60

...

преди 9 години

i tova niama da pomogne koi znae kolko ,

59

Що ще кажеш за .....

преди 9 години

Вчера бе годишнина от унизителния за България договор. ОБРАЗОВАНИТЕ българи знаят що е " Ньойски догово". Знаят и колко територии откраднаха от родината ни. Ограбиха ни тези, които сега ни настройват срещу Русия. Заради вземане страната на Германия по време на ПЪРВАТА СВЕТОВНА сега сме без: Беломорска Тракия и западните покрайнини. Нали допуснахме простаците и не образованите да ни управляват, нищо чудно Южна България да бъде дадена на Турция.Нищо чудно????????????????????????????

58

комуняга

преди 9 години

ВЪЛКА КОЗИНАТА СИ МЕНИ НРАВА НИКОГА+вЪЛС

57

Анонимен

преди 9 години

Определено искам нашата изстрадала държава да се управлява от нормални и умни хора. Явно с много малки изключения, Стамболов, нямаме този късмет или съдба. Помня след 1989 в НС имаше имена, ерудити, личности. Постепенно простото, наглото и крадливото взе превес и всички които активно работеха за демокр.промени бяха изритани от бивши БКП-ци пребоядисали се в десни, центристи, герберисти и т.н. Б.Б., ЦВ.ЦВ., Ц.Цачева, Кр.Велчев и още дузина са продукти на БКП и ако очаквате напредък..забравете.

56

Анонимен

преди 9 години

Появи се нещо което обвинява мразещите Доцента от Б., че са комунисти и ***. Как да ми харесва доцента, прастотиите ву у нас и в странство бяха безброй. Докора народа си да се самозапалва, разби съдби и бизнеси, искаше да превърне България в нещо като Сев.Корея. Не че Гея беше цвете, но колкото и гаден да беше Доцента го утрепа по некадърност, простотия, кражби и лъжи. За 3.5 г. Доцента разпиля и окраде резерва, Здравната каса, не барна нито един монополист и ЕС ни спря парите заради наглите

55

анон

преди 9 години

Политиците са по - малкия проблем на българия. Ако външния свят позволи на българските тумбаци да им се размине или хрантути децата им в чужбина, значи си заслужава и ид - то и еболата, малко му е, даже. Има си история, let it be told.

54

Анонимен

преди 9 години

Budkata mu sviha sarmite i to onia deka donese ot boston edno 4ar4ave oblepeno s hartia, budkaaa budka, Ceco te nadsko4i- sega te vijdam s ednoposo4en bilet za Belgrad kadeto na garata Srete sha te sretne i sha te sedere ot ubavini- pripomni si kak si vleza u skolata v semionovo i koi starsina te e vavel v radostta na anuila

53

Анонимен

преди 9 години

Нали знаете приказката за лъжливото овчарче? Това е овчарчето в действие.

52

топала

преди 9 години

бсп сее омраза а боко тиквата ръси простотии ех нещастен български народе такъв *** ли заслужаваш за премиер но винаги простотията побеждава да ви е честито

51

Анонимен

преди 9 години

Чудесно, радвам се когато на власт е алтруист! Горд съм, че ни управлява такъв човек, той просто ще стой от страни и ще се радва на всенародното щастие! Вълкът кожата си не мени, нрава винаги!Борисов е комунистическа мутра, създадена от Луканов и ген.Гоцев и няма как да избяга от същността си. Единственото, което го интересува е да краде за лично облагодетелстване.

50

Анонимен

преди 9 години

Днес бегето, умирайте ни всичките му изказвания за деня в една статия, не е необходимо да наводнявате сайта с изказванията на този ***. Едно е, че нищо не казва, ами и по цял ден се изживява като пастир на тая държава.

49

Анонимен

преди 9 години

Борисов е просто един фигурант. България се управляват от Брюксел чрез Кунева, техният верен човек и РБ. Просто на Бойко му наредиха да даде властта на Кунева, но понеже РБ има малко процентни ГЕРБ ще стоят само за фасада, а на пракитка "управлява" РБ - иначе България се управлява от Брюксел и американското посолство и НПОтата - РБ всички са на хранилка в американски фондации и НПОта, те изобщо не разчитат на смешните министерски заплати.

48

пън

преди 9 години

кво го обсъждате този примитивен ***. ясно е, че 1 мил българи и боко рапона от сик се разбират, знаем защо, останалите какво правят?

47

N

преди 9 години

Че глупаво Манолче е то все пак комунист какво д асе очаква!Щото БСП толкова години слага за министри хора които са се занимавали с икономика затова сме на такова цветущо състояние, благодарение на тях и господарите им от ДПС!

46

лъжец

преди 9 години

Обичам другаря агент Буда! Защото той, още докато говори, най-малко пет пъти се отмята, шест пъти си сменя мнението, седем пъти извърта, осем пъти усуква, девет пъти заблуждава, десет пъти лъже!

45

totila

преди 9 години

Може и вълк да е, но сменя говора си сред другите вълци, не пред народа. Някой да се замисли колко е трудно това, не да го лаете просто ей така като кучета. Доказателства и доводи искам и то не от преди, а сега. Не ме интересува вчера супата развалена ли е, тъй като днес може и да е хубава, ще си имам едно наум, но ще и дам шанс. По-добре отколкото да остана гладен.

44

тука има, тука нема

преди 9 години

Пожарникарят (агент Буда): Това, което съм го казал, че аз съм за, аз не съм го казвал. А това, което съм го казвал, че съм против, аз също не съм го казвал. Когато кажа, че аз съм за, означава, че аз същевременно съм и против. Всъщност, аз не зная какво мисля, защото още не съм чул това, което съм казал. А това, което съм го казал, аз не съм го казвал...

43

Приказки за дечица

преди 9 години

...вълкът отишъл при един бакалин и си купил голям тебешир. Изял го и гласът му станал тънък. После се върнал, почукал на вратата и рекъл: Отворете, мили деца! Аз съм майка ви. Върнах се и донесох на всяко по нещо.Дал съм си дума, ще говоря поновому...После разбира се , вълкът изял 7 000 000 навини гласуващи козлета.

42

Анонимен

преди 9 години

Ша ми ядете картона на пицата - ДАЛ СЪМ ДУМА.

41

Анонимен

преди 9 години

Прочетох "Винету" и напреде и назаде - ДАЛ СЪМ ДУМА