125

MSC

преди 9 години

До smokeО да братко!Всички държави от латинска америка, дълги години трупаха несметни благини покрай САЩ!Направо си отживяха през 20 век!Пишете ТОТАЛНИ лъжи!ФАКТ!

124

ккк

преди 9 години

Лъже-пaтриотите покaзaхa истинското си лице,кaкто предупреждaвaше Волен, но кой дa го чуе! Винкелa и aгент Ивaн никогa повече нямa дa сa в пaрлaментa. Много нaрод излъгaхa(купихa),но мъжко дупе веднъж се ...!

123

Анонимен

преди 9 години

Мисля че щом ще подкрепяш правителството,трябва да участваш и власта и да отговаряш за това ..а не както до сега ама ние подкрепяме имаме си програма.

122

Ш

преди 9 години

"не са умишлени, а са на базата на личните им качества"... :)))))

121

smoke

преди 9 години

"пф и реформаторите са много,много по-зле.Тези не са били толкова време във властта и ще ни разсипят,помнете ми думата"Имаше един период, България имаше 200 регистрирани за изборите партии. От тях само 2% бяха подговени да властват. БСП се самоподразбира, и СДС като коалиция. Либералите искаха само да намажат, но не бяха избрани в парламента.България е в преход от Русокомунизма към Евроидеята. Българите се чувстват повече част от Русия, откокото на ЕС. Което си е проблем

120

smoke

преди 9 години

"Всички плюехме дпс"че то миналото време си е и сегашно. Нищо не се е изменило

119

Анонимен

преди 9 години

Всички плюехме дпс,но се оказа,че пф и реформаторите са много,много по-зле.Тези не са били толкова време във властта и ще ни разсипят,помнете ми думата.

118

Анонимен

преди 9 години

До славяниниди да целунеш снимката на Путин на стената и ще се успокоиш.

117

smoke

преди 9 години

Аз пък, като си бях в България гледах Алфа ТВ и Волен. Кефеше ме някакъв си сериозен русофил, български народни хора. И оплюват както си е по програма, Бойко Борисов.Самите причини са загуба на гласовете са в самите тях, не на Б.Б.Я люблю Русия, това да им е лозунга. СмешнициОт Русия няма забогатяла държава, от САЩ са много. Беден е лесно, богат е трудно. В Русия само ако си корумпиран и , се издигаш.

116

СВЯТ

преди 9 години

БЪЛГАРИ ОТКАЧЕТЕ ЖЕЛЕЗНИТЕ СИ ПОРТИ ТЕЗИ ЩЕ ПОДКРЕПЯТ КРАЦИТЕ Ц''' ТЕ

115

Анонимен

преди 9 години

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ГЛАСУВАЛИ ЗА ПРЕДАТЕЛСКИЯТ ФРОНТ !

114

ime

преди 9 години

Тези тотално предадоха избирателите си.

113

Венелин

преди 9 години

Щом приемат, на им сега и Фейзи! Путриоти...

112

Стоянчо

преди 9 години

И всички ние си мислехме че друго решение ще вземете ама друг път.Те бабите и дядовците също следят новините.Следващият път малко трудно ще ги излъжете, НЕМА да минат номерата "Ние сме против Винету" или "Мразим турците".Пълнете си джобовете, че това ще ви остане.

111

Анонимен

преди 9 години

заминаха досиетата и на военното разузнаване.

110

Анонимен

преди 9 години

Подкрепям 69 -аз също спрях да гледам Скат,след В.Енчев.Един честен човек имаха и го загубиха.Не мога да понеса това, че така ни излъгаха -с всички тези обещания.Поклон пред Велизар Енчев за това,че се оттегли с достойнство.

109

Аврамов

преди 9 години

На 20.02.2014 г. Атака предложи спиране на новините на турски език по БНТ. Предложението бе ОТХВЪРЛЕНО с гласовете на ГЕРБ, БСП и ДПС.Жалки смешници!

108

КИД ШЕЛИН

преди 9 години

,,ПАТРИОТИЧЕН ФРОНТ ,,....ТОВА Е ОКСИМОРОН , БЕ ХОРА !!!

107

Наблюдател

преди 9 години

"Патриоти" душа дават но не своята братя, а душата на народа...." но за власт братя и "резбата" обръщат!

106

Исмаил

преди 9 години

Валери само да го сварим някаде, отговорност не нося ХА ХА ХА Този грозен поглед ще стане още по грозен.