7

ме

преди 9 години

iphone, и nokia и Motorola са трите производители на телефони които ни пържат мозъците. Радиацията (SAR value) която моделите на тези три марки и особено iphone e ужасно висока. За сравнени е давам Самсунг с2 ( SAR value 0.22) а iPhone 4s (SAR value 1.38) допостимата стойност на SAR преди да почне да ни вреди в Европа е 1.6 така че си помислете отново как любимият ви iPhone ви пържи мозъка всекидневно а ние се лъжем по платени статии.

6

рфф

преди 9 години

Проблемът със смартфоните е, че нямаш истински голям дисплей, примерно с холография - това ги спъва и това винаги ще е проблем ако не го решат.

5

Анонимен

преди 9 години

Накой спомена по-долу, че мирише на платена статия. Аз съм съгласен. Това е отговора на абълката, срещу изказването на шефа на Сяоми, че щели да ги изпреварят по продажби. Вижда се, ясно сравнението между епъл и Сяоми. :-) Ама и нашите медии, като става дума за епъл, препечечатват, но ако трябва да споменат някоя българска фирма, крият името като партизани. :-(

4

бай Тъпчо

преди 9 години

Абе преди имаше талефони за прости сас числа бе,натискаш копчето с числото и готово пък сега унуката ми даде старият и талефон и нема нищо на него-картинки шарени ама онуй табло с числата никакво го нема и за сичко требе мажеш с пръстат отгоре ама то тай са омаза,че сега нищо са не види абе давам и го си го зима и си зимам моят старият дето за сяко нящо копче си има пък таз играчка кой я иска да зима си маже колкоз си ще

3

лос

преди 9 години

Едно време си мислех,че Нокиа е номер 1 телефон и никога няма да си купя друга марка,да ама не сега имам Самсунг

2

LOTO

преди 9 години

Ми щот' са номер едно, те затова. А след 3-4 годинки нищо чудно да отидат там, където отиде най-най-върхът на сладоледа до преди месеци - Нокиа.

1

ТОТО

преди 9 години

Тази статия ми мирише за е палтена от Apple, само тяхното име се вижда, възхвала колко били номер 1.Що така, другари?