39

Анонимен

преди 9 години

До юнералесПич, това как Калашника бил копие *** "шмайзера" е забавна интрига за всеки младеж. На външен вид могат да со приличат, различават се обаче по механизма си на действие, това поне при желание да се открият фактите може лесно да се провери.

38

юбералес

преди 9 години

Какво става в Грозни?

37

юбералес

преди 9 години

Шмайзер-фамилия конструиращи леки стрелкови оръжия от 1750г.През 1944г създават автомата''Щурмгевер'' През октомври 1946г. около 60 инженери начело със собственика на фабриката - 65 годишния Хюго Шмайзер са натоварени заедно с техните семейства и откарани в Ижевск. Там минават под ръководството на 28годишния красавчик Михаил Калашников- без изобретение в стрелковите оръжия. През март 1947г на бял свят излиза АК-47. Лично аз не мога да открия разлика в частите на двата автомата. Но може да има.

36

Истина е!

преди 9 години

Най-Здравия Най-Качествения до 89г. Поне.. Е Българския Калашников.... Факт, руснаците се ядосаха много на това .. и взеха лиценза... сега не знам дали имат лиценз... Русофил съм... Но Душата не мога да си я Кривя...

35

Старши лейтенант

преди 9 години

До 52 неграмотен си за карцера си щом не знаеш чие производство е основното стрелково оръжие на Българската Народна армия. И си и предател щом не цениш направеното в братска Русия

34

до 52

преди 9 години

Размътена ти е главата, цял свят знае че калашников е руски, само ти говориш като зомбиран ***.

33

Анонимен

преди 9 години

Потърси си в нета снимки на израелския "Galil" и пиши след това кой, какво и кога е измислил . А и за сведение най-добрия "Калашников" е еврейски :)

32

до 50

преди 9 години

data, елементарен си, мислиш си, че щом е руско значи не е руско. Най-доброто оръжие е измислено то руснаците, ако беше измислено от друг щеше да го произвежда друг. Произвеждат го руснаците - колкото и да те е яд.

31

data

преди 9 години

Тоя новия дизайн едно към едно с "Galil" . Рушнаците отно са си повярвали че са измислили нещо

30

Анонимен

преди 9 години

До АнонименЕбаси тъпия коментар от човек който хабер си няма от руски език. "Днес" моля да въведете фейс и всякакви други видове контрол за да ни спестите воплите на ганьовската ***

29

Анонимен

преди 9 години

Гениален превод! На кой би му хрумнало по-*** слоган, освен на руснаците може би? ОРУЖИЕ МИРА (мир = свят, руски) не означава "Оръжие за мир" а "Световно оръжие" заради разпространението си по цял свят.

28

нннннннн

преди 9 години

До Анонимен 39 Личи ти ,че си нямаш и хал хабер Наричани са картечни пистолети,защото използват пистолетни патрони Ако използват стандартни патрони от пушки примерно,дори и да има полуавтоматична и автоматична стрелба,не се водят assault rifle Аssault rifle се води всичко с промеждутъчен патрон(по-малък от тоя на пушките и по-голям от на пистотлетите) И да за най-горната снимка може да поспоря,че е АК ,а по скоро Сайга нейна модификация

27

Анонимен

преди 9 години

тия *** що не направят някой смартфон ами все за агресия и убийства правят, б--ти и увредената нация---------------------------------------------Щото клиентите им са мъже, а не меки китки. Цъкай си там розовото смарфонче и не обяснявай много-много.

26

Анонимен

преди 9 години

тия *** що не направят някой смартфон ами все за агресия и убийства правят, б--ти и увредената нация

25

лого

преди 9 години

Мисълта засича-Калашников не.

24

blackwatercontractor

преди 9 години

FREE MEN HAVE GUNS , SLAVES DON,T

23

Анонимен

преди 9 години

toq noviq kalashnik go ima v call of duty ot 2010-ta godina, mnogo ste bavni ei

22

Анонимен

преди 9 години

До Ястреб ВеликолепнийНаистина си великолепен! :)))))

21

Ястреб Великолепний

преди 9 години

Някой да знае кога ще почнат да произвеждат розови калашници за еврогейския пазар?

20

Анти

преди 9 години

Очаквам сега на автомата (както и на цигарите) да напишат: "Стрелянето убива".