6

до 3

преди 9 години

Европа изобщо не е изостанала технологично. Не се заблуждавай! Поживей малко в Германия, Франция, Холандия или в скандинавските страни. Европа е силна просто в друг тип технологии.

5

do 1

преди 9 години

Тиквите на европейците са увряли векове преди твоята и преди тези на американците. Ако си мислиш, че европейците си мислят, че от САЩ идват само рози, то тогава не знам в кое забутано село живееш. Явно в София! ЕС е единствената организация, която се бори по правен път срещу фирми гиганти. Едно време се бореха срещу Майкрософт, още преди гугъл да беше познат в интернет средите. Просто нещата се случват бавно, защото както казах ЕС подхожда правно, а не с простотия като Русия или Китай!

4

ВЕЩИЦАТА

преди 9 години

ГОСПОЖА КАНЦЛЕЕРКАТА НА ГЕЕРМАНИЯ НЯМА ЛИ ДА СЕ ИЗКАЖЕ НЕЩО ПО ВЪПРОСА, ИЛИ ТЯ ЛАЕ САМО КОГАТО СТАВА ВЪПРОС ЗА РУСИЯ.

3

Анонимен

преди 9 години

"Критиците твърдят, че вълната от нови разпоредби може да доведе до по-малко инвестиции в Европа, така че континентът да изостане в надпреварата за господството в сферата на технологиите."Европа и технологии, да но до към края на 70-те. Европа толкова изостана технологично, че едва ли някога ще се съвземе пак.

2

До 1

преди 9 години

Бих ти дал повече + но системата не позволява. Има хора, които когато чуят думата Америка и изпадат в екстаз, нирвана отиват в друго измерение от удоволствие а не всичко е чак толкова хубаво. Добре е българите да спрат да са така рязко поляризирани това е хубаво а онова не е само защото не е от Америка. Имайте собствено мнение а не като стадо.

1

Анонимен

преди 9 години

Ще им уврат тиквите на европейците! Не всичко от Америка е рози. Бодлите им са в повече.А когато сключат и търговското споразумение, ще са си сложили доброволно примката.