25

Анонимен

преди 9 години

маймуните аги са били са и щебъдат проблем - не го е убил просто така - имало е защо те са нагли и разбират само от бой - и в почивката бой

24

Чук

преди 9 години

С такава полиция не ястреби, гогутки няма да останат:)

23

полицаи&мафиоти

преди 9 години

Виждам че мн.полицаи които си губят времето пишат тук.Тоя пъпеш както го наричат по долу ще взема доживотна пенсия заради преживения стрес.Полицията в бг.не е по различна.Тук изнудват за пари.Стрелят пред блоковете си ...

22

,

преди 9 години

Медията играе главна роля за създаване на хаоса и последиците му."Бял полицай","невъоръжен чернокож младеж"...Въпреки,че съда се произнесе с доказателствата,че полицая се е отбранявал за живота си и има право да използва оръжието си.Следователно друга агенда е на масата.И тя няма нищо общо с"бял полицай застрелял чернокож младеж",нито с *** кратуни използвани за маоистка революция.

21

cat

преди 9 години

"Белият полицай"?Що за заглавие е това?!

20

Анонимен

преди 9 години

Ха ха ха, скоро хамерика ще е собственост на ***.

19

Анонимен

преди 9 години

Cecko da gu zima u gerb!

18

Анонимен

преди 9 години

АКО тук имахме такива полицаи нямаше да остане и един крвоглав ястреб

17

анонимен

преди 9 години

Черните са си черни навсякъде. Имат си генетични увреждания и това е. Влече ги маймунското , убийствата , обирите , скитничеството , мизерията и т.н. Дали в Америка , дали в България , едни и същи номера - 12 годишно *** се разхожда с пистолет , който уж е играчка , но всъщност си изглеждаше като истински , прави каквото си иска и след това полицаят виновен , че го е гръмнал. Точно така трябва да се прави , така се е правило и преди. С този полицай се е случило същото.

16

Поп Грую

преди 9 години

Ъъъъъ... Ама той бая грозничък!Мяза го ***!

15

Да помогнем

преди 9 години

Добре де, какво ще работи сега човечеца? Предлагам да му дадем гражданство и да го направим шеф на МВР, иначе ще трябва да рови в кофите.

14

КАКВО Е ТОВА?

преди 9 години

ПЪПЕШ НА СНИМКАТА.

13

Тео

преди 9 години

Нещата са ясни. Кой нормален ще удари полицай в лицето и ще се опита да му вземе пистолета? Просто на полицая са му били слаби ангелите, за това е реагирал така. Просто има хора, които не стават за тази работа. Проблема е на полицията като цяло, че не са го хванали на време. Ако работеше някъде зад бюро тази трагедия нямаше да се случи. Колкото до зелените им сънародници - нещата приличат на а-ла факултето или столипиново. Само за права ***, а задълженията някой друг да ги спазва!

12

Лала

преди 9 години

Това полицайче да го вземем в Бг. Има доста материал за избиване, не къпещ се и меришеш като пред разваляне!!!!Може да му дадем политическо обежище!

11

Лала

преди 9 години

На моя клиентка и застреляха братовчед в окото и почина. Станали по-грешка, припознаван????!!!!Но черният убиец никои не го обвинява в разсизъм макар че са и то къде по расистити от нас

10

Анонимен

преди 9 години

Качулките подуянски, как ли биха се усещали? Подуяне е силата, която променя света!

9

Хулиган

преди 9 години

Ами то като му видиш боядисаната косица, да ти е драго да му окажеш съпротива.Само, че има пистолет. Разберете, полицията не е за пухчовци и мадами. Сега някои много наблягат полицаите да могат да тичат и да правели фитнес като педуини.Едно време имаше леко пийнали милиционери по 150 кила единия, едва се местят и пухтят авторитетно, но никой не смееше да каже гък. Сега в САЩ ако полицаят не застреля момчето, то ще застреля него или някоя детска градина. Ние се учим от тях!

8

Анонимен

преди 9 години

До до 8 - да, и какво видя на записа - *** с пистолет насочен към преминаващи граждани, едър *** с шапка на главата, в който ти веднага разпозна невинен 12 годишен *** с детска играчка, а полицая вместо да си поиграе с него на стражари и апаши, взе че го гръмна на секундата. така се прави! и за тоя полицай няма да има никакви последствия, и *** ще се замислят, като пускат децата си сами на улицата да плашат хората!

7

Анонимен

преди 9 години

Ами то момчето си призана! Застреляният бил черен, много як физически, полицайчето се уплашило и натиснало спусъка в самозащита 6 пъти. Тоест, ако е бил с револвер, докато има патрони.Ако полицаят бе як и внушаващ респект мъжага, нямаше да има никакъв проблем и стрелби. Така стои и въпроса за мадами в полицията.

6

Анонимен

преди 9 години

Да го вземат в БГ полицията че тука има много *** за отстрелване