73

Балък

преди 9 години

Статията си е чисто пропагандистка. ФТ е далеч от това което беше като анализ на икономически проекти. В нея повтарянето на заглавието с други думи се представя като доказателство на тезата му. Хватка за наивници, които освен заглавието друго няма и да запомнят.А за България въпросът е - какви ще са последствията? Да, за САЩ и Англия те са незначителни.

72

Анонимен

преди 9 години

Неуспеха ще бъде отчетен като успех от ТАСС и всичко е наред.

71

Станко

преди 9 години

До Берлин 104Ходи си земи хонорарчето отДвете Нули - О.О. на Сорос! А ако го правиш без пари жалко за основното ти обраование!

70

yarosx

преди 9 години

Русия е губила битки. Но войни - никога. Ако това е неуспех за русия, то само тактически, то ест загубена битка. Въпреки че аз се съмнявам и от тази формулировка. А стратегически е само спечелила, а загубила Европа и България. Още една война ще спечели Русия. Много лошо,че България няма такива истински патриоти като има Русия в лицето на путин...

69

Анонимен

преди 9 години

и голям успех за бг

68

Анонимен

преди 9 години

"Отказът от Южен поток е голям неуспех за Путин"-----Какви жалки смешници са тези драскачи, написали горното!Путин си оплете кошницата и сега си бере плод в нея. Заобиколи будалите от България, дето само чакат някой да им каже кога да вдишат и кога да издишат и отиде да прави сделки с тези, които са силни, независими, имат и свобда и воля и гонят своя интерес. Тоест, след като тукашните *** се запънаха, те си намериха други партньори и ще си построят тръбата. Голям неуспех, няма що!

67

Анонимен

преди 9 години

Ураааа, ще стоим студено, но Путин е прецакан!Баси и извратената британска логика!

66

Анонимен

преди 9 години

Само дето южен поток не си видя края, а началото, само че с по-надежден от нашата жалка държава партньор. Смешно е как тъпите американци ни прецакаха здраво, и сега се опитват да ни убедят, че са прецакали Путин, а факта е на лице - Русия строи южен поток, само че няма да сме ние тези, които ще намажат.

65

Берлин

преди 9 години

И дете ще види, че Путинска Раша агонизира.

64

Алтай

преди 9 години

Аман от антируска пропаганда

63

Анонимен

преди 9 години

Краят на Южен поток е голям неуспех... :)Русия и Турция не може да бъде сериозна алтернатива на "Южен поток".... :):)Абе гроздето е КИСЕЛО!

62

Анонимен

преди 9 години

По добре от Турция да купуваме ,надценката е по малка и газта за Турция е по евтина .Спестяваме и от строителство милиарди които щяхме да изплащаме заради корумпираните ,крадливи политици и олигарси .

61

Анонимен

преди 9 години

сега за да е по-голям "краха на Путин" ще купувате руски газ с турска надценка. Елементарните хора заслужават само тоягата

60

Анонимен

преди 9 години

Според путинофилите обаче откакто Путин се е заял със Запада Русия само ""печели"...ама друг път.

59

rusnak

преди 9 години

Не е за хвалба да не виждаш по далеч от носа си, камо ли в бъдеще.

58

Анонимен

преди 9 години

"Това е стратегически неуспех за Русия"?? Некадърниците от ФТ пак се изхвърлиха. Това е ТАКТИЧЕСКИ неуспех за Русия, че вложи усилия в бъдещо отношения с ЕС без перспектива. А стратегическият неуспех е на ЕС, че така и не успя (или не пожела) да установи нормални отношения с Русия. Ще видим след време кой е изгубил от това.

57

vdch

преди 9 години

Благодаря ти Одисей. От теб винаги научавам по нещо. Само кажи за България и Румъния къде предлагаш.

56

vdch

преди 9 години

Един ден като Русия реши да престане да складира ядрения *** на Европа пак ли ще е неуспех за Путин?

55

Анонимен

преди 9 години

ХА СЕГА ДА СЕ ПОРАДВАТ *** НА (НЕУСПЕХА) НА ПУТИН,ДЕТО ВМЕСТО РУСИЯ ДА ПЛАЩА ДВОЙНО ЗА ДЪЛГОТО МОРСКО ТРАСЕ НА ЮЖЕН ПОТОК ДО БЪЛГАРИЯ,СЕГА РАША ЩЕ ИЗПОЛЗВА С 400 КМ ПО КЪСОТО МОРСКО ТРАСЕ ДО ТУРЦИЯ,КЪДЕТО ВЕЧЕ Е ИЗГРАДЕН ГАЗОПРОВОДА СИН ПОТОК, (НЕУСПЕХА) НА ПУТИН Е ,ЧЕ ДОГОВОРИ И ДВЕ ЯДРЕНИ ЦЕНТРАЛИ КОИТО РОС АТОМ ЩЕ СТРОИ В ТУРЦИЯ ,ДОГОВОРИ С АНКАРА И СТООКООБМЕН ЗА НАД 200 МИЛЯРДА $ (ПЕЧЕЛИВШИ) ОТ СПИРАНЕ ТО НА Ю.ПОТОК СМЕ НИЕ ДЕТО РУСКАТА ГАЗ ЩЕ Я ПЛАЩАМЕ ДВОЙНО И НА МОСКВА И НА АНКАРА

54

Анон

преди 9 години

До Анонимен 81Англия, Франция и САЩ , с подписите си в Ялта и Потстдам , ни предадоха на руската зона на влияние. На тях дължим бедността си. Не дадоха Гърция , нали ?