15

Garibaldi

преди 9 години

До Анонимен 15 Ти по голям *** от мене,проста кратуна! Тези дето си купуват укрития,за какво мислиш си дават паричките,ако не ги е страх от руснаците? Да си чул в Русия да се окопават от страх, че краварите могат да им сторят нещо,а кажи де? Русия може да потопи цяла северна Америка с няколко ядрени удара.Ти си *** ако смяташ,че няма да има война Щатите сами си търсят боя и ще го намерят.Мечока не може да бъде разиграван,краварите попрекалиха.Дядо Иван ще ги шамароса !!!

14

оня

преди 9 години

поздрав за всички фенове на Fallout сериите ;)

13

bomb Vietnam again

преди 9 години

В русия ще им трябват най-вече

12

bomb Vietnam again

преди 9 години

така е, подсигурете се с бункери

11

Тази "новина&qu

преди 9 години

е стара като света!!!

10

Как

преди 9 години

Четох някъде, че апокалипсисът смятал предварително да ви уведоми кога ще се развихри... И колко милиарда човеци може да приюти ? Започнете да влагате разум в действията си, не заради себе си, а заради другите, които зависят от вас !

9

непукист

преди 9 години

Статията ми прилича като реклама на агенция за недвижими имоти ,само дето са пропуснали да опишат каква е гледката от прозорците .

8

Sasho

преди 9 години

hahaha mokri sanishtaaaaa rusofilski maloumnici. I kogato se sabudihte kakvo?? kak e v kochinata?? mechtite sa bezsplatni hahahaha

7

Анонимен

преди 9 години

***, толкова сте зле че няма накъде повече.

6

no hell just potato

преди 9 години

При 3 дни без ток, тв и интернет, американците с оръжие ще постъпят по същия начин, както ще постъпят и голямата част от българите - ще си пазаруват кой каквото му трябва. Вече за това дали ще убиват хора и да се къпят в кръвта им, ми тук вече се оставяме на твоето експертно мнение, осветли ни.

5

Hells Bells

преди 9 години

До Топол-МЕ как няма да ги е страх???Анализаторите казаха ,че при 3 дни без ток , тв и интернет американците с оръжие ще си пазаруват кой каквото му трябва!?20% от населението четвъртия ден ще е в риск а на 30тия ден оцелелите ще са под 25%

4

Никола

преди 9 години

Предвиждам "борба за складове" по средата на третата година... Пък и като им знам арсенала на американците.. Абе иска си психика цялата работа, предпочитам да се пробвам срещу зомбитата :))

3

ivan.tabakov.7

преди 9 години

Хамирикансити га изтрах галиба...Ако чдосат медведа и тези скривалища няма да им помогнат...

2

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 3 Стига глупости с тези генератори на Тесла и при това построени преди 70 години. Ти разбираш ли през 1944 е изключено да разполагат с технология и ресурси за построяването им.Силозите може би не са от тях години.Нали пише в статията,че построен през 1960г.Помисли си и отговори,моля.

1

Анонимен

преди 9 години

В случай,че прекъсне ел.ток се задействуват един от двата автономни мощни агрегати.Има главен разпределителен щит за пренасочване и корекция на мощността,в зависимост от потре- блението. Единия агрегат е резервен.