15

Анонимен

преди 9 години

Никога не е добре да си сам срещу всички. Това, който го е направил е отишъл в небитието - Наполеон, Хитлер, България през 1912-1913. Като си се захванал със Сирия, Ирак, САЩ, ЕС, кюрдите, режеш глави на поразия, продаваш в робство и т.н. какво реално очакваш да се случи - да превземеш целия свят ли? По-скоро ще избиеш 1-2 млн души, терор, атентати и ще отидеш и ти в небитието.

14

Инвестигейтър

преди 9 години

Що бе, Обамович да не би да им е съкратил военния бюджет?

13

Анонимен

преди 9 години

До .хгЧе кой иска да ги смаже .... това е сериал сега гледаш първи сезон, после втори и така докато кладенците са под управление на правилните хора - ЦРУ.

12

между редовете

преди 9 години

"Съдбата започва да обръща гръб на Ислямска държава"Да се чете :"ЦРУ спира да финансира ***."

11

Анонимен

преди 9 години

Да ги изпекат живи с *** дано.

10

Анонимен

преди 9 години

поредната наивна радост от опит за пан арабско-ислямски рай (комуна) е на път да отиде по дяволите.

9

Niki13

преди 9 години

До Анонименкъде видяхте руснаци, аз лично снимка на руски сенатор с лидерите на ИД не съм виждал, но цял свят видя снимката на ментора на България сенатор Маклейн с лидерите на опозицията в Сирия , вкл. и тези на ИД.

8

Анонимен

преди 9 години

Загиналият шофьор е турчин.

7

Анонимен

преди 9 години

До ннннннннннннИ сега като се разочароват и се върнат из Европата,ще видим какви весели години чака ЕСКолко от тях мислиш ще успеят да се върнат из Европата и колко ще се "загубят" по пътя?

6

Анонимен

преди 9 години

Ислямска държава беше финансирана и от САЩ, и от Русия с цел насъскване срещу противника! В крайна сметка се роди тази терористична пасмина, която излезе от контрола и на американци и на руснаци и като нищо може да се окаже че духа на злото е изпуснат от бутилката! Представяте ли си тези изверзи да се сдобият с ядрено или биологично оръжие?

5

до ннннннннн

преди 9 години

Ннннннн ,запек ли имаш или се опитваш да кажеш нещо?

4

Изтръпналия

преди 9 години

Няма начин хора които да живеят по правилата на 13ти век да оцелеят в 21ви век,

3

Тихомир Томов

преди 9 години

Големи " радости " на фона на тоталното надмощие - икономическо , военно и медийно на десетки държави с огромни възможности срещу десетина хиляди решени на всичко бойци ! След това ще се сбият и временните съюзници за Кюрдистан , а може и някой преврат да се заформи междувременно ..........................

2

нннннннннннн

преди 9 години

И сега като се разочароват и се върнат из Европата,ще видим какви весели години чака ЕС Почвам залозите,колко време ще е нужно,звездите на ЕС флага,да станат полумесеци

1

бг

преди 9 години

.......след като Иран се намеси.