26

АБВ

преди 9 години

До Анонимен 28Мисля, че направи много точен обзор на това предаване.

25

1

преди 9 години

Evala TOSCHE,POKAJI NA TIA HORA,KAK GO MJATAS,KAK GO BARASCH,,,,,,,,,

24

Без илюзии.

преди 9 години

В 20.45 по Нова ТВ се показват замазано петънце, скрило безсилието на един алкохолик. В 21.45 по БТВ се показва един българин, който 4 часа участва в изпитание за издръжливост. Да ме извиняват пълните ***, купили и включили в групата си и този сайт, но никога няма да им стъпите на малкия пръст. Там има качество. Стил някакъв. Даже Николета и кухото й предавене не изглежда толкова жалка колкото Тодоровия *** вчера.

23

Анонимен

преди 9 години

Славков е ясен още преди да влезе в шоуто-алкохолик.Изцепките му не са неочаквани.Най-противна е душевно нечистоплътнака кифла Буюклиева.Лицемерна лигла, живееща в свой измислен филм.Досадната и суета за визия е диагноза.Звезда от миналия век, нормално сбръчкана за възрастта си, правеща отчаяни напъни да се подмлади.нито помадите, нито изкуствените мигли я правят привлекателна, на фона на лицемерното и интригантснво.

22

Анонимен

преди 9 години

Вие какво очаквате от реалититата, чудя се...Нали продуцентите наливат пари за да има зрелища?И съответно *** да се скъсат да пускат СМС-и и да им пълнят джобовете.Това шоу и побните му са насочени към простите хора с чалгарски манталитет.Те ръсят пари за СМС-и.Представете си реалити с културна насоченост.Гледаемост-ниска, приходи-никакви.Това е тъжната реалност за националният ни интелект.

21

НЕКА

преди 9 години

До ааа, не!ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ,ЧЕ МОМЧЕТО СИ ИМА ДОБРА МАЯ-ОТ ТАТЕ,ОТ ВУЙЧО! НО НЕ Е ЛУД,КОЙТО ЯДЕ БАНИЦАТА! АЗ НЕ СЪМ ГЛЕДАЛА БИГ БРАДЪРА,НО СИ ПРЕДСТАВЯМ КАКВО Е ЧУДО!

20

Анонимен

преди 9 години

махаите го това предаване бееееее....повраща ми се от тези ве4е..някои казват не го гледаи......абе те са навсякаде тези *** бе..каде ли не ги дават по вестниците по медиите по тв игрите по коментарите на болните мозаци които го гледат,по рекламите , по интернета,ААААА БЕЕЕЕ ПРЕСТАНЕТЕЕЕЕЕ ВЕ4ЕЕЕЕ БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ....наистина са съд тези които го пускат

19

марин

преди 9 години

Да вкараш един толкова болен човек в шоуто е престъпление.Каквото и да е подписал , не е валидно.Не оправдавам постъпката му.Не оправдавам и продуцентите.Те подлагат на мъчение и останалите в къщата.Защо не покажат достойни хора и достойни постъпки ?Какъв пример дават на младите?Славков е за клиника и близките му ,защо не реагират?

18

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 12. Ми то е обществена тайна това, а катето кой ли не я е опънал ама сега се прави на светица

17

г-н Онзи

преди 9 години

Принципно и останалите предавания не са по- различни .... За това моя телевизор виси като картина на стената.... Нали се сещаш кои гледат втренчени тоя кокошарник .....тея драги зрители ако ги вкараш вътре ще правят същите неща .... За това внимателно се подбира партьор...ако щеш това може да е критерия .... Гледа ли тя или не...това е въпроса :))

16

Прав

преди 9 години

ВИП брадъра го изтраях с много мъки, обаче тая помия хич не я гледам и съм екстра. Не гледайте гадостите, които ни пробутват - полезно е за психическото здраве! По-добре нещо филмче или др. и не си потресен от простотия и безумие.

15

Анонимен

преди 9 години

До г-н Онзиххахахха какво ше любиш бреееее..те пове4ето са като зомбита като по4не тази помия,втрен4или са се пред тези *** вътре и хи4 не и е на оная работа

14

г-н Онзи

преди 9 години

Търсенето определя предлагането ! Решението е много лесно .... Натискаш off на дистанционото и отиваш да любиш жената :)

13

Хайде стига де

преди 9 години

Толкова упорита и продължителна целенасочена промивачка на мозъци (доколкото са останали в бг) като това "шоу" , не е имало до сега !Чрез "*** народ - слаба държава " към "Разделяй и владей ". Няма нищо случайно в толкова настойчивото и по всички медии рекламирано уродство - биг брадър , защото *** народ се командва лесно !

12

гаагаа

преди 9 години

Тая Петя изобщо не мога да я трая. Не знам за каква се мисли, ама и най-голямата кифла е нищо пред нея. То не беше мрънкане,.реване.. ужас. Това не е жена на години, а най-разлигавеното бебе..

11

ne40

преди 9 години

абееее моляяя виии спрете тази помия по телевизията...как може да го давате и то всяка ве4ер по наи гледаното време...вие от телевизията сте за съд...и това всеки ден и има деца които подражават на такива *** които са вътре..престанете с тези предавания веднъж за винагии

10

колибри

преди 9 години

Продуцентите много добре са знаели какъв е Тошко и са го вкарали нарочно въпреки това. Как от семейството му са допуснали това да стане, знаейки до къде ще се стигне ? Нямам думи просто - очакванията от Тошко са напълно постигнати, хонорарът си му е заслужен - остава отвращението ми от нарочната постъпка на шоуто да омаскари един човек. Той има нужда от лечение, а не от шоу.

9

до 10

преди 9 години

Този ТОШКО- БРАТ на ВИДНАТА БКП/БСП-парка Евгения Живкова е "СКЛОНИЛ" за 100000 лв.ПОзор за телевизията и за онези, които гледат такива ***. Позор за ОНЕЗИ, които ще му платят!( Ако беше син на Иван Костов, ЩЯХА да се изприказват приказки от Живкова, Миков и всички ***.) Носега- волни подаяния за ОСТАНКИТЕ на "СОЦИАЛИЗМА".

8

Тео

преди 9 години

Разликата между Румъния и България:В Румъния след промените ликвидираха диктаторското семейство на момента,а в България гледаме наследника на нашия диктатор им по гол ..... по телевизията и му се радваме.После що сме били след румънците ...

7

въпрос

преди 9 години

Къв е хонорара да се напиеш и да си покажеш *** по телевизията?