134

куку

преди 9 години

Пари губят червените другари комисионери. От вчера всички плачат в хор- гоце, пикльо, съветския гей станишко,гумен речев,р.овч. и цялата продажна ***, наричана за благозвучност пета колона на кремъл у нас. Умирам си от кеф като ги слушам как вият, като дърти вещици подир отлитащите комисиони.

133

до 175

преди 9 години

Много си далеч от истината! България е държава членка на Европейския Съюз, което означава, че никой не може да се *** с нас! България има предостатъчно находища на природен газ в Черно Море, за да внася такъв от Феодална Русия! България трябва да направи спреведлив търг за концесията на газовите находищата на територията на България, след което най - изгодната оферта да спечели, и ние да започнем да добиваме газ! Така ние ще обезпечим собствените си потребности и ще станем износител!

132

Анонимен

преди 9 години

България от 15г. не е държава. В момента България е крайгранична територия на европейската империя.С една дума провиция Б-я.Каквото ни наредят господарите .. това ще става.

131

е

преди 9 години

Губим ние - бЪЛГАРСКИЯТ НАРОД. Управниците ни печелят.

130

Анонимен

преди 9 години

Загубите от спирането на "Южен поток" щели да бъдат големи... да, но за Русия. Печалбата е една и остава за България. Тази печалба не се оценява в пари. Нарича се свобода

129

Анонимен

преди 9 години

Абсолютно ирелевантни са приказките, че ЮП щял да доведе до диверсификация. Източникът продължава да е същия. Променя се само маршрута. Сега Украйна ни служи като буфер срещу Путин. Хората там *** за каузата си, от което и ние косвено печелим, докато ние тук си позволяваме лукса да не мислим.

128

Анонимен

преди 9 години

Русия се отказа от проекта защото не им е изгоден, при така стеклите се обстоятелства! Вижте с колко падна курса на рублата последните месеци, и колко паднаха цените на газта и петрола и ще ви излезе сметката! Това е бизнес! Путин вменява вина на България, защото ние се отдалечаваме от Русия! А русофилите ги оставете, те са единствените губещи от спирането на ЮП, защото те щяха да си разпределят комисионните от проекта! Сега седят на дедовия! Русофилите са чуждопоклонници, те нямат място в ЕС!

127

Анонимен

преди 9 години

Продажници, спрете да пишете глупости! Русия спря проекта защото не е изгоден и нямат пари да го завършат! Рублата се срива, Русия е изолирана от запада и върви към тежка зависимост от Китай, посредством БРИКС! Готов съм да се обзаложа, че Русия няма да направи Южен Поток през Турция! Русия сега ще си изнася останалия газ в Китай, заедно с Казахстан! Продажни русофили, спрете да лъжете и бъдете поне един път българи!

126

Jon

преди 9 години

Който си мисли че, България печели от ЮП много се лъже печалбата е за Русия и Европа.

125

681

преди 9 години

До колибри Само един *** може да нарече решението на РУСИЯ за ЮЖЕН ПОТОК поражение! СМЕТКИТЕ СА НАПРАВЕНИ И ЗА ДВАТА ВАРИАНТА НО ЗА СЪЖАЛИНИЕ НИЕ СМЕ ВИНАГИ ОТ Е.БАНАТА СТРАНА БЛАГОДАРЕНИЕ НА БОКОВЦИ!

124

колибри

преди 9 години

И на всичко това в една друга статия се казваше "Дипломатическо поражение на Путин"......

123

карина

преди 9 години

"Русия в момента на България протегна ръка да я спаси от турско робство. Турция протегна ръка за помощ на Русия, за да я спаси от българското предателство"Няма случайни неща и всичко, което ни се случва го искахме и го заслужаваме. Завесата е спусната, това е. Не сме народ, а *** и простаци.

122

А

преди 9 години

Единствените губещи са българските агенти на Русия, които са взели и са чакали още много комисионни и възможности за крадене. Затова и идва този вой от БСП средите и Атака. България се измъква с малки загуби на фона на потенциалните!

121

я

преди 9 години

Русия в момента на България протегна ръка да я спаси от турско робство. Турция протегна ръка за помощ на Русия, за да я спаси от българското предателство

120

Нда

преди 9 години

Россия в свое время протянула руку помощи Болгарии, спасая ее от турецкого гнета. Турция протянула руку помощи России, спасая ее от болгарского предательства

119

бореца

преди 9 години

Така както се развиват световните събития може би ние ще прекратим нашето съществуване като държава и нация!Като почнем от голямата миграция около 30% от населението което показва че сме номадски народ,неправилни решения едно от които е спирането на този проект,може би ще бъдем поделени или подарени на Турция със съгласието на Русия без САЩ да си мръднат и пръстта за нас да не говорим за ЕС!Сега нашета ситуация е следната недолюбвани на Запад и мразени на Изток това не може да продължи безкрайно

118

Анонимен

преди 9 години

Големи филми, големи драми: хора, всичко е пари и сметки. Руснаците не са глупави, щом са преценили, че не им е изгодно да го строят, няма да го строят, със или без България, Унгария, Италия и т.н. Ако пък си струваше, щяха да намерят 100 начина да го построят. Става дума за милиарди и милиарди, не за жълти стотинки. Просто техният интерес е да са монополист и да продават, а ние сме като Пурко от Г-н за един ден - чухме, че яйцата поскъпват,и се хвърлихме да печелим без пари, знания и подготовка

117

Анонимен

преди 9 години

южен паток, северен мишок...за вас не знам, но живея в чужбина и понеже това е специалността ми, наистина исках да се върна да работя у нас. вярвайте или не, изкарах точно 2 седмици в Набуко (предния газов проект, който се провали), сега същото с Южен поток и стигам до извода, че в България каквото и да се опита, се прецаква! явно е вярна приказката, че където свършва бозата, започва Европа.

116

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 157България губи 750 МИЛИОНА ЕВРО от Южен поток, това го казват руснаците, а щом те го казват, значи е такада бе - те казват и че нямат войски в лугандон. Нали бяха 400 млн до вчера?Няма по-тъпо нещо от руската ***.

115

Анонимен

преди 9 години

Камерън: "Убеден съм, че ще направите необходимото, за да бъдат взети съответните решения, които да позволят свързването на България с Южния газов коридор, по който от 2019 г. ще доставяме газ от Азербайджан. Надявам се също така, че ще обмислите внимателно проекта "Южен поток".------Пример за директна външна намеса и управление на робска държава от външни сили. Който я хване, той и нарежда как да живее. Мекотелото Плевнелиев пък вчера са напъваше да обясни как това не е вярно. Ето жив пример.