6

1

преди 9 години

Не мисля, че щом някой е злоупотребил с вярата, трябва хората да се отричат от собствената си вяра. Въпрос на личен избор е:всеки има свободата да реши.Душата ти никой никога не може да окове. А да оправдаваме слабата си вяра с кръстоносните походи не е в полза на никого. Но Бог Иисус Христос види!

5

непукист

преди 9 години

Избиването на хора и воденето на войни в името на каквато и да е вяра е просто недопустимо и ако иска ООН да свърши някаква работа тези престъпления трябва да бъдат обявени за престъпление срещу човечеството .

4

Спонги

преди 9 години

До Анонимен 4Прав си, но не само инквизицията, а и това което сда правили тук с Богомилите. Презвитер Козма пише жлъчни неща за еретиците, а изгорените, побити на кол или разкъсани между 4 коня "еретици" у нас са не по-малко отколкото при католиците. Това е най-страшно при Цар Борил.След падането ни под Турско робство падналите християнски глави са безброй, а башибозука (предимно от помаци) върши невиждани зверства през Априлското Въстание.

3

да се

преди 9 години

Да се забрани носенето на бурка в България, това е част от плана за джихад.

2

Исмаил

преди 9 години

"Такова варварство не е имало и при ранното християнство, каза той"-Прав е Папата.Докато не се обединят всички религии срещу тероризма няма да има спокойствие и мир на света.Терористите не могат да са вярващи хора.

1

В случая:

преди 9 години

Сектант съди сектанти!