99

Бойко Ангелов

преди 9 години

Щом не искате нашия газ-стойте на студено.Няма да ви топлим насила!"Путин

98

Анонимен

преди 9 години

AGRI LNGУикипедия

97

Анонимен

преди 9 години

АБСОЛЮТНИ ЛЪЖИ ИЗРЕЧЕНИ ОТ ЦИОНИСТКАТА МАРИОНЕТКА ЩОНОВ НА КОИТО НИКОЙ НЕ ВЯРВА.

96

Анонимен

преди 9 години

ха, честитоЕвропа посреща най-топлата зима с рекордни запаси газ

95

Анонимен

преди 9 години

Слава Богу, Паша дере край Варна е спасено! Не ни трябва газ., никога не ни е трябвала и един ден хората ще осъзнаят, че напразно са тровили земята. Един ден, когато залежите бъдат изчерпани и когато ще бъдем принудени да се обърнем към слънцето... разбира се ако не е станало твърде късно и ако не сме се избили до тогава.Бъдете здрави!

94

Анонимен

преди 9 години

*** е лъжец, направете сметка колко газ трябва да се транзитира за да имаме печалба 400 млн. европак повтарям, ПЕЧАЛБА

93

Анонимен

преди 9 години

по тоя проект една тръба няма положена,за какво спиране става въпрос ?Ей това са ви транзитните такси 56 млн. годишно, а за България щеше да струва 3.5 млрд да се построи, като никакви работни места нямаше да има открити, парите щяха да се дадат на руски фирми да го строят.

92

Анонимен

преди 9 години

Значи нарича Путин лъжец ...........по скоро вярвам на думите на един Путин отколкото на 240 БГ политици

91

onzi

преди 9 години

Niakoi moje li da kaje kakvo B.G gubi ot iujen potok?!?!

90

Иван

преди 9 години

Щели сме да печелим 54 млн. - били малко ! Айде сега печелете повече продажници !

89

Русский

преди 9 години

След като сте намерили странно . Газпром плаща за транзита на газ до $ 2.5 на хиляда кубически метра . Южен поток - 65 милиарда кубически метра газ . Transit получава 162 500 000 годишно . Plus , за участниците в проекта на цената на газа, Южен поток - 300 $ . Ако България не участва в проекта , цената се запазва на ниво 2013 г. - 500 $ . България консумира 3,0 милиарда кубически метра годишно . Помислете за себе си . Plus работни места и намаляване на разходите за производство . Не е необходимо за икономиката на България ? Така че ще трябва турската икономика . Да , не забравяйте за политичес

88

usa

преди 9 години

Брей, че това е печалбата колкото на един МОЛ!

87

Учителя

преди 9 години

Абе на мен ли само не ми е ясно? Как се спира нещо, което не е тръгвало?...Приказки, приказки...фалираха една банка...пробваха и друга, но не стана, и ревнаха - спираме потока.

86

Анонимен

преди 9 години

До асдА пък ние като ответна мярка щяхме да спрем да плащаме годишната вноска. Ама това става, ако управниците ни са държавни мъже, а не държанки.

85

Анонимен

преди 9 години

Май нещо не вярвам на нашите министри и експерти. По склонна съм да вярвам на Путин, че пропускаме 400 милиона на година. А за тези 54 милиона за които говорят нашите, са по-скоро това което би останало за държавата, след като си окрадат разликата.

84

Анонимен

преди 9 години

izliza che nikoi ne go e sprial:))))

83

Анонимен

преди 9 години

Сега стана ли ви ясно каква е била задачата на временото правителството? Тези *** са виновни за спирането на ЮП. Както и *** Костов заради който нямаме Син Поток. Сега лапайте жабетата. Ама ще ги лапаме ние, не *** по министерствата и парламента, които разориха държавата ни.

82

Баба Къна

преди 9 години

Колко от милионите на историка по КПСС и марионетка на Кремъл първанов са комисионната от "големия шлем". Е, че сме голям шлем се видя от всички страни. По-далеч от чумата, наречена Русия, която винаги се е прегръщала от време оно с Турция.

81

Анонимен

преди 9 години

Писна ми тази сутрин от всички телевизии разни специалисти да ме убеждават, как (-1) е по- голямо от 0 или от 1. и децата от основното училище знаят кое е по -голямото. А тези специалисти да си хванат тапиите и да си ходят в къщи, след като не им стиска да кажат цялата истина.

80

първаноглу зелката

преди 9 години

енергиен център, скъпи сънародници, (както и енергийна или стокова борса) означава следното: място, където се събира огромно количество от една стока и всеки заинтересован идва и купува от теб. място за разпределение на блага. как точно ставаме 'център' като тръбата минава транзит? след като дори и ние нямаме достъп до нея, освен закупеното от русия количество? някакви планове да открием световна енергийна борса ли и да станем 'енергийна' швейцария ли постигна другаря първанов? или другите?