6

До пришалец

преди 9 години

Точно така функционира Ню Ейдж. И това няма нищо общо с християнството.Бог не е демократ нито либерал както им се иска на всички дървени философи и егоисти постоянно опитвайки се да наложат своя мироглед.

5

до7

преди 9 години

До 7 не разбирам какво значи Ню Ейдж.Но съм запозната с основите на всички религии.Не ми се наложи да посещавам общества ,които проповядват тяхните си учения.Това което знам и мисля си го нося в сърцето,душата и ума от дете, просто с годините стигнах до много истини нещо като еволюция.За мен понятията на сегашната религия не се доближават до моите виждания за света и за неговото управление,като цяло

4

7

преди 9 години

До пришалец:Това дето го приказваш е Ню Ейдж и няма нищо общо с християнството, въпреки че звучи много близо до него и са взаимствани термини и словоред от Библията.

3

пришалец

преди 9 години

Дуковска позволи ми да те светна по някои въпроси за храмовете.Човешката душа и човешкото сърце са храма Господен а човешкия ум е техния Отец.Ако не си изчистиш сама храма ,колкото и църкви и храмове да посещаваш е все тая.Моли се дълбоко мисли правилно и няма да имаш нужда от търговско дружество "Църква ООД"

2

Христо

преди 9 години

Църквата е една-на нашия Господ Иисус Христос.А сградите са храмове или молитвени домове....

1

Уточнение

преди 9 години

Църквите също са храмове. Вероятно авторката е искала да каже "църкви и други храмове", но при писането или редактирането на текста сигурно е станало някакво объркване.