26

кали

преди 9 години

Резили смешни и елементарни !!! Долнопробни продажници !!! Истински *** !!!

25

Дясно правителство!

преди 9 години

На снимката - партизанската щерка до снахата на политбюро!"Дясно" правителство, ама постсоциалистическо и по нашенски. Сакскобургготски сложи началото на "привличането" на наследниците на бившата номенклатура към високите постове в държавата. Нали по нещо трябва да проличи, че уж-царят е в тесни връзки с комунистите? Комунисти, ама щедро плащат на агентите си с присвоени чужди пари!РЕЗИЛ !!!

24

Б.Б.

преди 9 години

Роби, след 20 години вашите деца ще учат за мен и моите дела. Ще наизустяват историята: как съм се борил с лошите, за да строя магистрали и да режа лентички; как съм накарал семейството на едно убито момиче в Плевен да подарят телешка пържола на кучето, което откри трупа й; как съм теглил заеми, които ще платят те, за да ми е готоно и удобно през зимата, а народът да мизерува и търси прехраната си по контейнерите и в чужбина и куп други неща!

23

Анонимен

преди 9 години

Има ли изобщо нужда от областни управители?Това е бюрокрация в стил "да намерим място за нашите хора".Областните управители ги виждаме по два повода:първият е само с представителни функции - да режат ленти,да присъстват на събития завършващи с големи маси и вторият повод е ,когато спорят с кметовете за това,кой парцел земя е общинска и кой е държавна собственост.Последното касае случаи в които кмета е намерил инвеститор,а те не го искат,защото не е от техните хора .

22

Анонимен

преди 9 години

ТЕЗИ НА СНИМКАТА ГИ ЧАКА НАРОДИН СЪД!

21

анонимен

преди 9 години

СХЕМАТА Е ВЛАСТ СРЕЩУ НАРОДА БЬЛГАРСКИ И ТОВА СЕ ВИЖДА ОТ НАЗНАЧЕНИТЕ 70 процента ТУРСКИ УПРАНИЦИ В БЬЛГАРИЯ---искахте герб ПОЛУЧИХТЕ ДПС

20

Анонимен

преди 9 години

Червено просто и необразовано *** , не знам кой как се е напъвал , но Доган два пъти прави коалиция с БСП и Станишев го целува . Сега каквото и да пишете няма значение , важното е , че БСП-ДПС-ДС са вън от властта . Така и не разбрахте , че народа мрази БКП-БСП-ДС поради факта , че 70 години го тормози и тъне в мизерия .

19

ОСТАВКА !

преди 9 години

НАПЪНАЛ СЕ АМЕТ ДОГАН И РОДИЛ КОАЛИЦИЯТА БОСТАН ОТ БОЙКО,ГОЦЕ И РАДАН ПОД НАДЗОРА НА МЕСТАН С ПАРИТЕ НА ДЕЛЯН

18

КОЙ,КОЙ КОЙ

преди 9 години

КЪДЕ СТЕ БРЕ ПРОТЕСТЪРИ ДА СЕ ТЪРКАЛЯТЕ НА ЖИЛТИТЕ ПАВЕТА СРЕЩУ ПОРЕДНОТО НАЗНАЧЕНИЕ НА КОАЛИЦИЯТА БОСТАН ,НАЧЕЛО СЪС СИКАДЖИЙСКАТА МУТРА ББ ,КОИТО СЛОЖИХА ЗА ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ НА СОФИЯ ,ЧОВЕК ОТ ПАРТИЯТА НА КОРМАН ИСМАИЛОВ И ДПС

17

Анонимен

преди 9 години

Тоя Методи Андреев предлага комунистически методи за лустрация - внуците на комунистите имали постове. Абе аланколу, стига с тия комунистически плашила направи нещо реално за България - най-бедната държава в Европа, какво ще помогне лустрацията - нищо.

16

Анонимен

преди 9 години

Губернатори се назначавали по схемата 22:5:1. Не върви някак си. Кандидатите са повече. Веднага страната да се раздели на 100-150 области. Ще се реши въпроса с кандидатите за областни управители. Скъпичко за държавата, но полезно за 22:5:1 свинете.

15

Сноудън

преди 9 години

Другари червени *** , след като са комунисти трябва да се радвате. Нали са от вашите , а вие само плюете . Айде чао и много поздрави на вашия Станишко-защото сме комуносоциалисти .

14

Сноудън

преди 9 години

Кой от снимката не билкомунист или син на комунисти.

13

социолог

преди 9 години

Тиквун меквун обаче БСП ще са вън от властта поне още 100 години . Този път Борисов няма да прости на всички , които се надпреварваха да говорят как ГЕРБ трябва да бъде ликвидиран . Е сега ще видят какво е ликвидация .

12

избирател-безпартиен

преди 9 години

Всички от БСП и ДПС вън от държавната власт . След това съд и затвор . Тези *** само за една година докараха държавата до фалит. Още по жестока чистка е необходима .

11

pipo

преди 9 години

P I N O C H E T ...

10

БОСТАНджи

преди 9 години

Остана сал. . .. . БОЙКО, ДУДУК и МЕСТАН = на БОСТАН = на модела #КОЙ . . . . . а шеф им е ДОГАН с пророк Делян . . . .. К О Н Г Р А Ч У Л А Ш К О Л С У Н !!!!

9

Анонимен

преди 9 години

ГЕРБ критикуваха комунизите за системата 8:5:3....а сега същото! Нали нямаше да повтаряме вредните практики? Не напразно се казва, че в ГЕРБ има най-много БКПейци, повече от БСП. И ако очаквате нещо продуктивно, забравете! Мизерия, крадене и много простотии които ще доведат до измитането на Доцента от Банкя и умните му съветници.

8

Анонимен

преди 9 години

Валиите се назначавали по схемата 22:5:1

7

Политически игри

преди 9 години

Орхан Исмаилов да не ми се прави на български патриот,защото беше кадър на ДПС,а сега пък е на партията на Корман. Няма никакво значение дали е бил члена на някоя партия или не. Съшественото в случая е кой те предлага. На всички ни беше писнало от политическите назначения на ДПС. Отворете си очите.Те продължават. И ги ПРАВИ Борисов. София град с областен от етническата партия НПСД е скандално. Политически игрички ,които няма да бъдат простени.