15

Анонимен

преди 9 години

Az pa znam edin jihadist deto e na zaplata v hamerikanskoto posolstvo i imeto mu e bat Boko aga. Erdogan mu e uchitel na nego.

14

Анонимен

преди 9 години

"Вътрешният министър Веселин Вучков съобщи, че няма данни в страната да са влезли хора, свързани с радикален ислям..."А пък аз се сещам за онзи епизод на "Пълна лудница", в който Нашмурлан мина през наш'та митница по време на смяната на Спартачето. И после вкара камбопека за масово поразяване...

13

Анонимен

преди 9 години

ДА БЕ НА ТЯХ НА ЧЕЛАТА ИМ ПИШЕ ЧЕ НЕ СА ДЖИХАДИСТИ. ЕГАТИ И ЛОГИКАТА.

12

Анонимен

преди 9 години

хахаха, хохохо. Вие или сте ***, или сте ***. Боже опази, МВР явно не ще успее. Този сополанко на кой свят живее? Апропо, това, че няма осъден министър, не значи, че политиците ни не са корумпирани. Не се изненадвам от това изявление. Целият български народ знае, кои са бандитите и крадците в управлението, само не и МВР шефът. Той и за това е такъв де. Какво става с Бисеров бе МВР шефе? А с братя Галеви, ами......? М?

11

Анонимен

преди 9 години

Това че няма данни не значи ,че у нас няма радикални ислямисти. При нашата полиция и разузнаване това е сигурно.

10

непукист

преди 9 години

Що така бе джанъм съюзниците не ви светват за туй онуй или чакате депеша от ИД.

9

Рали1

преди 9 години

То и за онези на Дунав мост 33 не е имало данни,че са минали през цяла България!За онези 33 в София,дето са прекосили по диагонал цяла България не е имало данни,че са влезли!Не за ЕДИН,а за ТРИДЕСЕТ на куп няма данни!На кое да вярваме?Нали бяха майки с деца,напоследък се говори само за тероризъм,за групи мъже?Кой от тях ще признае,че е тръгнал да прави клетки на ИД?Всичките са мирни,като"бежанеца"дето ни го върнаха гърците,че даже не разбраха нашите служби как е минал половин България!

8

МХМ...

преди 9 години

географско*Извинявам се за правописната грешка :)

7

МХМ...

преди 9 години

"Той увери, че се проверят всички бежанци, които влизат у нас."И как по-точно ги проверявате?! Нямаме разузнаване, нямаме психолози, нямаме преводачи, нямаме полиция, нямаме съдебна система, нямаме държава! България е разграден двор, съществува все още само благодарение на някаква инерция като геогравско понятие и много скоро ще остане в историята....

6

Анонимен

преди 9 години

Че те да не би да дойдат при теб да се регистрират официално като ислямисти бе, ***

5

ВЕЩИЦАТА

преди 9 години

ОТКЪДЕ СИ СИГУРЕН, ЧЕ НЕ СА НАВЛЯЗЛИ. ДА НЕ БИ ДА ИСКАШ ДА ДОЙДАТ И ДА ТИ СЕ ПРЕДСТАВЯТ, КАКТО И ПРОГРАМАТА СИ ЗА ДЕЙСТВИЕ. УМНИЦИ!!!!!

4

Momo

преди 9 години

Данни няма - добре, а джихадисти има ли?

3

Анонимен

преди 9 години

НИЕ ВАШИТЕ ДАННИ НЕ ГИ ПРИЗНАВАМЕ! ПРЕДПОЧИТАМЕ ДА НЕ ВИ ВЯРВАМЕ, ЩОТО МНОГО ЛЪЖЕТЕ!

2

Анонимен

преди 9 години

Такива сте некадърници и нещастници всичките там, че е под носа вие да е пак няма да го видите.

1

Анонимен

преди 9 години

"Няма данни у нас да са влезли радикални ислямисти"Защо трябва да влизат? Те са си тук .