9

slan

преди 9 години

Полицаят, убил Майкъл Браун, е принуден да се крие поради заплахи за физическа саморазправа с него.Заплашват го черните. Според видеото от охранителните камери убийството си беше на място, младежа вдига играчката-оръжие срещу полиция, която той не знае,че е играчка.В Германия щяха да го застрелят в крака, в Щатите се целят в жизненоважни органи. Те трябва да си реформират полицията и то на федерално ниво.

8

До 4 и 7

преди 9 години

Да, видях, че статията е за другия инцидент. Грешката е моя. Аз писах за случая с малолетния чернокож.

7

vdch

преди 9 години

До Полицаят е невиненТова, за което пишеш е в Кливланд. Колкото до Майкъл Браун вярно е, че се е опитвал да вземе пищова на полицая, но след това е побягнал. Ченгето е насочило оръжието срещу него, след което Браун спира и вдига ръце. Това го възпроизведоха, чрез анимация по CNN. В този момент полицаят стреля в него 12 (дванадесет) пъти. Разбира се неуместно е да се говори за расистки мотиви, но е имало други начини да се обезвреди престъпника.

6

онбашията

преди 9 години

интересно, как ли полицията е разбрала че планират покушение?

5

мръсен циганин

преди 9 години

до 2 сега разбирам защо американците си избраха черен президент! !!

4

Анонимен

преди 9 години

До Полицаят е невинен!Объркването ти е тотално. Пишеш за два различни инцидента.

3

В другиСайтовеЕкачен

преди 9 години

клип със запис от камера, която показва как момчето плаши с пистолета си минувач. Вижда се, че това момче на ръст е почти толкова високо, колкото е и минувачът.Значи, каква е била ситуацията? Полицията пристига и вижда един афроамериканец, който на ръст е колкото зрял човек (откъде да го знаят, че е малолетен?).Този тъмнокож размахва и насочва към минувачите оръжие, на което няма маркировка, показваща, че това е играчка.*** не реагира на командата на полицая.Как да постъпи полицаят тогава?

2

Полицаят е невинен!

преди 9 години

Беше отбелязано пределно ясно - пистолетите-играчки имат оранжева маркировка, която показва на околните, че оръжието не е истинско и не представлява опасност за тях. В САЩ тази маркировка е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА.От пистолета на убитото момче е била махната точно тази маркировка. Така че, полицаят е действал адекватно. Липсвал е задължителният оранжев знак! Обвиняват го, че е стрелял светкавично след предупреждението, но ако оръжието беше истинско, всяко забавяне би струвало живота на служителя на реда.

1

Анонимен

преди 9 години

1. "на 18-годишния афроамериканец Майкъл Браун"2. "след убийството 28-годишният Браун"==========На колко години е Браун? Алооу, спиш!