70

Анонимен

преди 9 години

До ХАХАХДостатъчно е скапаните руснаци да не ни пречат. Ние ще се оправим.

69

ХАХАХ

преди 9 години

До Анонимен 108Абе умници с умници трябва САЩ ли да ви оправят нещо, или пук руснаците?Вие за какво сте живи такива индивиди незнам като цял живот чакате някой от някъде нещо да Ви свърши? Докато не се научите да чакате на готово във все по-голяма мизерия ще живеете! Не Ви е виновен никой че сте безхаберни и мързеливи и единственото което правите е да търсите оправдания! Оправдавайте се колкото искате ама не правете деца че с това възпитание ме е страх да мисля за бъдещето и идните поколения!

68

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 109САЩ стъпиха в Япония и сега там цари канибализъм, нали ?САЩ настъпиха в Германия и горките германци карат на фотосинтеза !СССР стъпи в Източна Европа и 45 години народът преживя мизерия. Такава мизерия, че 25 години по късно още не се е осъзнал.

67

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 110Ти вероятно, аз - НЕ!

66

Анонимен

преди 9 години

иоже да мечтаем само за такъв Президент!!

65

Анонимен

преди 9 години

"Който разбира Путин, не разбира Запада!"-Как да не разбираме джуджето в Кремъл.Мрази Обама защото има голям банан и *** иска да има такъв, за да е първия руски независим президент-император който сам се оправя когато облича токчетата..ха..ха

64

истината

преди 9 години

Заради интригите и алчността на САЩ,страда цял свят.Но с Русия си намериха майстора--Путин им каза право в очите--Никой неможе да диктува на Русия--никой.......

63

умерен

преди 9 години

*** Кабаев е проЗта милиционерска пръчка - вместо да смуче долари от Запада и да си модернизира ***, той вкара роССия в излолация по-голяма от времето ха Хрущов...

62

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

- ***, предай се... - обкръжен си отвсякъде...

61

Анонимен

преди 9 години

браво на тях, обаче крилати ракети ще има и под техния нос.а бе е*ха си сами майката :)

60

456

преди 9 години

До Анонимен 80аКО ПОД НИКА СТРАНДЖАТА СЕ КРИЕШЕ ЕКИП ТО ПОНЕ ЩЕШЕ ДА ИМА ЗАЧАТЪК НА IQ АМА НЪЦ!!ТЪПО,ПО ТЪПО ,,,,,,,,,,,,,АБЕ КАЖИ МУ СТРАНДЖАТА И НЕ ГО ОБИЖДАЙ ПОВЕЧЕ!!

59

****

преди 9 години

Айде лека ви вечер,и ако съм обидил някого се извинявам,не е нарочно!

58

****

преди 9 години

До страничен поглед:като те гледам какъв си разноглед,незнам какво разбираш под страничен поглед?

57

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 79 Путин не е щастлив от анексирането на Крим. Не е щастлив и от войната в Донецк. Не е щастлив от санкции, цени на нефт, рубла и още сума ти неща. Не е щастлив от развалянето на отношенията с ЕС.И какво се очаква от него ?

56

Твърд

преди 9 години

Руснаците са смотльовци, рускинките барбита, а Путин е пич. Хохлите са мухли.

55

****

преди 9 години

До одисей:можеше да не го триеш,щеше да ми е любопитно какво ще напишеш?

54

Анонимен

преди 9 години

Въпреки началото на Олимпийските игри, когато е прието да не се воюва, тренираните от американски военни грузински сили бомбардират няколко часа град Цхинвали.

53

До Рубла 66

преди 9 години

Ще ти цитирам Уикипедия - след подписаните Дагомиски съглашения между Русия и Грузия и на 14 юли 1992 г. в зоната на конфликта са въведени миротворчески сили, състоящи се от 3 батальона (руски, грузински и осетински). Дагомиските съглашения предвиждат прекратяване на огъня и създаване на орган за урегулиране на конфликта Смесена контролна комисия (СКК), в която влизат грузинската и южноосетинската страна, Русия и Северна Осетия.... в нощта на 7 август грузински войски навлизат в Южна Осетия .Въпреки началото на Олимпийските игри, когато е прието да не се воюва, тренираните от американски вое

52

Анонимен

преди 9 години

До 79: Путин & Со анексираха Крим, но това не е признато от нито една държава включително и от евроазиатските съветски републики. Ако си забелязъл и самия Путин не се показва особенно щастлив от ситуацията.

51

****

преди 9 години

Да направо се кефя.