31

MarshalMathersEminem

преди 9 години

Невинната Америка отпуска заеми на всички.Биг Брадъра следи ви с хитри очички-платихте ли си данъците а заема върнахте ли?Нищо!Ще ви дадем нов за да върнете стария.Биг Брадъра ви гледа и не само...Биг Брадър ви убива!

30

демос

преди 9 години

ЕС отдавна искат реформи в съдебната система,но мафията в парламента НЕ разрешава,защото има още държавно имущество за крадене/. Те преди години ,кражбата я наричаха източване/ Голяма част от прокурорите и съдиите са възпитаници на Симеоново по Тошово време-разбирай деца на екзалтирани комунисти.За това съдебната система НЕ работи в интерес на държавността ,а само за комунистите от номенклатурата.Необходима е чистка на некадърни и зависими магистрати за да има" СТАБИЛНОСТ" БОЙКО.

29

Инж+

преди 9 години

Новите дългове, както между 1985 - 1990, ще отидат в нечии джобове!? А после всички ще ги плащаме....

28

Дидко

преди 9 години

много *** и все по-*** ще стане... изглежда българите ставаме ***, само за е*ане

27

33

преди 9 години

и за заплати на безбройните чиновници и полицаи

26

Анонимен

преди 9 години

взимаме дългове за да плащаме стари дългове,пенсии,здравна каса,нек и най вече за крадене.

25

Бай Шано

преди 9 години

На зле отива работата, ама да остискат пролетта,че лятото като си ида до България да мога да си изтегля едни пари пък после. .....

24

Спас

преди 9 години

Първо ти обясняват, че нямало да боли ако те намажат с вазелин. После те замайват, че и ти можеш да мажеш друг с вазелин и да ти е добре. Накрая разбираш, че е било на сухо, но въпреки болките, ще плащаш вазелина!!!!!!!......и децата ти ще го плащат, и внуците!!!!!!

23

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 28пРИВАТИЗАЦИЯТА е само старта. Когато оглозгат кокала (96%, частна собственост) идва ред на заемите(кражба в перспектива), вземат и от внуците ни!!! ЩЕШЕ ЛИ ДА Е ТАКА АКО НЯМАШЕ ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТ????????????????НЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!! КРАДЕЦА ЩЕШЕ ДА Е ЗАЛОВЕН СЛЕД ПЪРВАТА КРАЖБА НА 1000 ЛЕВА!!!!!!!!!

22

Анонимен

преди 9 години

Проватизацията е другото име на далаверата по високите етажи на властта и на законосъобразните престъпления. Хитър начин народа да бъде обран от собствените си управници като от хайдуци даалии. 8 милиарда нови дългове - това вече връх на арогатността след КТБ ( загуби от 3 милиарда и 700 милиона) и фотоволтаичната далавера ( загуби за държавата от 3 милиарда и 500 милиона за периода 2012-2017 г.)

21

Анонимен

преди 9 години

В проектобюджета за 2015 г. управляващия четворен фарс проектобюджетира увеличаване на дълга с още 8,1 млрд. лв. Тоест в периода 26 ноември 2014 г. 31 декември 2015 г. правителството на безобразието ГЕРБ-РБ-ПФ-АБВ-и-последния-да-затвори-вратата ще изтегли общо 12,6 млрд. лв. нов дълг. 12 600 000 000 лева.Прочети цялата статия тук: Мълчанието на агнетата във вълчи кожи - Поглед Инфо

20

Спас

преди 9 години

Пълна конфискация и национализация!!!!!!!! След това, народът, чрез референдум да реши, колко пъти по-богати хора трябва да има от един средно грамотен човек!!! Най -богатия, не може да е повече от 20 пъти по заможен!!!!!!!! ......освен ако не е измислил лекарство против всички форми на рак!!!!! В ПРИРОДАТА НЯМА ТАКАВА АНОМАЛИЯ!!!!!!!! НИТО ЕДНО ЖИВО СЪЩЕСТВО НЕ КОНСУМИРА 2-3 ПЪТИ ПОВЕЧЕ ОТ СЕБЕПОДОБНИТЕ СИ!!!!!!!! ПРИРОДНИТЕ(БОЖИТЕ) ЗАКОНИ, НЕ БИВА ДА СЕ НАРУШАВАТ!!!!!!!!!!!

19

Я па тоя?? Къв си бе

преди 9 години

Тотя Русия няма да Позволи да убият сетра и Майка България!

18

а в съда е..

преди 9 години

А на съдиите явно им е сведено устно да не отсъждат в полза а човека,за да пълнят хазната с глоби от актове.Имаш право,обжалваш,ама винаги губиш!Заповед от горе!Администрацията пък лъже в съда и ако протестираш те глобява съдията за неуважение на съда!Може да ямаш написан акт,обаче постановлеие ти идва!Заклеват се двама колеги на актосъставителя пред съдията,че са свидетели и си готов!Сега съм подготвил жалба до Арменския поп!Заточил съм секирата и дойде ли съдия-изпълнител ще се коляме!!!!

17

Анонимен

преди 9 години

До До 17 ДО 20Най-добре е да се върнем малко по-рано, преди 1989г. За целта трябва пълна национализация на заграбеното от всички "ИНВЕСТИТОРИ"!!!!!!!

16

До 17

преди 9 години

Спасе ако искаш да се пренесеш във времената на Жан Виденов това може да стане много лесно - просто мини само на хляб, кисело мляко и молитви към червените божества.

15

Анонимен

преди 9 години

Тук си личи колко несъвместими са политиците и икономиката! Политиците днес до един са популисти, тях ги интересува единство рейтинга им, резултата за следващите избори, но не дългосрочните резултати от действията им. Политиците много обичат да харчат публични пари, за да си повдигат рейтинга, но това винаги действа негативно на икономиката, тоест тези действия са против интереса на общество. Така че колкото повече по-далече са политиците от икономиката, толкова по-добре за обществото ни!

14

Анонимен

преди 9 години

Веднага след 1989,всеки искаше да е частник.Всеки имаше надежда,че може да изкара сам пари.Днес всеки иска да е чиновник на държавна заплата.Да де,ама тая заплата,нали трябва да се изкара?!Със законите обаче,които парламента и общините гласуваха и с разпоредби и наредби убиха частната инициатива.Кой сега да им внася даъци за заплатите на толкова много маймуни?!Човек вече лев не може да изкара!Само глоби,актове е това работи администрацията.България стана държавата на глобите,нищо друго не върви!

13

Спас

преди 9 години

Трябва пълна национализация!!!! Не остана нищо държавно!!!! Живеем на заем!!!! Абсолютен КРАХ!!!!! Ех КЪДЕ СИ ЖАН ВИДЕНОВ????? ПРИ ТЕБ НЯМАШЕ ДЪЛГОВЕ, ЗАТОВА ТЕ И СВАЛИХА!!!!! ОЛИГАРСИТЕ ТЕ УНИЩОЖИХА, ЗАЩОТО ИМ ПРЕЧЕШЕ!!!!!

12

Анонимен

преди 9 години

Трябва да се направят драконовски реформи - всички губещи държавни предприятия да се закрият или приватизират, ако има желаещи, БДЖ, повечето болници, НЗОК да се ликвидира и да се премине към лично здравно застраховане и т.н. Да се поеме контрол върху разходите на бюджета - закриване на НОИ, изплащане на пенсии и други социални плащания от бюджета, намаление тежестта на социалните плащания върху бюджета, като се премахнат инвалидните пенсии и се увеличи пенсионната възраст, реформа в МВР и т.н.