78

Анонимен

преди 9 години

наздраве миков. ами вашият гей като беше на власт, защо не го направи.

77

Анонимен

преди 9 години

Те такава простотия само бсп може да измисли -- казано по-друг начин " Другари ос.....хме се " и сега някой требе да чисти !!!

76

Анонимен

преди 9 години

миков сеедно ще ми скочи заплата или ще намалее безработицата вашите милионери и милиардери в бсп и в секи град

75

K.Коцев

преди 9 години

Абе, г,син Миков,вашият ОРЕШАРСКИ,обяви и подписа СПИРАНЕТО НА ЮЖЕН ПОТОК! Боравиш с неверни данни,че г-н Борисов е сторил това - айде свери си часовника,Микоооов! Ние отдавна не вярваме на лъжите ви,но е крайно време и вие да спрете да си вярвате:)))) Амин!

74

Иван СПб

преди 9 години

Господа, Путина нужно остановить, потерпите и мы его повесим как Саддама.

73

Анонимен

преди 9 години

Един загробващ проект по-малко. От този газопровод полза за България няма да има, само за определени фирми на определени хора!

72

Сергей. Россия

преди 9 години

Россия протянула руку Болгарии, спасая е от турецкого рабства.Турция протянула России руку, спасая е от предательства Болгарии.Метаморфозы...

71

ББ

преди 9 години

Нищо Мишо, продължаваме напред.

70

nedkodd

преди 9 години

микуф НАЗДРАВЕ!!! ДА НЕ ЗАБРАВИШ КОНГРЕСА НА МАЯ КЮСТЕНДИЛСКАТА ДЕТО ЩЕ ПРАВИ ТЕЧЕНИЕ ПОЧВА,МАХАЙ ФЕСА И МАЯ ДА МАХНЕ ШАЛВАРИТЕ И ФЕРЕДЖЕТО И Я ПОЧВАЙТЕ БЕСЕПЕТУ,НАЦЕПЕТЕ Я ,ЧЕ ТЯ СЕ СВЪРШИ А ВИЕ ЩЕ Я ДОВЪРШИТЕ 100 ГОДИШНАТА БАБА!!!

69

Анонимен

преди 9 години

Борисов е отговорен и за падането на рублата, не само за спирането на ЮП

68

Хм

преди 9 години

Истината е някъде там и е много сложна. А вие защо ли се напъвате с тези родилни напъни да обвинявате този и онзи. Всички са в кюпа. Всички се правят на големи политици и разбирачи. И наши и чужди политици. Ех, мечтая за живот без политици и политики. Ха дано, ама надали.

67

Иван Танев

преди 9 години

Как така за Турция "Южен поток" е ИЗГОДЕН а за нашите тикиви и политици не е ???

66

Анонимен

преди 9 години

Прав е един от пишещите, това което нанесе на България Тиквун Неземний наистина е непоправимо! И не че го е искал, толкова му е мозъчето. Умните управници крадат но и правят за държавите си. Този приказва за ЮП, подписва, прави се на сърдит и сега не знаел какво пише в договорите. Тогава какво е подписвал и защо? Хората искат да знаят. И както става, ще прехвърли вината на други, ще лъже и нагло ще се покрие. Нали му вервахте, вервайте му и сега.

65

Стоянчо

преди 9 години

Миков ти си моето момче, давай само така!!!

64

стоян петров

преди 9 години

Големите руски енергийни проекти-големи руски празни приказки. Щял да прави хъб на турско-гръцката граница и от там може би с кофи всеки ще си купува колкото му е необходима газ. Добре че бяха американците да смъкнат цената на нефта да покараме малко по-спокойно автомобилите си. Наред е да сгромолясат и цената на газта. От 2017 започват износ на шистов. Горките рушнаци съвсем ще я оплескат.

63

obiknoven 4ovek

преди 9 години

Ай стига с тоя смрадлив руски газ бе , оревахте ми главата :)

62

Анонимен

преди 9 години

До МатвейПрав си, братле. Прав си. Под американско иго сме, без война да сме водили и ще се сърбаме попарата, щото са ни предатели политиците.

61

Матвей

преди 9 години

"братушки" бля, славяне.... Мы вам Шипку брали, от турков спасали, а вы оказались просто проститутками. В угоду каким-то мудакам отказались от низкой цены на газ и транзитных денег. Я уж не говорю про ваши помидоры и перцы которые нам теперь не упрлись. Вы реально ИДИОТЫ?

60

Tina

преди 9 години

Ех, тролчета гербави...Отне ви 36 часа да отреагирате и да се задействате.Ако наистина КГБ имаше нещо общо - щяха да си ви отвяли на 2-я час...

59

Анонимен

преди 9 години

Ху***ло иска да забие клин с страните от ЕВРОПА.Това е ИСТИНСКАТА ЦЕЛ .Няма пари да се намеси на Московската биржа и рублата потъва все по-надолу.Южен поток щял да строи,с въшки.Те и китайците му обещаха 25 млрд долара за строежа на Силата на Сибир,ама нещо не му ги дадоха и в Бризбейн се видя на празна софра.Сега пак тръгва в обратна посока-Турция-Европа???Ноу мъни,ноу фъни,казват в богатите държави.