319

Жалко

преди 9 години

До азЖалко че сме толкова сакати от раменете на нагоре! Българите просто сме далеч от средното ниво на интелект което е нобходимо за да не те правят на ***! Всяко градиране, създаване, изграждане е положително и дори съдържателно в самите думи, но тъй като интелекта ни е достатъчен само да деградираме, изоставаме и рушим, сме на това дередже! Абсолютната некадърност на политиците ни през последните 25г показва че народа е абсолютно некадърен да излъчи по-добри или да контролира тези!

318

Доволен продажник

преди 9 години

Аз не се сърдя на Плевната, Батето и цялата продажна глутница около тях (вкл. опозиция). Те си вършат съвестно и предано заповедите на задграничните им господари. Едно време башибозуците ни режеха главите (поне ни беше ясно). Сега тия систематично ни оскотяват, продават, прогонват, подлагат на бавен геноцид и пр. и на всичко отгоре ни се смеят в очите и ни поучават. Яд ме е на самите нас, които им позволяваме да ни яздят като магарета, да ни бият със сопа и да ни правят по празниците на кюфтета.

317

Tea_marian@yahoo

преди 9 години

Защо не питате Австрия и Унгария какви договори са подписали и да подпишете същите договори ??Ще се радват да ви помогнат , като сте некадърници да изчислявате ??Но големият проблем е ,че казвате НЕ ,на всякакво голямо строителство в България , за да го правят съседните държави ! Това е облика на Плевнелиев ! Пълно сриване на тази държава !

316

Анонимен

преди 9 години

Spomnyam si referenduma za aez belene i kak BATE BORISOV go utupka

315

Tea_marian@yahoo

преди 9 години

Хей Охльов , нали обявихте , че България няма да участва в "Южен Поток ", веднага след като Америка ви каза Не.Ама те така са казали и на Унгария и Югославия и на Австрия , но казват те какво искат ???

314

12356

преди 9 години

До Анониментоя нашия май е обратен ,как да прилича на Путин ?нема начин...

313

ааааа

преди 9 години

До ПРЕДЛОЖЕНИЕ !или а я дадем под наем ?

312

Кон

преди 9 години

До nobiЕ, казал си го отлично! Няма какво да добавя. А за изказването на Плевнелиев искам да уточня - аз даже знам кой е този "никой".

311

аааааааа

преди 9 години

До Българияда

310

anon

преди 9 години

разбира се :)

309

аааааа

преди 9 години

До Anon Ти си *** селянин ,ние не сме.

308

Анонимен

преди 9 години

Подпишете снимката с думите на Ганчев... Не ме гледай умно българино...

307

anon

преди 9 години

... продължение - но числата там са написани и се знае какво ще получаваме и може да се бюджетира/ планира съобразно. американците имат един много готин лаф - "по добре една птичка в шепата от колкото две в гората". ама пак - *** сме... и се присмиваме на малкото хора в нещастната ни държавица които се опитват да ни отворят очите.

306

anon

преди 9 години

... не разбрахте, че ако няма написани и подписани документи уточняващи печалбата от газопровода, но има такива за разходите- няма кой себеуважаващ се политик/финансист/и тн да се изправи пред един народ и да каже "знаеме колко ще са приходите и печалбите от газопровода"... ако ги познавам руснаците са казали "ето ви разходите- подпишете тука а за приходите и печалбата- ще видиме". руснаците нямат пари в момента. всяко обещание за пари от тях е като просяка на улицата да ти казва "дай 5 лева - утре ще ти дам 10". няма такова положение. докато европейския съюз може да е всякакъв, но числата там

305

кленбутерол

преди 9 години

Роске,обичам та!

304

nobi

преди 9 години

Да си най-простия президент който България е имала някога не е лесна задача. В конкуренцията на Желю Желев и Петър Стоянов това изглежда неизпълнимо. Но тоя успя да ги тури в малкия джоб.

303

Анонимен

преди 9 години

To za da se napravi ili postroi neshto vajno sa nujni T*HATZI ama koy ima takiva dneska edin utre drug.nee kato da pravis magistrali i det grad......i razbira se OTGOVORNOST

302

Анонимен

преди 9 години

По думите му предишните правителства не са подписали договор за приходите, а само договор за разходите."Вярвам, че това е един огромен пропуск", коментира Росен Плевнелиев.Не е пропуск, другарю Плевнелиев. Нарича се национално предателство и затова виновните ги бесят и разстрелват по площадите!

301

Денис

преди 9 години

Ти си виновен за всичк

300

Анонимен

преди 9 години

OSOBENO TI..*** .SMESHNIK.PALYACHO