9

До номер 2 и 3

преди 9 години

Напълно подкрепям! Браво! Да не сме били с един и същ Близнак :)??

8

Cleo

преди 9 години

Aloooooo, awtoryt na tazi dylga statiq mojeshe da obobshti neshtata samo w edno izrechenie: "Bliznacite hem sme po-krasiwi hem sme po-umni"Mods, temata e izcherpana, slagai katinara!

7

Monibonboni

преди 9 години

Туй Колин Фарел, бе, народе.

6

jo

преди 9 години

Зак Ефрон е баба ти.

5

Анонимен

преди 9 години

От опит: близнаците дават, а не само вземат. *т артистично, поркат със стил и са отворени на всякаква глупост. Стават за всичко.

4

BAD NEIGHBORS

преди 9 години

Снимката е на Зак Ефрон от "Да разлаем съседите".

3

:)

преди 9 години

Не знам за мъжете близнаци, но да си хванеш близначки си е супер :)

2

Без илюзии.

преди 9 години

И предния коментар е мой. Никога не се забърквайте с мъж близнаци, ако той не е човекът, който да ви обича и който да действа. Ако Вие сте в тази позиция сте загубили по точки още в началото. Той ще го играе принцесата вовеки веков. Иначе не са страшни. Трясваш по масата, казват три умни изречения и може и да се замислят. Вашият кеф изобщо не е от значение за тях. Обикновено са 150 процентови егоисти.

1

Анонимен

преди 9 години

Въобще не им дреме какво си мислят другите за тях, камо ли пък да тръгнат да искат другите да си мислят,че са постоянно щастливи. Всеки извън тях е толкова маловажен до момента, в който не решат да го сложат на пиадестал и той да стане най-великата личност в живота им. Може да загубите Доверието му без изобщо да сте разбрали, защото той ще млъкне и ще очаква да се сетите какво точно сте направили. Ако не се сетите си ***. Никога не признават вина. Това е закон. Ролята на жертва играят отлично.