

Trick

преди 9 години

Информацията отностно столицата на Южна Африка не е вярна. Държавата има три столица: Претория е административната столица, Кейптаун е законодателната, а Блумфонтейн е съденбната.

5

Мишо

преди 9 години

Да ви имам "изумителните" факти - диаманти и баобаби-тоалетни...

4

madamkrasi

преди 9 години

По апартейда не беше толкова лошо. Сега е лошо. Апартейд срещу белите.- B.E.E. black economic empowerment. Защитаващ черните. В момента голяма престьпност.Хубавато беше преди.

3

Анонимен

преди 9 години

там няма ***

2

Факт

преди 9 години

Факт 6: Това все още е най-расистката държава в света - т.е расизъм на черни срещу бели.Факт 7: Доста от чернокожите са болни от СПИНФакт 8: Престъпността е огромна, както и изнасилваниятаФакт 9: Световното в ЮАР беше най-скапаното , като за това допринесоха вувузелите и пластмасовото недоразумение ДжабуланиФакт 10: Нелсън Мандела е масон и психопат

1

Гошо...Тъпото

преди 9 години

А знаем,знаем нещо за Южна Африка.Там забягнаха доста наши незаконно забогатели мутри,включително и...банкери и си живеят царски.Ако отиде да ги...търси Цацарофф,да фнимава да не го...схрускат лъвовете.