16

Анонимен

преди 9 години

Божо пак прави някакви уйдурми за да кльопа пари!

15

Анонимен

преди 9 години

Аз пък ще им подаря за короните 1 килограм 24 каратово злато,10 кила сребро и 15-20 скъпоценни камъни,брилянти и бисери.Защото съм родолюбив българин!Ще ми изпишат името на някоя корона като дарител на суровина за изработката им.

14

читател

преди 9 години

Всезнаещият Димитров, избран за професор от народа, пак се е объркал.Има не една оригинална корона в Европа, по на стотици, даже над 1000 год.Странна дейност има НИМ, да прави копия по рисунки и съмнителни стенописи, работа за всеки бижутер, при осигурено плащане. И какво ще се постигне с тези копия? Добро заплащане на избран от него майстор + нещичко за възложителя...До кога с тези жалки напъни?

13

Аз

преди 9 години

До АнонименМи щото съм същия бе дете недоносено, като тебе ли да съм грамотен ? Слушай си чалгата и си живей живота!

12

ля ля

преди 9 години

а оригиналите докато му е време на Димитров ще си ги шитне някъде :) евала!

11

Фалшификатори!!!

преди 9 години

харема гроб е хвърлил поглед на някой останал оригинал за подмяната му!!!цар тиквун!

10

Анонимен

преди 9 години

Нали имаше експертиза, за автентичноста на панагюрското съкровище? И то ли е копие? И него ли го взеха турците?

9

Imaniar Pesho

преди 9 години

НИМ прави копия...mi te po princip si praviat kopia nanaistina cennite relikvi...i si gi izlagat da budat gledani srestu 10 lv ...

8

Аз

преди 9 години

До до 6Щом нямаш какво друго да кажеш по темата, а се хвана за правописа ми, значи съм напълно прав. Мерси ще запомня за в бъдеще как се изписва.

7

до 6

преди 9 години

"а не да се строй! Неграмотен народ ей, пък за култура ще ми говори и практики."Пише се "строи", а не "строй", грамотни ми човече.

6

Аз

преди 9 години

До до 2Да също така е практика когато човек работи да може да живее с тези пари, че даже и на почивка да отиде веднъж в годината. Така че хайде ако обичаш само да не сравняваш бг с другите страни а? И се научи да четеш КАЗАХ да се РЕМОНТИРАТ МУЗЕЙ, а не да се строй! Неграмотен народ ей, пък за култура ще ми говори и практики.

5

Жмулю

преди 9 години

Божидаре, какво стана с 33-тата проба, при експертизата на панагюрското съкровище бе???

4

до 2

преди 9 години

Няма значение колко струва, но няма да струва колкото строежа на един музей със сигурност. Правенето на дубликати на исторически артефакти е практика във всички държави, уважаващи историята си.

3

и я суб бугарче

преди 9 години

я, в повардарието разбирали български доста добре. Май сборуваме ист език.

2

преди 9 години

Аве аз ли не виждам или не пише колко ще струва тази изгъзица ? Уж нямат пари да оправят музей , а за това ще намерят. А хич не ми звучи евтино

1

orce

преди 9 години

Aman be braca pa jas mislev deka ovoj *** e vece izbrisan od aktuelnite temi a eve sega gledam uste nesto predlaga ili dava pamet.Na ovie burni vreminja samo toj vi falese.