6

Някакво

преди 9 години

продължениеКогато се отменят двата ПОРОЧНИ данъка, каквито не се събират в цивилизованите държави, нещата ще се помръднат напред.А когато отпадне и една друга порочна практика, нещата ще полетят напред.Но това няма да се случи, защото ще се зарадвате и от радост може да се поболеете. А ние мислим за вас и вашето здраве.Че и без газ останахте .....Дупчете сега нещастната Добруджа, изпуснахте питомното и .....

5

Някакво

преди 9 години

Е просто не мога да се въздържа!Тези хора колко пъти са изкарали месеца с 380 лева? Те дори не са 380, защото има удръжки и са нещо като 300. Това било възнаграждение за "ниско квалифициран труд".Няма ниско квалифициран труд. Я един програмист, като е високо квалифициран, да си произведе прасе, да го направи на пържоли и да се нахрани с тях. Някой казва някоя глупост и всички започват да я повтарят. Абе, вие не можете ли да мислите!!! Знаете ли колко сте скучни и досадни. На кои се правите?

4

иликтутатъ

преди 9 години

А десятък "лихва"? По точно разширяване на "обхвата" върху който действа? Това ли наричате запазване на данъчната основа?3 комисии са го приели (той бюджетЪ). Сега да изчакаме "лощият мат'рял", и да видим.

3

aтaкисть

преди 9 години

Кво се окaзaТеглим зaем зa дa върнем пaри нa ЕИБ зa плaтени проекти по еврофонфоветеAмa кой ви чете тaбелите нa тъпите проектиБойко кво го плюете той е милиярдер мутрa лизaч, вие обaче сте жaлки бедняци

2

Прог

преди 9 години

Честито нa лaпкaчите!Бългaри вие сте по-жaлки от склaд зa цветни метaлиМного жaлко

1

Анонимен

преди 9 години

Разходите по връщане на огромния дълг от 8 милиарда лева увеличават още повече дефицита и тлъстите комисионни на банкерите.