17

Анонимен

преди 9 години

Черен петък се нарича,защото през този ден хиляди обезумели американци се бият като скотове за за телевизори и фритюрници.

16

Анонимен

преди 9 години

ТЯ ПРОСТОТИЯТА НЕ ХОДИ ПО ГОРАТА ТЯ Е ПРИ ХОРАТА. АКО ГИ НЯМАШЕ ПРОСТАЦИТЕ НЯМАШЕ ДА ГИ ИМА И ТАРИКАТИТЕ. ЛОШОТО Е ЧЕ ПРОСТИТЕ СА МИЛИОНИ НА КОИТО НЯМА КАК ДА ИМ СЕ НАБИЕ СИВО ВЕЩЕСТВО. АКО БЕШЕ НЯКОЙ ЧЛЕН НА ТКЗС-то МОЖЕШЕ И ДА ИМ ГО НАБИЯ. АМА МОЗЪК НЕ СЕ НАБИВА.

15

Анонимен

преди 9 години

Проучване сред потребителите, публикувано в неделя от американската Национална федерация за търговия на дребно, разкрива, че по-ранните намаления, засиленото пазаруване в интернет и подобрената икономика са изпратили по-малко купувачи в магазините за Деня на благодарността, Черния петък и последвалия ги уикенд.***Podobrena ikonomika pyk namaleno potreblenie?! Da be, da be - istnata e che namalenieto na cenite za zalezhali stoki e mizhi da te lazham i dori abdalite veche go razbraha.

14

в бъдещето...

преди 9 години

това, сине, дето го виждаш на снимката се наричат пасти! а ако слушаш, другия месец ще ти пусна клипче, да видиш как хората ги ядат!

13

Анонимен

преди 9 години

Вече има интернет не ни успивайте.

12

Анонимен

преди 9 години

Няма да пазарувам в България! Не че не искам гледам си интереса а той е по ефтино и по качествено.

11

vesko02

преди 9 години

У нас да се събудиш сутрин си е промоция.

10

Анонимен

преди 9 години

Абе хора, вие още ли се връзвате на ценовата политика на родните търговци???Аз одавна не пазарувам от Бг. Не е нормално продукт на даден бранд да е по евтин в централна Европа, а в Българските молове да почти двойно ;-))) То бива алчноста ама чак толкова.

9

До #4

преди 9 години

Прав си, тия се бият за телевизор намален със 100$ от 2000$ а ние за салам от 3лв на 2.50лв... Сега се тупни у гърдите и изреви два пъти *** ***..

8

Анонимен

преди 9 години

Трябва да си много луд за да се поддаваш на тази глупост "черен петък", особенно в България.

7

до 10

преди 9 години

За доста магазини чъх такива неща в Бг. Преди седмица стоката е на цена Х, в петък е на цена 15% над Х и сложена табелка намаление или шок цена. Аз от амазон си взех няколко неща, които ми трябваха и така или иначе бях тръгнал да поръчвам. Същите тук струват с 40%-80% повече.

6

ставри

преди 9 години

Доста интересно-гледах на един сайт обувки,който преди петък бяха 30 лв,петък-34 а сега-32.Страхотни намаления.Сигурно и на други места е така.

5

БГ

преди 9 години

Взех телевизор..... не е за мене а за децата щото пораснаха и искат ТВ.

4

...

преди 9 години

Нормално - като се направят 4 поредни черни петъка и от всякъде слушаш за тази простотия, интересът спада. Отделно всички изложени вече факти и ето ти резултата. В България много обичаме като нещо даде веднъж някакъв ефект, да се ос*рем с това нещо

3

А не бе

преди 9 години

Глупаците никога не свършват.

2

Анонимен

преди 9 години

Черният петък е път към дявола. Подтикването към консуматорство и материални блага убива душевното в хората. Аз не си купих нищо на този ден и се чувствам със сигурност по-щастлив от зомбираните американци, които се трепеха да си купят ненужни вехтории, които ще изхвърлят до месец.

1

vesko02

преди 9 години

Полага ли се на българския чиновник ДМС? НЕ+ ДА-