49

ika.iv

преди 9 години

До БУРГАЗЛИЙКАИ аз между другото...

48

БУРГАЗЛИЙКА

преди 9 години

"Имала заболяване на щитовидната жлеза."И АЗ ИМАМ ЗАБОЛЯВАНЕ НА ЩИТОВИДНАТА ЖЛЕЗА ВЕЧЕ 20 ГОДИНИ, ПЪК НИКОГА ДО СЕГА НЕ СЪМ ПРИПАДАЛА...

47

АНОНИМНА

преди 9 години

ТЕ ВИНАГИ ПРИПАДАТ ТАМ КЪДЕТО ИМА МНОГО ХОРА , НО ТАКА ПАДАТ, ЧЕ НИКЪДЕ НЕ СЕ УДРЯТ.АКО НЯМА ЦИРК ЗАЩО ТОГАВА ЩЕ СЕ КАЗВАТ" ***" НЕ ГИ ОБИЖДАМ ТАКИВА СА СИ НО... ИМА 1-2 ЗРЪНЦА ХУБАВИ ИЗ МЕЖДУ ТЯХ, НО ТОВА НЕ СЕ ОТНАСЯ ЗА ТЕЗИ 1-2.ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА СИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ВСИЧКО НИЕ ИМ ПЛАЩАМЕ ВОДАТА, ТОКА, СОЦИАЛНИТЕ. ЗАЩО ДА РАБОТЯТ ТЕ?!! ГЛРАСОПОДАВАТЕЛИТЕ НА ПЕЕВСКИ ДА СИ ГИ ПОЕМЕ ТОЙ.

46

Анонимен

преди 9 години

Не знам какво толкова заседават че за 5 часа решеха че е виновен,това доживотен затвор за назидание,на гада.

45

Ястреб Великолепний

преди 9 години

Коментар 50 показва защо трябва да има задължителен IQ тест за коментаторите в този форум!

44

Ангел

преди 9 години

Каква студентка !!! Аз виждам тука някакъв прилеп ли е,пингвин ли е...

43

Читател

преди 9 години

До АНТИБЪЛГАРИН Що така, бе пич ! Няма на кого да го туриш и си нямаш вкъщи тоалетна ,може би...Ай,завалията!

42

Горан

преди 9 години

Някога преди много, много години... по-точно в лето 865-то, след рождението на Христа, княз Борис, наречен още Михаил се е покръстил с дадения му от бога народ с едничката мисъл: Да сплоти в единна сплав двата народа: славянският, и българският. За да не допусне разединение в държавата, погубва 52-*** външни боили с целите им родове. А, днес ние потомците, отново се чудим: Кому да се кланяме: На Христос, или на Аллах! А, държавата ни е една!

41

пенсионер-

преди 9 години

Не познавам християнки да ходят с бурка на главата. Освен това е с българсо християнски имена и на родителите и.За потъпкване българштинината и християнството правосъдните органи да бъдат безкомпромисни и безмилост спрямо родоотстъпници,

40

кали

преди 9 години

Щом като така постъпиха с нас ще бъдем вече резерве !!! Ще бъдем безпощадни и непреклонни към ислямистите !!!

39

Анонимен

преди 9 години

Доста млади хора от провинцията, които нямат социален живот нито среда, нито образование се обръщат към религията и стават фанатици. Познавам доста такива християни. Тези хора имат нужда от психиатър, а не от затвор.

38

Анонимен

преди 9 години

"Много е религиозна и дори вкъщи стои с бурка"............може би това момиче има нужда от специализирана психиатрична помощ ...

37

Анонимен

преди 9 години

Просто има слаба психика.

36

Анонимен

преди 9 години

Сигурно е трябвало да се гръмне в съдебната зала и не й е стигнал кураж...***

35

ХА ХА ХА

преди 9 години

"хубава работа" АМА ..........

34

Mr.STARBUCKS

преди 9 години

Много била религиозна. Да, докато и запретнеш бурката , и мигом забравя за Алах :)

33

Българин

преди 9 години

Жалко за България.Просто я губим с тези политици ,с разделението в обществото ни .Ние нямаме национални приоритети ,нямаме визия за бъдещето на държавата си.Псевдо партийни пристрастия поставяме над националната кауза,играем си на "фоби" и "фили" ,а държавата ни загива. Помислете.

32

друга българка

преди 9 години

Ястребе, сигурно ти е трудно да си разумен между неразумните?! Както твоите коментари може да не отразяват мнението на всички турци, така и моят коментар не отразяват мнението на всички българи. Както и коментарите на някои от моите сънародници не отразяват мнението на всички българи. Но ми е драго на сърцето и ми дава надежда да знам, че между турците има хора, които мислят като тебе. Сърдечно ти пожелавам всичко най-хубаво и недей да губиш вярата си в хората, може ли? :))

31

АНТИБЪЛГАРИН

преди 9 години

Педараси смотани *** мръсне давиго тура на знамето да пикам върху знаметове българско

30

неутрален

преди 9 години

Ще кажа дори на турците....дори вие сте роби на собствените си ръководители, те ви използват за пушечно месо като ви промиват мозъците и ви подтикват към война....а печелившите няма да са обикновенните турци а техните диктатори които правят всичко това за личен финансов интерес и власт. Обикновенните мюсулмани ще си останат същите дори по-зле защото ще пострадат от последствията. А българите които защитават турски интереси трябва показно да бъдат обесени в центъра на София.