10

Денислав

преди 9 години

До симпатягаНапълно съм съгласен с теб. Просто не знам защо толкова хора са ти поставили минус. Сградата е наистина неефективна. Нека всеки помисли - огромна сграда, на която се ползват коридорите (забележете - коридорите) за организиране на базари и то няколко дена в годината.Това е като да построиш един квартал от блокове с много апартаменти и да ги държиш празни. Да ги даваш за няколко дена в годината на бездомни хора, който да ползват само коридорите.

9

пеуничанин

преди 9 години

Оно глей съга,оно яла те,кой сака да си земе *** да доде у Пеуник.Имаме и обикновени и от неръждавейка и съшити с тел от парчета шпаринг и поцинковани се намират също.И всичките са устойчиви на бой с винкел.Яко,а?Елате у Пеунико,ако сакате да не одите насинени.Имаме секакви цветове,та даже и ръждави.Тия са от миналата година и са стояле на сергията опред,па ги е мокрил дъждо.Имаме и магнитни по патент на д-р Ливайн-оня с големите уши.За по капризните има и от алуминий.

8

God

преди 9 години

До адъА колко от "Произведено в България" беше произведено в Китай, само изложителите си знаят. В момента има такъв базар в зала Универсиада.

7

културист

преди 9 години

Дрехите и гащите си бяха солидно перо от издръжката на НДК-то !

6

симпатяга

преди 9 години

НДК е морално остаряла сграда, правена за съвсем други времена. Само като погледнете неефективното осветление и отопление, лошо ще ви стане. Алтернативата е- бута се цялата, вместо да се поддържа на изкуствено дишане, от което никой няма нужда и полза. И се прави или хубав парк, или модерна функционална и ефективна сграда. Не знам какво толкова има за мислене, казуса е ясен (барабар с "паметника" отпред, ако може и оня на сАвеЦката армия, дето не е ясно от какво точно ни е освободила)

5

поетеси без гащи

преди 9 години

"Българската култура без ***." Това е новият партиен девиз. Искаме поетесите да ходат без ***.

4

БГ - не гледай тъпо!

преди 9 години

Поредният *** партиен натегач! Гащите пречели на културата - по-тъпо изказване на бях чел! Тоя негодник трябва да го накарат гол да ходи по улиците, та да му гледаме културата!

3

Анонимен

преди 9 години

Браво! Ама как сега, културата без *** :-)

2

адъ

преди 9 години

Баси герберската метла - за няма месец на власт и смениха всички директори!Иначе Боршош доборе го каза, ся остава и да измисли културни занимания за двореца на културата.Въпреки това смятам, че инициативата "Произведено в България" БЕШЕ добра. И мястото и е в НДК.

1

Анонимен

преди 9 години

Па вземете малко го осветете тоя дворец, че по тъмно като минавам от там нищо се не види и се блъскам у двореца на културното.