22

до 13

преди 9 години

***, твоят ИДОЛ сам се отказа

21

Анонимен

преди 9 години

Е,сега вече почва ГОЛЯМОТО ПЛЮСКАНЕ

20

Таня

преди 9 години

Дори и предпочитана партия може да не се справя и да греши ,но с протести трябва да им се напомнят грешките и посоката в която са тръгнали неправилно .Лошо няма

19

Анонимен

преди 9 години

Хаде стига вече с тези комисии и постове бе хора.Започвайте истинската работа защото вижте какво става около нас.Измислени жестоки групировки които всяват кръв и страх.

18

анонимна

преди 9 години

сега номер 18 мисли и защитава герб ама после като види какви ги върши герб първи ще е в редиците на стачкуващите,просто изобщо не виждам никаква надежда не знам къде я вижда той тази надежда

17

междунар. журналист

преди 9 години

Освен , че народа избра най свястната партия ГЕРБ за управляващи от ЕС само като разбраха , че Борисов е Премиер пуснаха 800 милиона евро по оперативните програми . Какво да коментираш червени *** , и те не знаят какво да пишат за една ракия .

16

До социолог

преди 9 години

Спешно се нуждаеш от консултация с психиатър човече.Направи го макар ,че май вече е късно

15

социолог

преди 9 години

Браво на ГЕРБ , просто си личи българската партия , която мисли рационално . Предишните *** от БСП-ДПС-Атака мислиха само как да крадат и да продадат България. Едните я продаваха на Русия , а другите на Турция . Браво и на суверена- народа , който избра ГЕРБ с два пъти повече гласове от БСП-ДПС-ДС . Сега вече има надежда за България .

14

Анонимен

преди 9 години

Имате в предвид "комисионни"?!

13

До 12 и 13

преди 9 години

Един и същи *** си нали.ГЕРБ отказаха въобще да участват в заседанията на Нар събрание бе тъпчо ,не помниш ли .Какви комисии да им дават

12

асд

преди 9 години

БСП и ДПС в предходния мандат не дадоха на първата политическа сила нито председателско място на парламента, нито на комисии.

11

депутат

преди 9 години

Другари , а помните ли в предишното НС колко важни бяха БСП-ДПС-Атака . Всички комисии за тях и се държаха като победители , а ГЕРБ имаше най голямата парламентарна група . Затова сега Борисов заслужава уважение и признание , че направи правителство и разпределиха комисиите на всички партии. Сега стана ли ви ясно , че Борисов е най подготвения държавник в момента . Ако някой ми посочи партия или име за Премиер от другите ще го черпя .

10

www

преди 9 години

ЦВ ЦВ - ГЛАВНИЯ БРЪМБАР ЩЯЛ ДА СЛЕДИ БРЪМБАРИТЕ...

9

учете се

преди 9 години

... а забелязвате ли, колко много български имена има от ДПС, но когато от други партии изпъкне турско име, всички изприщват.

8

Гошо...Тъпото

преди 9 години

А ще им се плаща ли на дупетатите за...комисионната работа,или ще са там...доброволно да спят.Аз съм да им се...плаща,защото иначе няма да им...спокоен сънят.

7

БРАВО!

преди 9 години

БРАВО!

6

Анонимен

преди 9 години

В тъмна улица бандит опира нож в гърлото на минувач.- Дай си парите. - По-добре не правете това, аз работя за правителството - казва жертвата - Аха,тогава дай си ми парите.

5

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Еееей, много са дали на *** бе... - трябваше по малко...

4

непукист

преди 9 години

Еее най-после и сега съм спокоен ,че няма някой пропуснат и плюскането може да започне.

3

Анонимен

преди 9 години

Нека грабенето започне.....сега!