11

Анонимен

преди 9 години

До АнонименТе започват да се занимават с лихварство, защото още от Средновековието в западноевропейските страни им е било забранено да купуват обработваема земя и да упражняват куп други професии.

10

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 8Те и за Палестинците постоянно говорят че са "антисемити" и за съжаление повечето хора им вярват. Парадокса обаче е в това, че по истински семити от палестинците май няма в действителност.

9

Маркс

преди 9 години

Представете си моля, Ердуган да задигне Южен поток от Исраел, аз това не мога даже и да си го представя. Защо политиците ни са толкова *** и продажни, защо?

8

Маркс

преди 9 години

Моше и Сара се разхождали в парка, а там било бъкано от народ. Моше забелязал на тревата един долар и тъкмо да се наведе да го вземе, Сара го сръчкала в ребрата и го помолила да не го прави за да не ги помислят за евреи. Моше се навел, взел долара и си го сложил в джоба с думите- По- добре да ме помислят за евреин, отколкото за ***!

7

Анонимен

преди 9 години

Забележете, че евреите не са се жегнали изобщо от стереотипа за черните, а само за собствения си стереотип. В шеговит коментар пълен с негативни изказвания за две раси, те виждат само антисемитизъм...

6

Анонимен

преди 9 години

Кое му е антисемитското изказване, има ли нужда да питам коя професия буквално е залегнала в гените на евреина? Лихварството и банкерството говорят ли ви нещо?

5

пол. коректен

преди 9 години

До БРАННИКдаа,и ще казваш не черно,а обратното на бялото...с тея евфемизми дето постоянно ни ги налагат,дали света е по хубав?...няма бедни,има само малко социално слаби,няма изоставени сираци,има деца в неравностойно социално положение.няма ***,а има афроамериканци,афроангли4ани,и малко афрошвейцарци.

4

оооо

преди 9 години

днес всеки се цупи за всичко... Напоследък всички на света почнаха да се засягат за все глупости... малко по шеговито го давайте... когато всички се взимат на сериозно нищо добро не става, справка историята!

3

Торашко Каменарят

преди 9 години

Единственият евреин дето не обича парите е умрелият евреин

2

БРАННИК

преди 9 години

На испански думата за черно е "negro" да я задраскам от речника си, тая дума ли, кво? ТА да не взема да обидя някой.

1

Анонимен

преди 9 години

haha, majka mu mu bila ewrejka :)i az imam edin poznat deto dqdo mu bil 1/8 ewrejn, a toj e 101%puk i tiq sa golemi suhari, komentara mu e gotin anyway