40

Анонимен

преди 9 години

Когато Орешарски искаше да вземе 900 милиона заем красивите от напъни да крещят осраxа и опикаxа центъра на столицата

39

до 32

преди 9 години

Точно така: "правилно" дигнаxа тока 10%, замразиxа заплати, пенсии, дигнаxа пенсионния стаж.Това го сториxа веднага щом взеxа властта.И сега "правилно" ще ни довършат. Но никой може да ти направи това, което сам си направил. Да ни е честито.

38

Относно 30

преди 9 години

В "Блиц" уточняват", че средно веднъж в СЕДМИЦАТА домът на поне един милионер в София бива тарашен от крадци.Колко милионери има в София, бе?!

37

ДоИсторик-анализатор

преди 9 години

Имаше и други.Бях дете,когато България беше официално посетена от един монарх и много красивата му съпруга.Тъй като сме малка и клюкарска държава,веднага се разбра,че по време на посещението им, един от нашите първи държавни мъже поканил коронованата красавица на бар в Париж.Тя приела предложението.Още същата вечер специален наш самолет ги откарал там за няколко часа и после обратно.Овластените *** разполагаха с държавата като с бащиния.Сега пък децата и снахите им.Затова сме на този хал.

36

Анонимен

преди 9 години

Ядохме попарата на дрогаря Борисов 3.5 години и накрая народа се вдигна и му би шута. Тогава имаше пълната власт да направи реформите да заприличаме на европейска държава. Но това не стана защото си гледаше парите които ще натрупа и изнесе. Сега какво ви кара да мислите, че ще направи необходимото? Мен лично нищо! Усеща се, че сега опипва страхливо почвата за забие кинжала в сърцето на народа който овчедушно го остави да се натресе отново. И работата върви към поредното му изритване!

35

ВЕЩИЦАТА

преди 9 години

РЕФОРМИ СЕ ПРАВЯТ ПРИ НАЛИЧИЕТО НА УМНИ ХОРА И ПАРИ. НИТО ЕДНО ОТ ДВЕТЕ НЕЩА ГИ НЯМА. ТАКА, ЧЕ НЕ МОЖЕ НИЩО ДА СЕ НАПРАВИ. ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПО УТЪПКАНИЯ ПЪТ ДОКАТО ИЗДЪРЖИ БЪЛГАРИНА, И ДАНО ТОГАВА СИ ОТВОРИ ОЧИТЕ И ИЗЛЕЗЕ ОТ ПОЛУСЪННОТО СИ СЪСТОЯНИЕ.

34

Анонимен

преди 9 години

Е,защо така.Нали умните и красивите ни управляват от 4 месеца с най-добрите служебен и пълноправен премиер ,реформаторско мнозинство, а ТО какво.Много шум за да седнат едни на хранилката вместо други,сегашните "добрите" на местата на предишните "лошите".Уж щяха да премахнат корупцията и кражбите,да правят реформи в правосъдие,здравеопазване,образование,икономика,а ги обзе амнезия за това което са обещавали и оставиха нещата за след "нулева" 2015 г.= "нулевата" 2014 г.Нека гражданите да почакат "светлото" бъдеще в което няма да има и немалкото което получиха ТЕ и бизнеса през неотдавнашното "ло

33

историк-анализатор

преди 9 години

От 09.09.1944 г. до днес всички кадри на БКП-БСП са образовани , високо интелигентни , владееха по три чужди езика и много други добродетели като например :- Партийната върхушка получаваше заплати и премии в долари , ходеха за една вечер на вечеря в Париж , а след това се прибираха / Иван Славков и Людмила Живкова / , пазаруваха от гнилия запад и т.н. Ето ги високо образованите:- Тодор Живков Овчар и *** , Станко Тодоров -сарач на конски юзди , Станишев-специалист по копчетата на униформ

32

Анонимен

преди 9 години

Как така нулева? Ами деформаторите? Упс, реформаторите, те какви реформи ще правят? Ааааа, сетих се, ще краднат реформаторски. Сега 8.1 милиарда ще гушнат управниците, а простолюдието ще гладува и ще връща заема. Къде са платените протестъри? Защо сега не протестират?

31

Бадемов

преди 9 години

А РБ става ДР, тоест от Реформаторски блок се превръща в Деформаторски блок. Национален фронт за спасение на България (НФСБ) се превръща в Национален фронт за спасение на Бойко (НФСБойко).

30

Анонимен

преди 9 години

За да има развитие едно общество задължително е каймака да бъде в управлението. Образовани, високо интелигентни, с владеенето на чужди езици, отворени към друго мнение, скромни, обичани от народа и т.н. Да сте сте видяли някой от управниците у нас да отговаря на поне едно от тези условия? Лакоми и алчни, необразовани, примитивни, жестоки, нагли, страхливи за животеца и парите си, подли и продаждни. Борисов, Цветанов, Главчев да ви приличат? Да, точно.

29

социолог

преди 9 години

Наистина 2015 г. ще е нулева за реформи , защото най голямата реформа приключи . БСП-ДПС-Атака вече не са на власт . Това е достатъчно за следващите 4 години . Всички останали реформи ще се осъществят спокойно и правилно след падането от власт на предателите на българщината .

28

Анонимен

преди 9 години

Я! И ромчето се включи в коментарите. Пише на своя си език и даже ръси минуси на онези коментари, в които се говори за "подвизите" на неговите събратя1

27

Анонимен

преди 9 години

"... средно по един милионер става жертва на обир в София."Нещо е пропуснато в текста - "средно", но на какъв период от време? Интересно е да знаем по колко милионера седмично, месечно и годишно биват тарашени от добре осведомени апаши?

26

Анонимен

преди 9 години

Имайки предвид, че Борисов е на власт, не само ще е нулева, а дори отрицателна.

25

Нашенски драматизми

преди 9 години

"Драматичен е проблемът с недостиг на кадри в първичната и спешната помощ."Не само недостигът на кадри е драматичен при тези звена. Още по-драматична е нуждата работещите там да бъдат охранявани, когато се налага да контактуват с онзи етнос. Данъкоплатецът ще трябва да бръкне още по-дълбоко в отънелия си джоб, за да им осигури тази охрана, ако иска да не избягат и онези последни медици-Гюро-Михайловци, които са останали да работят в звената за първична и спешна помощ.

24

Анонимен

преди 9 години

Западните банки и корпорации си имат правителство ицял парламент честито

23

Анонимен

преди 9 години

"защо един политик министър не е в затвора" - защото чакат народа да се вдигне някоя нощ и да ги избие всичките по списък, Така покрай сухото ще изгори и мокрото,Да отиват по дяволите ***, Законите са само за народа за да го изцеждат до последна капка

22

M

преди 9 години

Е те последните 25 години са все нулеви, така че 2015 няма да е изключение.

21

Анонимен

преди 9 години

Защо един политик, министър не е в затвора ? Не му са имущества и банкови сметки. Вижте какво правят евреите в Израел. Вкараха в звтвора и президент за сексуален тормоз над жена и министър председател за разкрити корупционни схеми двама министри и един депотат също са в затвора, просто българското общество е много заспало и страхливо. Самоубиват се за това че министри крадяли и им правили тежък живота. Вместо да се самоубивате направете техния живот тежък, Пъвата бомба хвърлете в правосъдиет