16

bai ivan

преди 9 години

az li da ti kaja na koi E bulgartabak bre na ONQ LAINOVOZ PEEVSKI , I LAFKA ENEGOVA AKO NE ZNAESH,sega ochakvam da priemete zakon s koito da izkarate ili da zabranite prodajbata na cigari vav golemite verigi hranitelni magazini TOEST SAMO V LAFKA DA SE PRODAVAT I TAKA ...IZVOD -PRPIZVODstvoto, distribuciqta i prodajbata na cigarite v bulgaristan da se darji ot edin chovek a da ne zabrqvame che sad izkupvaneto na rutuna e pak toi taka che DELQNCHO MAMA. DPS TO TE NAPRAVI GOLEM AMA MNOGO GOLEM, AMA NALI SE SEHTAH CHE TI NQMAHMQSTO VECHEV BG POLITIKATA A ????

15

?!?

преди 9 години

Единствените реформи в на тоя бюджетите беше тегленето на кредити и не задаването на въпроси, къде отиват парите. Тоя роб на страховете си, тая безгръбначна страхлива медуза, се продаде за един чадър от ДПС. Прода се защото видя какво направи и че ще му се потърси отговорност. Възмездие Чобанов ще има медузи като теб на никой не трябват!

14

Х

преди 9 години

Няма да го достигнем дъното ,защото за една година вие тока ни забихте под дъното,че ще ни трябва доста време поне да се изравним с дъното.

13

Анонимен

преди 9 години

*** с овча глава . четете лекции на нещастните студенти с орешарски и те се чудят защо нямат работа след дипломирането си.

12

изнервен

преди 9 години

Този плондер май не е разбрал, че неговите господари ни залепиха на дъното и не може да се измъкнеш оттам с магическа пръчка за една година.

11

baihui

преди 9 години

Вижте добре тази физиономия на пребозало прасе, продало род, държава и история, за да яде пържоли и черен хаивер няколко години.Даже публично прие исляма. А нали беше експерт, безпартиен???!!!Как така сега депутат ??? а ок коя партия?повръща ми се

10

void

преди 9 години

Петър Чобанов е най-кадърният български финансов министър, който е имала Турция в цялата си история.

9

Пако

преди 9 години

Чобанов беше най-добрият ни финансов министър, след Орешарски 2005-2009. И двамата са страхотни икономисти. Ама софиянци си искат простаци и нагли лъжци да ги управляват, така че още доста години ще сме в блатото.

8

Анонимен

преди 9 години

а бре Краваров благодарение на твоя висок професионализъм няма да отлепиме скоро

7

Анонимен

преди 9 години

некадърници

6

:-D

преди 9 години

Повярвахме ти :-D

5

Анонимен

преди 9 години

Това не е ли министъра който така добре планира бюджета - че за една година се изтеглиха има няма 8 млрд лева дълг!!! Че отгоре на всичко и взима отношение...

4

gost

преди 9 години

Защо този господин,след като призна че събираемостта на приходите е малка ,позволи дълго време за шеф на НАП да бъде човек, чието име никой не е чувал-некомпетентен и комплексиран.Създадоха се нови и безумни нови дирекции в тази структура и демотивиращи условия за служителите ,от които точно се очаква да повишат тази събираемост.Така е и в Митниците.ТОВА ГОВОРИ И ЗА НЕГОВАТА КОМПЕТЕНТНОСТ В СЛУЧАЯ .НА НЕГОВО МЯСТО НЕ БИХ СЕ ИЗЯВЯВАЛ С ТАКАВА ГОРДОСТ ПО МЕДИИТЕ.

3

Даго

преди 9 години

Щом тоя си позволяват да дават акъл, след кошмарните кражби, докато бе министър, работата е много зле!Чобанов, Орешарски, Пеевски и всички гнусни *** от БСП и ДПС трябва да влязат веднага в затвора и да се конфискува всичкото им имущество!Така стана тя: - "Крадеца вика - дръжте крадеца!"

2

Анонимен

преди 9 години

Този ни закова на дъното. Сега иска отлепване. *си простака.

1

Анонимен

преди 9 години

Тоз пък изтърсак, видяхме го колко разбира от финанси. За 1 година доведе държавата до фалит!