18

Анонимен

преди 9 години

Да и понеже дечицата в начлен курс са едни невинни агънца , за да не ги стресираме, няма да им пишем двойки ......та те се псуват и търкалят като дърти каруцари, и са по- наясно как се правят бебета от самия учител....... кой болен мозък пише новият закон за образованието ?

17

Голям праС

преди 9 години

И ние като деца се млатихме много точно в тази възраст. До 4-ти клас минимум по 1 път седмично имаше бой и това е само в моя клас. След това от 5-то до 7-ми клас се е случвало 2 - 3 пъти на срок да се сбие някой в училището (подчертавам в цялото училище, не само в моя клас). В гимназията за 5 години видях само 2 такива случая. Според мен е напълно нормално децата в тази възраст да се боричкат, няма нищо необичайно или сканлано и фрапиращо. СМЕШНИ РЕПОРТЕРИ!!!!

16

Анонимен

преди 9 години

Съвсем нормално за чалго-ценностите. Какво ревете. Те и родителите им така в двора.

15

Българин

преди 9 години

Още ли не си е заминала директорката? Е колко време им трябва. До края на деня не остава много,хайде да и връчват заопведта за уволнението.

14

...

преди 9 години

До ...Стига редактирахте, бе, пълният ми коментар беше:Тъй то, тоя който не се чувства мъж иска да се докаже, че е мъж като се бие за щяло и нещяло. А дълбоко в душата си искат х*й.

13

...

преди 9 години

Тъй то, тоя който не се чувства мъж иска да се докаже, че е мъж като се бие за щяло и нещяло.

12

Анонимен

преди 9 години

Нема проблеми викате? После същите тия ще вилнеят по улиците. А къде е бил дежърния учител се пита?

11

Анонимен

преди 9 години

новото поколение гаменчета :)проблема не е в това че са се сбили, а че коментиращите не виждат нищо нередно, т.е. идиотщината в Бг почва от възпитанието в къщи

10

Анонимен

преди 9 години

Подражават на ненаказуемите, недостижими батковци мутри. Искат да са като тях. Простащината е завладяла цялата държава. За мое голямо съжаление този народ се управлява само с тоталитарен режим.

9

Нск

преди 9 години

Няма го даже присъствието вече на учителя в междучасия,на двора...че и в час!Пълна анархия!Директорите и заместниците им по цял ден стоят на топло в кабинетите си и не упражняват никакъв контрол!В новия закон да се запише:"Тези лица да соят в кабинетите си само след приключване на учебните занятия!В останалото време да бъдат в часове/свои или за контрол,в коридорите и на двора ,когато децата са там!"Ще видите тогава дали в училищата ще има поне едно извращение!Уверявави -не!

8

Голяма драма?

преди 9 години

Деца в четвърти клас са, няма такъв който да не се бил поне веднъж в училище

7

Циганин

преди 9 години

Виаги е имало бой в училището между децата , но не помня да са "Убий го " -това е проблема!

6

онбашията

преди 9 години

децата се раждат нормални, природата им е заложила всичко както трябва да е. после толерастите подменят "грешните" изначално заложени у човека черти с "правилни" толерастки такива. резултата е хленчещо и неоправно население, чакащо държавата (заместник на възрастните) да му решава всички проблеми, сипва зоб и да го варди от всичко.

5

Анонимен

преди 9 години

сефте деца се сбили или направили някоя щуротия, това са нормални неща, лафа "от играчка плачка" не е от вчера

4

Анонимен

преди 9 години

Според мен няма насилие, защото не са подадени сигнали, просто са си направили клипче за интернетДали това, което се вижда от кадрите, е насилие, ще се реши на извънреден Педагогически съветЪм. Тоя луд ли е? Костюм на луд ли носи? Не, драги тука трябва прокуратурата да се намеси, е'м ти и педагогическия съвет.

3

istinata

преди 9 години

Tova se naricha detstvo.nue se biehme vseki den.problema e ako ne porasnesh i go pravish sled 18

2

Анонимен

преди 9 години

диви селяни

1

онбашията

преди 9 години

само зубрачите не се бият в училище