18

ъхъ

преди 9 години

"Радан Кънев" до там четох. Тая партия ако се осланя на тоя човек, дето толкова години слугуваше на костов, зае$и. Но по едно време имаха нелоши идеи, кофти е.

17

ЕМО

преди 9 години

БЕЗХАБЕРНИКА Е ОТДАВНА СПОКОЕН - ОЩЕ ОТ ПОЯВЯВАНЕТО НА НАДПИСА "ГЛАСУВАШ ЗА ТИКВАТА -ПОЛУЧАВАШ ЛИКВИДАТОРА КОСТОВ" !

16

ox

преди 9 години

Май някой си е пил отново кафето, тоя път - тайно. Очевидно е, че Тиквата и Местан си правят алъш-вериша. Това правителство е на БОСТАН-а от самото начало (справка: гласуването за плоския данък). От миналото управление на Герберастката групировка, единственото което пострада беше барбекюто на Доган. Но не пипнаха с пръст цялата престъпна депесарска империя, дори я захраниха тлъсто като натъпкаха КТБ с държавни пари. И сега е същото. Разиграват ви някакъв дебилен татър. Наистина ли се хващате бе, хора?!?!?!

15

черноризец

преди 9 години

пф трябва да запеят на глас песента ето ердоган пристига министри в рб си реди самоубииствената коалиция с рамадан кунев орхан ефенди и *** незабавно мощен ритник

14

Анонимен

преди 9 години

Сближиха ли се братята?

13

Анонимен

преди 9 години

Незнам но като чели гн Борисов ги направи всичките народни представители по демократични по чове6тни по интелегентни.Браво гн Министър Председател.Как да неве уважава човек.

12

ПУ

преди 9 години

Тия чушляци какви патриоти са. 100% играят с дпс. Скачените съдове. Да не забравяме кой създаде Вол Сид ага.

11

Анонимен

преди 9 години

Радане, няма бивш *** и бивша ку*рва. Който се е хванал с ДПС, не е цъфнал и вързал. Както и с бившите им кадри, сега уж новобоядисани демократи. И няма никакво значение дали въпросния Орхан Исмаилов ще е министър или заместник министър, както и дали е турчин. Има значение от КОЯ ПАРТИЯ ИДВА, затова ще ви чукат канчетата и заради областния на София. Срещу останалите десетина етнически турци в министерствата никой нищо не е казал, защото хората са с чисто минало и доказани професионалисти!

10

ОПИТОМИТЕЛ

преди 9 години

НЯМА ЛИ БОБ, НЯМАБОБ СЪС ЗЕЛЕ Как вие РБ ще направите реформи в съда, здравеопазването БЕЗ ПФ? АМАН ОТ НЕСТАБИЛНИ ПАРАДИГМИ В ПОЛИТИКАТА. За сега има само една партия в парламента, която НЕ ЖЕЛАЕ ДА ИЗНЕВЕРЯВА НА ИЗБИРАТЕЛИТЕ СИ и НЕ СЕ ИЗМЯТА.

9

долу османистите

преди 9 години

Това скалъпено правителство е съставено с единствена цел няколко партийни водачи на дребни партийки да се докопат до кокала. Това е правителство на Кунева, Корман Исмаилов и Касим Дал от ДПС и Реформаторския блок, т.е. на османиста Ердоган. Това е опасно за България.

8

смях

преди 9 години

Има една песен на братя Аргирови "Ненужен" дали Боце няма да му я запее.

7

Анонимен

преди 9 години

не виждам как ще стане ако т.н. патриоти се отдръпнат от правителството,абсолютно всички други са с коренно противоположни програми за развитие на страната като може би само ДПС в определени неща би подкрепило правителството,а идва бюджетът за догодина и последващите 2 години и ако и АБВ се отдръпнат а вече тук и ДПС са с различен поглед по отношение дали доходи или магистрали то тогава правителството ББ2 може спокойно да се смята за свършено,така че с една дума не виждам как ще стане без т.н.ПФ

6

Анонимен

преди 9 години

Правителството ще се крепи до президентските и умира!!!За съжаление държавата ще бъде разсипана финансово дотогава най-вече от Борисов и съучастниците му!

5

Анонимен

преди 9 години

Раданчо майка, изгорЕха ли министерските кресла,а? :)

4

Анонимен

преди 9 години

Седмица преди изборите предизборният щаб на ГЕРБ се събрали в къщата на Борисов в Банкя за да обсъдят последните подробности в изборната нощ касаещ пресконференцията в НДК. Обсъждали, пийвали, хапвали и около полунощ се изпонапили и решили да си викнат ***. Дълго мислили коя да извикат.............. и накрая извикали Радан Кънев!

3

анонимен

преди 9 години

всички разбрахме какво е искал зам министъра базата с данните дайте му иразузнавачите в турция и спете спокойно европа ще ви похвали

2

???

преди 9 години

"за Реформаторите е ключово важна подкрепата на Патриотите." Като е така ,защо му трябваше на Радан Кънев да подкрепя тези политически назначения? Той много добре знае ,че и двамата са бивши кадри на ДПС. А на българите им писна от политически назначения на ДПС. Нима няма хора със стаж и опит в армията ? Един от тях трябваше да бъде зам.министър.Защо му трябваше да подкрепя областен на столицата София от партията на Исмаилов. Сега радан Кънев да си носи последствията.

1

непукист

преди 9 години

Ха-ха и тоя взе да се усеща ,че при системата бостан и мераклиите на *** може да стане ненужен .Колко тревожно а ?