39

папагал-българин

преди 9 години

Промили са им мозъците, тези които произвеждат и продават оръжия. Направили са ги папагали. Сега какви печалби ще паднат!

38

Маркс

преди 9 години

Тези мамуни не знаят, че от строителство се краде още по- яко отколкото от оръжия, когато разберат това ще превърнат Африка в строителна площадка и ще има язовир, магистрала, язовир, магисграла.Геееееееерп!

37

Анонимен

преди 9 години

До Попа с картечницата----Не бе попе,просто неискат да им спретнат и на тях някоя цветна революция или някой Майдан....а може би африканска пролет....

36

Попа с картечницата

преди 9 години

Нали все ревът че са гладни и жадни. Ние балъците да ги подпомагаме а маймуните да се въоръжават че след някой друга година да им порасне работата и като мюслитата да почнат да ни нападат. Следващия път като заревът че са гладни да ядът автомати и патрони.

35

Шоп

преди 9 години

Да се надяваме, че при следващото раздаване и ние ще имаме малка колонийка в Африка и на пазара ще се продават банани "Made in Bulgaria".

34

Мбугате Мпайете

преди 9 години

Копувам предимно дървени въглища да въртя на шиш пленени чожденци. Бавничко с картофки и краве масло.

33

Анонимен

преди 9 години

В африканските страни по принцип, ако някой връзкар, член на властен род успее да се изучи на запад, и се върне след 5 години с костюм и вратовръзка и западен акцент на английския обезателно бива назначен, по желанието на сънародниците си, които са опиянени от знанията и външният му вид, и най-често става губернатор на някоя област или министър.А от тези военни сделки, повече се набляга на комисионата, която ще вземе новоназначеният управляващ, отколкото, че страната се готви за война.

32

Анонимен

преди 9 години

Третата св. война ще е за ресурсите на Африка.

31

Въоръжаване

преди 9 години

Кое му е въоръжаването до зъби бе, 130 000 -ната армия на Нигерия ли с население от 170 000 000 и военен бюджет под 4 милиарда долара? Че даже и с нас ги сравняват, че се били въоръжили повече, нашите се водят 35 000 с бюджет над 1 млрд долара на 7 000 000 население и по- добра техника. Три пъти по- малък бюджет на 25 пъти по- малко население. Другият колос Ангола с 24 млн. население и 5млрд. военен бюджет и армия 87 000. Голяма част от бюджетите им се крадат, много повече от при нас.

30

Анонимен

преди 9 години

Страните от Черния континент харчат луди пари за оръжия.-----------------------------------Нали нямат пари? Вместо да дават пари за учене, медицина, инфраструктура, културен обмен, те за оръжие... не е ли странно?

29

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен потърси в гугъл angola ban islam hoax и ше видиш

28

Tea_marian@yahoo

преди 9 години

До 5.Ти не знаеш ли че я САЩ и Англия има радикален екстремизъм и са под наблюдение , та даже и в затвори ??

27

СМЯХ

преди 9 години

Африка се въоръжава...абе то и България се въоръжава, ама само с чорапи, кубинки и жилетки за армията, доколкото я има...

26

Попа с топа

преди 9 години

За разлика от всички войни досега ще е съвкупност от много войни. Най вече граждански, расово - религиозни и съседски. И ще победят тия с числено превъзходство. Самолетите очевидно не вършат работа. СССР в Афганистан го показа съвсем ясно.

25

Анонимен

преди 9 години

никой в Африка не гладуванаселението им расте като ***, вече гонят 2 млрд а са били колкото европа преди, сега са 3 пъти повеченаправете си справките - дори Сомалия се размножи до 10 млн, ни Хив ни Ебола могат да ги уплашат, като лека настинка са за тях, какво остава за войни, глад естествено няма, ако се гледа размера на популацията, в БГ сме много по-зле

24

Попа с топа

преди 9 години

Значи е повече от ясно че ще има Трета световна война. Обаче за разл

23

коко перник

преди 9 години

*** се въоръжават, а ние се разоръжаваме!ЩО ЗА ЛОГИКА?

22

Анонимен

преди 9 години

НАРОДИТЕ ИМ ГЛАДУВАТ. УМИРАТ ОТ БОЛЕСТИ. А ИНАЧЕ БАРОВЦИТЕ ИМ СЕ ОБОГАТЯВАТ НА ГЪРБА ИМ. СЪЩАТА РАБОТА Е И В ТИКВОЛАНДИЯ. ЕДНИ УМИРАТ А ДРУГИТЕ ИМ ГО ЗАБИВАТ. НЕ СЛУЧАЙНО НИ ВОДЯТ ТЕРИТОРИЯ ОТ ТРЕТИЯТ СВЯТ. ПО ТОЧНО АФРИКАНСКА ТЕРИТОРИЯ С АФРИКАНСКИ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ.

21

Анонимен

преди 9 години

NARODITE IM GLADUVAT,A PRAVITELSTVATA SE VAORAGAVAT.

20

Debora

преди 9 години

Malko logika Kak stava tova ? Amerika kupuva neft ot arabite. Plashta za nefta no si iska parite obratno. Kak stava tova ? Prodava orajie na arabite i si vrashta parite obratno v Amerika. Kakav e krainia rezultat. V Amerika ostavat parite i nefta, a arabite sas staro orajie bez pari i gladni. Kakvo drugo ne im ostava na arabite, osven da se izbivat pomejdu si zaradi religii .