60

Иванова

преди 9 години

Докторе, не знав как лекувате ГЕРБ, но тия кап4ета им вредвт много . Страни4ни явления, които им влошават здравето = главозамайване, мания за вели4ие. 4увство за безнаказаност и отговорност, слаба ориентация. То май вси4ки политици пият едни и същи хап4ета и полу4ават едни и същи стр. явления. Трябва да ги поставиме под карантина.

59

тодор

преди 9 години

До д-р КолевТи пиеш ли си редовно хапчетата. Не знам по какво си доктор, но явно не си в ред с главата

58

До д-р Колев

преди 9 години

Абе ей, льольоо!Ти луд ли си бе! Знаеш ли за какви далавери, какви мръсотии и краденье става въпрос бре! Говоря за местната власт - за общини с герберски кметове. Мани другото, ама са и кухи като тиквата, а и с кухи *** се обграждат. Не могат едно изречение без грешка да напишат! Раздават си бонуси, заплатки и се чудят как да си запълнят деня от нищоправене, а обикновенните хора се чудят как да оцеляват! Всички назначения са на свои хора, и никой не го интересува че назначения не мое нищо!

57

Анонимен

преди 9 години

тиквата май ще я втаса.

56

Анонимен

преди 9 години

Д-р Колев, много се радваме . айде тичай при ИДОЛА си и не ни замръсявай сайта

55

Анонимен

преди 9 години

истинска тиква

54

Иванова

преди 9 години

Е как да ги смени. Толкова пари се дадоха. Но поне да бяха ги дали на по-умни хора. А В. Симеонов не се ка4вал на кантара да се претегли колко тежи. Той си гледа само банковата сметка. Знаете на Ботев стихотворението "Патриот". Това е.

53

Анонимен

преди 9 години

Най-добре да си смени някои от партньорите. Иначе това правителство няма да изкара дълго.

52

КИД ШЕЛИН

преди 9 години

Проблема не е в министрите,Борисов . Проблема е в теб !!! НЕ СТАВАШ !!! ЗА ПРЕМИЕР !!!

51

Иво

преди 9 години

Борисов сега се чуди как да се измъкне от кашата, дето сам си я забърка.

50

Владимир

преди 9 години

Тиквата управлява с подкрепата на ДПС, кой не го знае?

49

Ванко

преди 9 години

Бойо да си блъска главата ,като избра ПФ пред БДЦ!

48

...

преди 9 години

ne komentiram .

47

Иванова

преди 9 години

Имаме ли политик, който да каже в ЕС : Ако ни се нарушават националните интереси и народът ни е най-беден , ще из.езе; от ЕС. Някои държави ве4е направиха своите предупреждения. А ние сме все в поза партер.

46

Iwanowа

преди 9 години

Разделяи и владей - това го направиха много успешно.Виновни сме ние, 4е им позволихме. Сега 4акаме някой да ни обедени. Е няма кой . Докато има митинг /независимо какъв/ и срещу него контра митинг /100% платен/, зна4и какво. Поетът много добре го е казал: Не народ, а *** и до тук ще свърша. Браво на гърците, винаги са единни.

45

зарко

преди 9 години

Той на всичко е готов за ВЛАСТТА и ПАРИТЕ.

44

сс

преди 9 години

Борисов е готов да управлява не само в малцинство , той е готов на - всичко за да управлява .Властта е най силния наркотик ,а Бойко от много време я смърка по- един или друг начин .Е народе ,вие си го избрахте - сега да си го търпите !!

43

ВЕЩИЦАТА

преди 9 години

ДО 81 ЕДНА ПТИЧКА ПРОЛЕТ НЕ ПРАВИ. ТРЯБВА ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД. НЕ МОЖЕ ШЕПА ХОРА ДА ПРАВЯТ РЕВОЛЮЦИЯ А ДРУГИТЕ ДА СИ СТОЯТ И ГЛЕДАТ СЕИР И ДА ЧАКАТ НАГОТОВО НЕЩО ДА СЕ ПРОМЕНИ В ТЯХНА ПОЛЗА.

42

Анонимен

преди 9 години

да върви при дедо си

41

ВЕЩИЦА

преди 9 години

До ФЕЛИКС"до ВЕЩИЦАТА----АЗ СЬМ ГОТОВ ЗА РЕАЛНИ ДЕЙСТВИЯ КАЖИ КАК ДА СЕ СЬБЕРЕМ И ДА ГИ ПОЧВАМЕ ПРЕДАТЕЛИТЕ НА БЬЛГАРИЯ"...Ако си готов дай да влизаме в тоалетната и да се почваме.