156

зуубър

преди 9 години

Чудно ми е, колко от вас, които плюете по Германия и боготворите Русия, работите и живеете реално в Русия, а не в запада? Лицемери. Не отписвайте Германия, точно пък нея никога не трябва да я отписвате, това може би заедно с японците наистина могат да бъдат наречени ''народ''. Не случайно има марка ''немско качество''. Просто не ги подценявайте, те са много сплотен, силен и способен народ - дали са на света повече от всеки един друг народ, това е достатъчен аргумент за да ги уважавате.

155

Анонимен

преди 9 години

Za osvobojdenieto si Bulgaria plashta na Rusia celi 70 god zatova sme na tozi hal ne iskame pak da plashtame nqma ve4e gladni sme

154

neo

преди 9 години

значи гейовете се притесняват да не би русия да има влияние над блаканите......тоест те искат да си запазят тяхното влияние над региона????хахахха Значи майната му на независимите страни. Казаха ни направо : или с нас-гейовете или с Русия. Е по ясно от това няма накъде.Да живее западната"демокрация", да живеят еднополовите и триполовите бракове, да живее парата. Долу християнските ценности, долу духовността...............ураааааааа

153

Петрич

преди 9 години

Долара от 33 рубли преди 5 месеца сега е 50 рубли,*** ке клекне

152

Ачо

преди 9 години

В Латвия руското"малцинство" е 42 %

151

Анонимен

преди 9 години

Ватикана ще пише на кирилица като цена за римската агресия и яростни опити за културна асимилация . Не вие ще асимилирате културно нас , а ние вас... кучета . 600 години след падането на Втората Българска Империя - България продължава да расте и българското културно наследство за пореден път ще ш*ба здраво в червата римското .

150

Анонимен

преди 9 години

Римското културно наследство ще бъде заличено от историята . Ватикана ще пише на кирилица като цена за римската агресия и яростни опити за културна асимилация . Не вие ще асимилирате кулturno нас , а ние вас... кучета . 600 години след падането на Втората Българска Империя - България продължава да расте и българското културно наследство за пореден път ще шиба здраво в червата римското .

149

Анонимен

преди 9 години

абе принципно съм за швабите, ама в исторически план последните два пъти, когато и българия е заставала зад тях, нещата в света са се обръщали надолу с главата

148

vesko02

преди 9 години

Лошото за нас е ,че няма "български планове".За двадесет и пет години българските политици не можаха да родят нищо смислено,освен да преточват средства от всички възможни благодетели на изток и запад в лични такива.

147

До 214

преди 9 години

Слушай неграмотнико. Сърбия напада България под давлението на Австро-Унгария, а не на Русия !!!На Берлинския конгрес не Русия, а Запада орязва България !!!

146

Анонимен

преди 9 години

До !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Четете повече историята !Руският император, който нито един път не е произнесъл името на България, а е говорил за южни славяни не е допуснал българите на берлинския конгрес . Западните държави на берлинския конгрес налагат срок, в който Русия е длъжна да напусне окупираната от нея България. В отговор на напускането, Русия се противопоставя на Съединението и плаща на сръбския крал да нападне България.

145

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 211 Не зная дали е ***,очевадно е така,а аз се чудя как Германия избра Меркел три пъти за канцлер,тази партийна функционерка от ГДР . Може би там е подготвена "старателно" попската щерка от ЩАЗИ!

144

Маркс

преди 9 години

И ако наречем ядрото от черни българи за пазач на генофонда, то външните българи са могли да се смесват с граничещите им народи свободно, старата атландска кръв винаги е взимала превес над чуждата кръв. Тук има смесване със славяни, волжците са се смесвали с монголи, а хазарите( водачи на стада) с тЮрки. И всичките сме един дол дренки, ако и да изповядваме три различни( привидно) религии!

143

Анонимен

преди 9 години

Тази глупава крава е най-лошия канцлер,който Германия някога е имала.Който не е съгласен с мен,нека се аргументира-да ми посочи поне един по-*** германски канцлер.

142

Маркс

преди 9 години

Ние сме само бледи сенки бродещи в долината на скръбта спрямо дедите си.Днес черни българи има в Търновско, те са и много добри като хора, като човеци. Респект!

141

Маркс

преди 9 години

По данни от книга за българския календар на Георги Кръстев, българите са изграждали своите държави като числото 5 от зарчетата за табла. В средата са били черните българи, а по периферията българи назовавани с други цветове. Черните не са се смесвали с околните народи, от тях е била и ханската фамилия. Изобщо това учение е било доста забележително. То е запазено и до днес в Даоизма, чийто основоположник Лао Дзъ е бил прабългаринът Боян. То е запазено във вътрешната им йогическа система за сливането на 5те елемента вътре в човешкото тяло. Каквото горе, такова и долу! Ние сме само бледи сенки бр

140

Анонимен

преди 9 години

Дойчланд е гризнал дръвцето преди близо 60г.!Направиха им реверанс да се изтеглят от Източна Германия в името на разбирателството и сътрудничеството!За една по-сплотена и мирна Европа!И сега под диктат на чичо Сам пренебрегват уроците на историята!Както беще писал един съфорумник-ако принудят русите пак да влязат в Германия,този път няма да има излизане г-жоШмърхел!

139

до 199 щерев

преди 9 години

Взехте ли си хапчетата?, днес....

138

до 204

преди 9 години

Чисти българи няма, асвен ако не сте от "***" българи

137

Маркс

преди 9 години

Жените в метрото говорят за лезбо компромати. Заради един палав език сме под американска окупаци, пфу!