83

Анонимен

преди 9 години

Не полицай, а чистокръвен УБИЕЦ - достатъчно добре трениран от системата в САЩ.

82

***

преди 9 години

Ако пищовът беше истински сега щяхме да оплакваме полицая и още няколко застреляни хора .Малко ли подобни случаи на застреляни от тийнейджъри имаше в щатите Правилно е действал полицая. Трябва да забранят на фирмите да произвеждат и продават такива играчки.

81

ля ля

преди 9 години

ето така се насажда агресия в хората по света!

80

Анонимен

преди 9 години

С пистолет с пластмасови топчета може да изкараш окото на някой. И те не са безопасни. Удряло ме е такова топче в ръката и от опит знам, че боли.Хлапака не е трябвало да насочва фалшивия си пистолет срещу хора. Това е признак на лошо възпитание и/или лош нрав.Полицая пък не трябва да действа прибързано срещу хлапак. Не го оневинявам. Той е по-виновен от хлапака. Въпреки, че и единия и другия са виновни.Едно време в моето училище идваха с истински пистолети. Нека не се лъжем. И тук е зле!

79

Анонимен

преди 9 години

12 годишен ***, облечен по тоя начин и с шапка, по-висок от полицая - вместо да пикае в гащите, куката го гърми без да се замисли! вие сигурно веднага разбрахте, че е на 12 и ютията е играчка!? Хайде холан!

78

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен"Освен това опаковките на този тип са с доста надписи, че не трябва да се размахват на публично място."А пише ли на опаковките, че полицай ще те застреля на място като куче ако те види с такъв?

77

Анонимен

преди 9 години

Освен че този пистолет е трябвало да има оранжев накрайник (ей така между другото трябва да спомена, че в България се продават същите без оранжев накрайник някои дори отблизо са почти неразличими от огнестрелни оръжия ), airsoft "играчките" са предназначени за хора на възраст 18+. Освен това опаковките на този тип са с доста надписи, че не трябва да се размахват на публично място.

76

Роберто

преди 9 години

Тоз който се е обадил че на улицата има човек с пистолет,сега ще му е грях цял живот.Въпреки че е искал да направи добро на обществото

75

Анонимен

преди 9 години

Че е било тъпо хлапето - тъпо е било. Но ако присъдата за това да си *** е смърт, то в тоя сайт хора няма да останат, нито в полицейските части. Подходящ момент да застрелят поредния невъоръжен чернокож, че и дете тоя път. САЩ просто не може да се удържа да показва на "***" че все още са роби, чийто живот не струва пукната пара.И не че не могат да хвърлят 1-2 бели куки под влака, и за по-малко биха го направили, но това ще даде лош пример на ***, ще вземат да искат справедливост.

74

Анонимен

преди 9 години

Аз се чудих какво му трябва на света за да стане по добро място, то било полицаи, които застрелват деца с пистолети играчки.Всички, които одобряват действията на тоя ***, ще ми се да видя дали ще пеете същата песен ако застрелят вашето дете.

73

Анонимен

преди 9 години

A sega si predstawete slednoto:Група хора с пистолети и автомати с яркооранжеви накрайници влизат в банка (или в президенство, народно събрание, парламент или поне в едно училище).После се оказва, че заглушителите са яркооранцеви...После се оказва, че присъстващите са се веселили за последно на случката... защото са били информирани за това, че на оръжията-играчки накрайниците са яркооранжеви...

72

Анонимен

преди 9 години

На 32 години съм и от полицай полза не съм видял. Никога не ме е спасявал, никога не ми е помагал, видял съм ги само да се заяждат с хлапетата, да рекетират за рушвети и да арестуват дечурлига за няма нищо покрай изборите за да симулират дейност. Който си мисли, че свинете са там за да служат на нас и да ни пазят - в голяма заблуда е, ние само им плащаме заплатите, но те служат на властта като кучетата, които да стряскат нас - овцете им. Скоро убийците на полицаи ще се смятат за герои...

71

Анонимен

преди 9 години

Значи ако взема истински пистолет и му сложа ярко оранжев накрайник съм ОК, понеже всички ще знаят, че е играчка?И как разбраха, че бил предупредил 3 пъти за секунда и половина, след като на клипа няма звук, и се вижда как колата спира, оня излиза и стреля. Тия американци тотално изтрещяха, дано никога не ги стигаме...

70

Анонимен

преди 9 години

До едно ченге 92Съгласен съм,но не може да се сравнява банда *** с 12 годишно хлапе.В предния си коментар към теб попрекалих,за което се извинявам,но синът ми е точно на 12 и се вбесявам от случая в САЩ.

69

Анонимен

преди 9 години

Дървените философи започнаха :)Интересно какво би направил всеки от вас на мястото на полицая , а на това хлапе никъде не е написано че е на 12 години, в телефонното обаждане да изпратят линейка казват че изглежда около 20 годишен. А и какво значение има на колко години е, насочва пистолет получил си е каквото трябва .

68

Едно ченге

преди 9 години

До 91 Дано не ти се налага, но ако все пак имаш нужда от полицай, по добре да е в САЩ, точно защото когато се наложи стрелят. В България е много вероятно да бъдеш убит пред полицаи от банда ***, които мислят, че всеки може да прави каквото си иска, а българските полицаи ги е страх от закона, който пази престъпниците. Освен това от личен опит ти казвам, че и 12 годишен може да убие.

67

Анонимен

преди 9 години

До едно ченге 89Абе Ушев,не пиши глупости,излагащ не само себе си а и цялата полиция.Български полицай не би застрелял дете,ако ще и пушката на баща си да размахва.

66

Анонимен

преди 9 години

до 85Шопе,според теб децата,които до 12 годишна възраст не са се разделили с играчките си,трябва да бъдат разтрелвани.Така ли да го разбирам???

65

Едно ченге

преди 9 години

Имайте в предвид, че в САЩ има доста гангстери на по 12 - 13 години, които стрелят. Колегата е отишъл на сигнала, видял е момчето с пистолет, който е възприел за истински, предупредил го е, момчето не се е подчинило и е стрелял. В такъв случай разликата между живота и смъртта е части от секундата. Между другото момчето е можело да бъде застреляно и от гражданин, в САЩ доста хора носят оръжие. Просто там има определени правила, които е добре да се спазват, иначе става лошо.

64

Анонимен

преди 9 години

Вероятно подражава на родителите си, които се занимават с тежък земеделски труд - не с въоръжени обири.