38

кали

преди 9 години

Справедливата българска присъда е доживот !!! Без никакви права и привилегии !!!

37

кали

преди 9 години

Доживот да лежи дано !!! И нека всички ислямисти да влязат в българският затвор доживот !!!

36

кали

преди 9 години

Много хубаво че са го заловили !!! Супер !!!

35

PEPE REALIST

преди 9 години

istinata kazva maikata na ANGEL( mysa) na kogo e napravil losho ta go sadiat :zashto DANS ne xvanat tezi koito ograbixa BALGARIA s milardi ot *** ,v sarbia si zivorka vasilev i nikoi ne si marda prasta no shtom si s mafiata na giayrite si dobre,4oveka ima 4 deca koi shte gi gleda aaaaaa ??? zalka strana s oshte po zalak narot za sazalenie e istina !!!!!!!!

34

Рали1

преди 9 години

"През 2005 г.Ахмед Муса Ахмед бе осъден на три години условно от окръжния съд в Пазарджик за членство в забранена ислямска фондация,отричане на светската държава и проповядване на халифат.Преди това е задържан-в създадения от него молитвен дом е намерена радикална ислямска литература,а той забива ислямско знаме на покрива на къщата си."24 часа 1.12.2012 г.Следва ефективна 4 годишна присъда през март тази година.Невинен ?Като влязат в съдебната зала такива "невинни" и са все нелечимо болни!

33

1

преди 9 години

Ако ДАНС не си върши работата чия е тогава тази работа и защо не я вършат.Разковничето да си живеем в тази държава всички мирно е точно това ДАНС да РАБОТИ,РАБОТИ,РАБОТИ.Който не работи си отива ,идва такъв на когото му се работи.

32

Злати

преди 9 години

За Злати-понеже е олицитворение на куха лейка умишлено пропуснах и сгреших някои думи за да изглежда всичко автентично за този тип хора.За което се извинявам.Чао.....

31

Злати

преди 9 години

Иние слум само на Господ обаче човек трябва да е с морал и мнго добар човек.Тези хора са жестоки и гнусни.Особено брадясали ,космясали.Об....ат си ония неща за по хигиенично ,а брадите им колко бацили носят не ми се мисли.

30

за съжаление

преди 9 години

Мисля че мюсюлманите са доста реакционнно настроени,ниско образовани и не интелигентни хора. Кажете ми една мисюлманска държава в която хората имат успехи във науката,спорта или правата на човека.

29

Наблюдател

преди 9 години

Всички дето служат само на аллаха, паспортите в коша на влакове и в Суадитска Арабия! България е светска държава.

28

Анонимен

преди 9 години

Те и ония които режат глави "служат само на Аллах".Всъщност не е важно на кой "служиш" а какво правиш и си склонен да направиш в негово име.В случая този е виновен не защото служи на Аллах, а защото проповядва война и насилие в иначе МИРНАТА ни държава. Колкото и недостатъци да има нацията ни, не сме имали кървави вътрешни конфликти.

27

Турчин до 33

преди 9 години

Ами не наеш нищо за исляма, а и нищо не знаеш за християнството.Повярвай ми, ако исляма беше добър, нямаше да се отрека от него и да стана християнин.

26

Турчин@ до турчин

преди 9 години

Ами аз се различавам от другите турци в България.Знам че повечето гласуват за ДПС, знам, че всичко е един *** с бивши сътрудници на ДС, но българските турци са като стадо. ДПС вече е промило мозъка на тези тук. Пък и с тая религия и с тези нрави.Аз не съм мюсли.Така, че те разбирам.За жалост такива са нещата.Аз лично съм християнин.

25

Анонимен

преди 9 години

Да се отвори Белене и цялата тази гмеж директно там. Там до служат на аллах и пророка му! Ние сме светска държава и докато лежим на т.н. етническа толерантност тези муджахадини за по 300 евра на месец са готови на всичко. Този *** Муса, съден с влязла присъда продължава гадостите си! Защо и къде е съдебната система? В Англия ги изгонват с шутове, промениха законите а тези червеи 20 години си прават каквото искат! Това е липса на държавност и слабост. Трябва ли да убият някого за да се стреснат

24

Анонимен

преди 9 години

'синът ми служи само на Аллах'..каза майката на Муса, докато препасваше бомбите..'в името на мира', казаха някои и пуснаха 2 атомни бомби над Япония..'в името Божие' - и други изклаха половин Йерусалим. 'За светлото комунистическо бъдеще' - и си отидоха 20 милиона по лагери и каторги..

23

Турчин

преди 9 години

Е как може в нета хората да са по-умни от теЗи дето управляват тази държава?Да се спре финансирането на ислямските организации със съмнителни дейности в България.Толкова ли е трудно?И *** да спазват закона като всички.Ще набия някой ден някой ей така, заради неговите събратя дето всеки ден ме дразнят.Билети не дупчат, ток, вода, данъци не плащат.Не се къпят, не се перат, не си мият зъбите, миришат, изглеждат гадно, държат се гадно.В София вече е ужас заради тях.

22

Анонимен

преди 9 години

"Синът ми служи само на Алах"- ИМЕННО!

21

до турчин

преди 9 години

знаем много добре какви са, знаем и че те са основните гласоподаватели на дпс, защото образованите турци отдавна вече не се връзват на мафиотите. въпросът е, защо стоите безмълвни и ги приемате за свои със задоволство? нима не знаете, че тези хора не подбират етнос и религия, а крадат, изнасилват и убиват наред?

20

Анонимен

преди 9 години

Що за народ сме ние, сгушваме се когато видимо ***, *** и безмозъчни вилнеят над бащино ни огнище. Служели на аллах и един маймун ще ме убеждава, че цялата земя щяла да стане ислямска?!? И услужливите БТВ и НОВА ни ги натрисат да слушаме тези урангутани които не биха се колебали един ден като получат сигнал за джихад да тръгнат срещу нас. Разберете, исляма е крайноагресивна религия, нетолерантна и жестока! Само смазване по законов път, пълен контрол и забрана на ДПС! Защото закъснеем л

19

Анонимен

преди 9 години

ей, като ги видя тия мургавките с брадите по телевизията, и все едно наистина гледам талибански лагер в индия или пакистан. после ни убеждавайте, че били коренни европейци. единствената разлика е, че при нашенските хубостници крава няма да изкара и 10 секунди - ще я опоскат с кожата и ще запалят копитата на улицата.