15

набюдател

преди 9 години

"Туилетната "и тя ли е прозрачна ?

14

Ив

преди 9 години

Колкото и да е странно, това което произвежда витамин Д в тялото и помага за доброто настроение е именно UV светлина (разбира се не по обяд, а сутрин и следобед), та ако тия прозорци спират 99% от UV светлина, тогава каква файда от тях? Аз съм пас. Харесвам прозорци, но обичам и светлината в пълната й гама. Живяла съм в стая с UV филтър на прозорците, всичките ми цветя измираха до 1 месец, доста депресиращо беше.

13

Анонимен

преди 9 години

Reshetkite po prozorcite kak se vmestvat v stuklenite kushti?

12

АнаЛиз

преди 9 години

Парник за 200 хиляди паунда , тези са мега нагли ...освен със затъмнени стъкла , може и с матови найлони

11

Vidim Fakt

преди 9 години

И при сегашните прозорци, виждам как хората слагат все повече пердета и щори. Мисля си, че хората искат дори още по-малко прозорци. А ако вместо прозорец сложиш тухлен зид- ще спреш 100% от UW и 99% от шума, ще спестиш от миене на прозорци и ще имаш място за гардероб.

10

Анонимен

преди 9 години

zdravosloven jivot - dobri parichki, priatna rabota pa moga da si jiveia kydeto si iskam i na svetlo i na tymno.

9

Биологичен часовник

преди 9 години

"Според компанията "Фотон спейс" повечето слънчева светлина ще подобри циркадния ритъм, регулиран от биологичния часовник. Така тялото ще функционира по-добре"А какво правим със разстройването на същия биологичн часовник от лятно и зимно часово време ?? Като се казва А да се каже и Б ...а не само комерсиалния ефект от продажбата на оранжерии за хора

8

някой

преди 9 години

дано са помислили,че и от време на време вали и градушка

7

Анонимен

преди 9 години

Яко, освен, че ти следят живота, активността и дейностите по интернет, и засичат местоположението ти на улицата само по телефонния сигнал, също така ще си обект на сателитно наблюдение през стъкления покрив на къщата ти.

6

king_for_a_day

преди 9 години

Готина оранжерия. Ако бях домат, сигурно бих си мечтал да живея там.

5

читател

преди 9 години

едва ли не са мислили по тоя въпрос (парн. ефект), предполагам са измислили нещо. то този материал (стъкло), за тия пари едва ли е същото стъкло като нашите прозорци ...

4

Анонимен

преди 9 години

Освен, че ще се виждаш от километри, всеки път, когато не искаш да те виждат, ще трябва да си затъмняваш стъклата, също когато напече, в час пик... все някога някой ще види какво имаш в дома си и ще те ошушка докато те няма, а когато дойде време за чистене на стъклата... Айде няма нужда.

3

Анонимен

преди 9 години

Вътре ще се напичаш като в парник. замислете се колко енергия ще е нужна за да се поддържа нормална темпертура за живеене в такова пространство. Това на снимката прилича точно на оранжерия. Не е като да не се е сещал никой до сега, но за живеене просто е непрактично.

2

торба

преди 9 години

Добра къща,но зимата как ли се справя със снега

1

Воайор

преди 9 години

Аз ще съм най-добрия брокер на стъклени къщи. :D