24

Анонимен

преди 9 години

щом тоя пръдлив камуниз е против, значи нещата са наред.

23

кйкй

преди 9 години

Той че е *** и ***, така е.Но ... къде изчезна Дянков бе? Нали щеше да ни оправя? Или само оправи онова моме от министерството, а нас оте?а и така? Като се замисля, даже не искам да знам :/

22

Алекси

преди 9 години

Здравейте.Този човек , както и други ''професори'' от кликата на Стоян ОвчароВ , ако бяха в западна Европа , щяха да търкат наровете в килиите до живот , но нали са в БГ , та ще продължават да крадът и дават *** съвети- айде господине кой е..л, е..л кака Пена вече не е махленска *** .Оставете младите и кадърни хора да творят и работят.Поздрави.

21

Анонимен

преди 9 години

Зън,зън,зънЧИЧО ЖАН В НОВАТА ГОДИНА ПАК ЩЕЕ НАВЪН!!!

20

Невежия

преди 9 години

Този човек не е гадател и през пролетта пари в бюджета ще има, но притеснителното е, че плановете са 10 години да сме на дефицит. От 2009 започнаха дефицитите и все се оправдават с нещо, което те/управляващите/ не могат да предвидят. Ако продължаваме така в един момент лихвите по заемите ще се повишат много и тогава ние / тези, които плащаме данъци / да му мислим. А управляващи кои ще са тогава? Все тая сметката друг ще я плаща.

19

Мунчо от село

преди 9 години

А каква е позицията на тоя мошеник за поредната пирамида на БСП? Пак ли ще плащаме "лошите" кредити на комунистите? Време е да ги подредим на стадиона и от там в Централния софийски с полеви съд под егидата на ЕС и САЩ.България все повече затъва-до кога???

18

демос

преди 9 години

Тоя е завършил РАБФАК и специализирал в АОНСО.Некадърните деца на комунистите ги пращаха в тия университети,в които влизаха само деца на екзалтирани комунисти.След "дипломирането" им ги назначаваха като партийни секретари или н-к отдели на някоя службица.Основната работа вършеха кадърни специалисти,но нямаха глас при вземане на решение.Дори и най-неукото решение от партията,специалиста се примиряваше да изпълни,в противен случай аут.

17

Анонимен

преди 9 години

Абе тоя беше министър в правителството на Виденов и е един от главните виновници за провала на това правителство.Тогава му викаха"ЖЪЛТАТА ФАНЕЛКА"(или за поясно казано"търчилъжи").Халал да им е на студентите на които преподава.Да е жив и здрав но тоя трябва завинаги да бъде прогонен от държавни и обществени институции.Е нека любимата му партия си го тарантути в нейните структури но да не ни го натрисат и ни дава акъл.............................

16

135

преди 9 години

До НеукИ затова си избрахте за по-научно пожарникар и милиционер! Видимо си неук!

15

Гавра

преди 9 години

Като няма задкулисие - къде са Костов и Първанов и ДОган, респективно ДСБ и АБВ и ДПС...

14

Неук

преди 9 години

Професор Гечев, не Ви ли притеснява бъдещата проверка как куцо и сакат - цитирам точно такива ***, неуки, службогонци като Вас - са станали професори без грам принос за преподаването и науката. Ходете и се скрийте някъде - най-добре в мина за уран в Северна Корея и не се появявайте следващите стотина хиляди години.

13

135

преди 9 години

До бгСметката от 8 млрд ще я плащаш и ти "солидарно" с всички, но нали сега крадат "нашите"...

12

BG

преди 9 години

Докога този червен болук ще дава съвети ? Имаме спомен от участието му в едно правителство !

11

Дянков

преди 9 години

Ми ти ко ривеш бе ?На мен нарежданията ми ги дава директно другаря Путин!

10

Мунчо о село

преди 9 години

До кога в парамента ще има комунисти? В Германия забраниха комунистите от ГДР да работят на управленчески служби дори в администрацията.В БГ всичко е с краката нагоре. А що се отнася до бюджета,той никога няма да достига,докато има бивши комунисти от БКП и агенти от ДС.

9

ТИНТИРИ-МИНТИРИ

преди 9 години

Гечев и приятелите му фалираха КТБ,сега дава акъл от къде да се вземат парите за да се върнат спестяванията.Наглост,наглост,безгранична наглост от хора които винаги когато застанат на чело на държавата я фалират.

8

ГОЛЮ БОСЕВ

преди 9 години

Дали бюджета ще се издъни не знам, но тебе те издъниха твоите съпартийци, като не ти дадоха да оглавиш комисия в НС .Вече си девета дупка на кавала.

7

Анонимен

преди 9 години

Този не беше ли Гумен Речев, вицето на Жан дето ни докара хиперинфлация?

6

Анонимен

преди 9 години

Виждам, че министър от виденовото правителство което доведе държавата д фалит почна да ръси акъл.

5

до Другарите

преди 9 години

Взел ви е страха тоя Дянков и сън не ви хваща от постната му пица...