8

Анонимен

преди 9 години

Да си пуснат жалба в Комисия за защита на потребителите!

7

Анонимен

преди 9 години

Не съм запознат, но си мисля че който е решил да се друса поне трябва да е наясно какво представлява кокаин и какво хероин. Все някаква разлика трябва да има вкус мирис.

6

ЕИМ

преди 9 години

До GeorgiАлкохола е наркотик, не по добър от останалите. Така че, този призив пийти и всичко е наред нещо не ми допада. И преди да ми се нахвърлят така наречените "Пиячи", имайте в предвид, че пиша в коментар със свободно изразяване на мнението, без да обиждам никой.

5

Анонимен

преди 9 години

На някого му е писнало от британските туристи :) Смъртта на хора никога не е приятна. хората дори сложили табели да предупреждават -вместо да се борят с тази загнила рана те ги информират. Остава и да почнат да продават "чиста" проверена стока за да нямат ползващите съмнения в качеството. Това е бизнес за милиарди и докато преди беше модерно работата отива натам, че след години ще е задължително да употребяваш, което е жалко за човешкият род.

4

Georgi

преди 9 години

Kato ima glupaci da shmurkat kakvoto i da e... Alkohola e dostatuchen za da si napravish kupona. Za tova horata sa kazali ne upotrebqvai a prodavai..

3

Анонимен

преди 9 години

Това на снинката е ваксина, а не дрога.

2

Анонимен

преди 9 години

Сега остава здравните власти да почнат да проверяват качеството на дрогата по улиците...така се прави в "цивилизования" свят.

1

бляя

преди 9 години

че то има ли неотровна дрога?